Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правата на майка, която е самотен родител, в случай на промяна в поведението на детето след посещения при бащата?
Какви са изискванията за консултация с адвокат в тази тема?
Какви са правата на извънбрачното дете в случай на самоотглеждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правата на майка, която е самотен родител, в случай на промяна в поведението на детето след посещения при бащата?
-
Какви са изискванията за консултация с адвокат в тази тема?
-
Какви са правата на извънбрачното дете в случай на самоотглеждане?
-
Какви са възможностите за ускоряване на разводната процедура в случай на развод, издаден от чужд съд?
-
Какви са възможностите за търсене на отговорност от родител, който не плаща издръжка?
.Наскоро разбрах,че съм наследник на наследство,което ми дойде съвсем неочаквано.Още не съм решила какво да правя с него и дали да не се откажа в нечия друга полза и затова се опитвам да разбера какъв ще е моя дял.Почина сестра на баба ми,която няма деца.Наследници се явяват живите сестри и наследниците на починалите.Баба ми също е починала и има двама сина единият е жив а баща ми също е починал и негово наследници сме аз и брат ми.Въпроса е ние с брат ми като наследници трета линия ли се явяваме и какъв процент от наследството получаваме или при продажбата на апартамента всичко ще се дели на равно между наследниците? Много ще съм Ви Благодарна ,ако някой може да ме осветли по въпроса
Благодаря
Става въпрос за един апартамент,който ще се продаде.Чудех се дали парите ще се разделят на 9 части по равно или ще са различни проценти на първи,втори и трети наследници,каквито сме само аз и брат ми.Документи никакви няма как да взема защото не съм в добри отношения с никой.Затова и се чудя дали да не се откажа от моя дял в нечия друга полза?
.Но ако ми се полага нищожен процент май не си заслужава дънданията по оформянето на документите за отказ.