Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 064
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Пчели, Щастлива, Марги, Мимота, Мамасеви, Дънди Hug Много би Благодаря за поздравите!

щастлива, по православния календар е вчера Simple Smile.

Днес, ако знаете какво слънце е напекло- все едно е лято. Изпращам ви много и на вас  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Тук учениците са във ваканция другата седмица и има доста организирани мероприятия, може би и при вас е така?

Целувки и успешен ден на всички Hug

# 481
Валентиновците и Валентинките, които познавам, празнуват на 14 заради Св. Валентин  Wink Но може би всеки си избира кога да празнува, щом ти празнуваш вчера, значи вчера   bouquet

Какво слънце, какво лято, тук от вчера непрекъснато вали пухкав снежец, а снежните човеци никнат като гъби навсякъде  Joy Пред университета някой беше направил снежен човек-пънкар с типична прическа от клонки  Laughing

# 482
Здравейте  Hug

Мерси, Дънди за кафето  Hug

И при нас вали снежец, че и подухва.

Щастлива, ти си знаеш де, ама аз да си кажа  Joy св. Валентин е католически празник, а Валето празнува по православния календар  Hug На мен ми се струва удачно да си празнуваме по нашия календар. (намерил се кой да го каже. аз съм толкова нерелигиозна  hahaha но гледам да спазвам някои традиции, които знам)

Момичета, ще празнувате ли св. Валентин, денят на приятеля или пък Трифон Зарезан?  Crazy Много празници, много нещо  Outta Joint

bouquet

# 483
margihr   Hug , mimotka   bouquet.

Днес разпитах какво точно трябва да е облеклото и храната.

sateenvarjo е чадър а sateenkaararen е дъга. Това бяха едни от първите думи които научих  Simple Smile В основни линии разбрах текста, но подробностите не  и за това предпочетах да се допитам до знаещите , че да не се излагам в детската Embarassed

Ние в къщи си празнуваме Трифон Зарезан всяка година и тази също ще зарежем  newsm10

Отивам да уча че утре имаме контролно  Naughty

Лек ден на всички!

# 484
Здравейте   bouquet
Мимота, аз нямам против и два пъти да ме черпят да ти кажа  Laughing Мамасеви, успех утре!  Peace

# 485
Здравейте   bouquet
Мимота, аз нямам против и два пъти да ме черпят да ти кажа  Laughing Мамасеви, успех утре!  Peace

С това съм на 100% съгласна. Ама да вземе Валето да ни изпрати по пощата истински торти. Тия не ги признавам  Joy

# 486
Альоооооо добро утро сладурки  Hug

Хайде на кафе, а кекса от Мимотка, музикалния поздрав и другите закуски от Пчели. Hug

Пчели как сте вкъщи  newsm78

Сладурки за всички много цун и  Hug

# 487
Дънди, добро - превари ме с кафето  Joy Тъкмо се бях засилила аз да го пускам, че днес станах рано, но ... другия петък  Laughing

Лек петък на всички   bouquet

# 488
Ей,аз чак сега имам време да вляза да видя как я карате тук. Hug
По..добре сме днес,а малкия изобщо не е болен.Само ние с мъжа ми.Малкия даже ходи на градина.
Аз пак с колата се разправям,болна,не болна..
Оправиха колата  и стопа ми сложиха.Обаче забелязах,че започва нещо да ми хвърля масло,демек съм праснала някъде карбуратора и съм го пробила,знам ли... newsm78
На преглед трябва да мина,текат ми последните дни,дано не се налага да сменявам карбуратор,че тоя път ще се бръкна яко. ooooh!
Аман от ядове значи...

# 489
Добро утро снежинчета   bouquet

Пчели ти отново в екшън  ooooh! Joy
Щастлива хайде от теб закуската  Hug или второто обедно кафе за деня  Hug
Мимотка как си мило?

Хайде девойки пишете как я карате  Hug
Рали,Марги,Мама,Мама Севи,Ео и Пъпич пак зачезнаха на някъде  newsm78

# 490
Здравейте  Hug

Дънди, малко сме болни ние. Аз съм вече добре де. Обаче вчера ми беше лошо. Явно сме настинали, но аз нали нямам ваксина и го изкарах доста по-леко  Crazy
Яд ме е, че днес имахме планове да излизаме с още една двойка, ама с тая настинка ще си останем вкъщи.

На всичкото отгоре отвътре гледаш слънчево и красиво е навън, а реално температурата била -20  cold

Пчели, радвам се, че си по-добре. Оправяй този проблем с колата, та да се свършват твоите приключения вече  Hug

Пожелавам ви една хубава и спокойна почивка  Hug

# 491
Гледай какви глупости съм писала нощес...тоя карбуратор отде ми е дошъл на акъла? ooooh!
имала съм в предвид гърне,ама нейсе...
Как сте девойки мили?Валентиновци и Валентинки,които познавам...всички празнуват утре,на 14.ФЕВРУАРИ.
Трифчовци не познавам,Зарезан не празнуваме,у дома ще си посрещнем и изпратим празника.

# 492

ВЕСЕЛ СВ.ВАЛЕНТИН!
НАЗДРАВЕ ЗА ТРИФОН ЗАРЕЗАН!

# 493
Hyvää ystävänpäivää!

Честит Трифон Зарезан!

И освен това - днес е Прошка! Моля ви да ми простите, ако с нещо съм ви обидила, не е било нарочно!

# 494
Момичета,

Честит ви Трифон Зарезан!

Честит да ви е Денят на приятеля Hyvää Ystävänpäivää, приятелки мои!

и

Марги, с нищо не си ме обидила  Hug Простена си!

Надявам се, че и на мен ще простите   bouquet Съжалявам, ако съм обидила някой, било е неволно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт