Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 042
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Пчеличке, цените на билетите скачат покрай празници, затова се взимат рано-рано, докато още е възможно  Rolling Eyes
Вивиа, тази зумба звучи много интересно  Grinning
Това с малките вещици, които обикалят домовете за яйца ми напомня на Хелоуин  Wink
Ах, Марги, ти си добре заредена, а?  Mr. Green Аз уж бях добре с мартениците, ама като започнах да ги раздавам и свършиха набързо, накрая не останаха да дам на другите като се събрахме да празнуваме осми март  ooooh! Laughing
Догодина ще съм още по-подготвена  Mr. Green
Мамасеви, напълни ми очите (и устата със слюнка) с този козунак  smile3501 Изглежда много добре  smile3508
Мимота, милата, все последен ти е венеца, а?  Hug Всичко с времето си   bouquet И моя сигурно щеше да е от последните, ама аз все подбирах, подбирах  Crazy Не се прежалих при първото предложение преди 8 години, нито за следващите и не съжалявам  Heart Eyes

# 691

Мамасеви, напълни ми очите (и устата със слюнка) с този козунак  smile3501 Изглежда много добре  smile3508

Приемам гости!  newsm10

# 692
Добро утро!   bouquet

Как сте, дами?
Тук е изгряло слънце и гледам, че снегът значително е намалял, но и още доста има да се топи.
Вчера бях на танци, ама нашата преподавателка беше в болнични и я заместваше друга. И като започнахме да се дупим  ooooh! Имах чувството, че правя някакви маймунски движения или съм от племето Шака Зуу. После зацепих, че играем самба, когато движенията придобиха по-циливизован вид  Joy Определено, разбрах, че самбата не е моят танц.

Мама Севи, като нищо да ти дойдем на гости, като гледам какви козунаци правиш  Grinning

Щастлива, добре, че не си избързала  Wink

Приятен ден   bouquet

# 693
Добро утро!   bouquet

Мама Севи, като нищо да ти дойдем на гости, като гледам какви козунаци правиш  Grinning

Заповядайте! Поне сте по-близо!   ura

# 694
Мамасеви, ти хубаво каниш, но ще вземем наистина да дойдем  Laughing Или хайде ще се съберем на сватбата на мимота  Wink

# 695

Добро утро мами!Вече се вижда...идва пролет,слънце и топло,което е само повод за радост и добро настроение..
Ето ви кафенце с пожелания за приятен и ползотворен ден!

# 696
Добро утро!   bouquet

Щастлива, каква сватба?  newsm78 Да не би да знаеш нещо повече от мен?  Joy

Пчели, че е слънчево - да! Ама къде е топлото?  Joy

Мама Севи  Hug

Приятен ден на всички!   bouquet

# 697
Здравейте  Hug И тук пролетта се усеща макар и много леко (най-вече по топящия се сняг, по-мекото време и слънчевите лъчи чат-пат)  Heart Eyes
Мимота, твоята сватба, как каква сватба.  Blush Мисля, че обсъждахме въпроса с теб и Рали в Скайп преди време  Mr. Green Ние сме готови, чакаме твоя младеж да се накани  Wink

# 698
Здравейте  Hug И тук пролетта се усеща макар и много леко (най-вече по топящия се сняг, по-мекото време и слънчевите лъчи чат-пат)  Heart Eyes
Мимота, твоята сватба, как каква сватба.  Blush Мисля, че обсъждахме въпроса с теб и Рали в Скайп преди време  Mr. Green Ние сме готови, чакаме твоя младеж да се накани  Wink

Аз нямам много време за skype , но може ли и аз да се включа в седянките?  Thinking

# 699
Добро ви утро на кафе...

# 700
Добро утро!   bouquet

Как сте момичета?
Да ви питам - кога слагате Великденска украса? Мога ли вече да я наредя?  newsm78

Мама Севи, изпрати ми на лични потребителското си име, за да те намерим. Ние мнооого отдавна не сме се включвали дружно. Дано скоро да се организираме.  Peace

Щастлива, забравила съм какво сме обсъждали  Crazy обаче главният герой не е участвал в обсъждането, така че не се брои  Joy А и един ден, ако се омъжа, едва ли ще вдигам тежка сватба. Най-много да почерпя и това е. На вас това ви стига, предполагам  Wink Аз май не си спомням да съм си мечтала да се видя в бяла рокля и прочие.

Пожелавам ви приятен ден  Hug

# 701
Забравих да ви кажа, че вчера за първи път се реших да отида тук на фризьор.
Доволна съм от подстрижката  Peace Както казах на жената - така ме подстрига. То не беше кой знае колко сложно де. Ама ме държа 1,2 час като през цялото време ми се възхищаваше на косата  Shocked и разправяше, че финландците нямат хубави и гъсти коси /което си е истина де/. Е, повече говори, отколкото подстригва  Joy Но упражнявах доста финския, въпреки че последните 20 минути започнах да давам на заето и само отговарях "не разбирам". Или тя започна да използва сложни думи за мен или аз вече се бях доста изморила от финския  Joy

Накрая ми взе и с 5 евро по-малко  Joy Явно съчувства на бедното българче като разбра, че не работя. В началото ми беше гузно, ама после си рекох - защо пък да не се възползвам.  Whistling

# 702
Привет и от мен!!! Най-накрая си имам лаптоп с преинсталиран Уиндоус 7. Щастливче, с теб ще обменяме опит. Като за начало мога да кажа,че изглежда супер странно, но според специалисти е по-лек и върви по-добре. Ще му свикна- няма как.

Пчели, много топлина си сложила в днешното кафе  Hug

Мимотче, и аз като теб до преди няколко години изобщо не си и помислях,че бих искала тежка сватба, много хора, селски сбирки в центъра на града...... но от известно време насам си мисля все повече,че има много по-голям замисъл в това да поддържаме традициите доколкото е възможно живи.
Относни фризьорите във Финландия, и аз се бях отчаяла доста, но преди 2 месеца открих една страхотна фризьорка. Дори миналата седмица бях пак на подстригване и си записах директно час за боядисване. Нямам думи колко е добро момичето в това , което върши. Има значение дали едно нещо се прави с любов или не. Първият път след като ме подстрига и издуха получих комлименти за косата от хора в офиса, с които дори не се поздравяваме. Тове беше уникално! Предишната фризьорка при която ходих ми е много добра приятлка, но явно не й се занимаваше много много с тази работа, защото последния път когато исках да ми освежи косата тя ми отказа, защото косата ми била твърде гъста и имала много работа по нея. Изобщо всички финландски фризьори при които съм била до сега са ми казвали,че имам мнооооого гъста коса, а на мен ми е странно, защото в България има къде по-гъсти коси от моята.

МамаСеви, и аз нямам много време за Скайп, но си добре дошла. Когато се събереме на приказка става весело. Исках да ти кажа още, че твоя козунак изглежда страхотно  Peace Баба ми правеше такива огромни и бухнали козунаци  Heart Eyes

Гледам,че Виивииа е споменала вече за Зумба. Аз се записах в понеделник, но още нямам отговор дали ще мога да се включа. Мисля,че това е точно за мен, защото във фитнес залата ми е скучно да се занимавам самичка, а с танците отслабваш докато се забавляваш. Аз се опитвам да организирам българска аеробика или нещо подобно. Познавам едно момиче, което се е занивало с това в България и нямаше нищо против да бъде наставник на групата. Засега остава да уговоря и залата и ще пиша тук ако някой има желание. За сега обаче е само проект и се обмисля.

За Великден ще боядисвам яйца, но козунаци едва ли. Никак не ми се отдава готвенето, а и не изпитвам кой знае какво влечение, за да се науча.

Какво става с останалите момичета? Къде се изгубиха всички? То не,че аз съм много редовна напоследък, но без компютър вкъщи и с толкова много работа нямаше как.

Лек ден и приятен уикенд  Hug

П.П. Моля, включете се в тази подписка: https://www.secureconnect.at/chetiri-lapi.org/petition/090205/

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 13:45 от happy girl

# 703
Eeee, Рали  Hug Честит лаптоп   bouquet

Много ми беше хубаво да те чета  Hug
Ще стискам палци да те вземат към зумбата. Едно момиче от групата също ме покани да ходим заедно на зумба (както и "свеки"  Shocked ), така че може и аз да се пробвам някой ден.
А честно да ти кажа за подписката се колебая дали да участвам, защото в БГ има страшно много улични псета, които системно хапят хората и никой нищо не прави по този въпрос. Според мен, хората вече се отчаяха от безхаберието на нашата мила държава и нищо чудно, ако някои се опитват сами да разрешат проблема. Аз самата съм изпитвала безумен страх в София, когато съм се прибирала по ранните часове и съм минавам по улица, където спяха минимум 5 кучета. Но не защитавам тези, които си взимат куче, разбират, че не могат да го гледат и го захвърлят. Това е жестоко.

Абе, да ви питам - тук за дебитни карти прихващат ли си някаква месечна такса (още повече, когато няма движение на пари)? Сега ми дойде статус на банковата ми сметка и видях, че са ми удържали близо 4 евро и получих сърцепляскане ...  #2gunfire

# 704
Привет!
Имам въпрос относно ТВ . Доколкото разбрах ТВ има такса , която е станала задължителна за всички имащи и нямащи ТВ ( не съм сигурна дали правилно съм разбрала) или не за нямащите а за тези които ползват интернет през изхода за антената. Та си мисля не е ли по добре да се запишем към определена тв и да си гледаме хубави програми след като ще плащаме , може би малко по-скъпо но.... но не знам нито един оператор тук!  Embarassed
Приемам съвети и мнения!

Общи условия

Активация на акаунт