Хайд парк 3

• 31 812
  • 795
  •   1
Отговори
# 30
Не е грип, казва се Q-треска и се предава само от козите на хората. По-опасно е от грип, но далеч не се разпространява така бьрзо. В Бьлгария за прьв пьт чувам да го има.  newsm78

Редактирам се - сега погледнах какви глупости са изписани из бьлгарската преса Mr. Green Shocked #2gunfire
Всичко иначе цьфти и врьзва в Бьлгария, остана за кози грип да се тревожат хората...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:29 от маймуна

# 31
Очаквах поредния грип със зоо име Laughing Не очаквах, че ще е "Кози"

Шапокляк, дано се оправя мъничето, че след едно боледуване на малката ми побеля половината вежда Shocked За коса бях чувала след стрес, но за вежда newsm78 Аз си знам какво изживях...

# 32
  • Вън от пространство и време
Мен за "оная" горещата днес тема най-много ме е яд, че я оа....ме. Хубавото и полезното остана на заден план. Радвам се, че моичетата приемни мами си се върнаха в темата и си я насочват пак в истинската посока.   bouquet

Шапокляк, колкото и да се стараем без болести не могат да минат! Бързо оздравяване!  Hug

# 33
Пфу! В майка ми и баща ми няма ток, защото изгоряло ел. таблото и е хипер студено. Майка ми тръгна, защото баща ми няма да може сам да се оправи с търсенето на техник. Той е от типа мъже, дето все жена му се оправя с всичко. Обаче на мен ми дожаля за баба ми и дядо ми и казах да дойдат в нас, да не стоят на студено, възрастни хора са все пак. Обаче Дивчо до края на деня ще е хипер разлигавен и няма да има оправия с него. На всичкото отгоре мъжО е на нож с баба ми и хич не иска тя да има достъп до големия, то и аз така де, ама как да ги оставя да стоят на студено, хора на по 80 и кусур години. Та стискайте палци денят да мине безаварийно, че баткото и без това от сутринта е подивял, направо не ми се мисли. Пак няма да се лакирам днес.

# 34
Да и се невидяло на зъбената фея! На всеки зъб ли ще идва newsm78 Ще броя колко зъба ни остават. Баща им е решил да ходи да си вади зъб и той пита за зъбена фея. Ама на него озъбена фея. И сега едни фермани на дядо Коледа пишем... И му нарисуваха глигана Маслин newsm78 От една седмица съм затворена в къщи и вече почвам да се чалдисвам.
Кудку и аз се каня да се лакирам. Твоята е доста по-сложна...
Тук заваля първия сняг. Дали да не си изтупам коледното настроение newsm78, да засиля децата при бабата и да хвана гората за няколко часа. И Асан е ора... надявам се.

# 35
  • София
Калина, имаш свестна баба - имаш проблем /да пратиш или не  Mr. Green/, аз като нямам свестна баба - нямам проблем и все са си у нас  Mr. Green

Много ми е мъчно за ситния - цяла година чака рождения си ден и той се провали... реве ми се  Cry

# 36
Що бе Фоксче?

# 37
  • София
Чукча....  Mr. Green пише страница по-напред Hug

# 38
фокси, намирайте веднага един дядо коледа за вкъщи.........все някой има костюм и ще се навие да дойде.

# 39
  • София
Той ще го види в детската и май не го преживява толкова тежко, като мен...

# 40
Още не съм се лакирала. Отивам да ям и после смятам наистина да я свърша тази работа.

# 41
Той ще го види в детската и май не го преживява толкова тежко, като мен...
spokoФокси, не плачи... А идеята за Дядо Коледа  в къщи е добра.
Той нали в градината вече е бил newsm78 като е станала белята? Пак ли ще ходи? santa2

Вижте как моят аватар докара снега! Nature Snowman newsm81 People Santa

Сега съм приготвила два лака за нокти, отивам и да търся аватар Лак(Т)ираща се мадона,та белким... че иначе ще четем том трети как Кудку отива да се лакира. Mr. Green

# 42
Лакирах се вече, даже лакът оцеля, а днес ми е тройно инфарктен ден: баба ми е в нас, Дивчо е нетърпим, а коликите на Цицовисов са неописуеми.

Сега, студено, нестудено, дядо ми ще извежда Кривчев навън, защото иначе съвсем ще полудеем.

# 43
значи, имам два варианта за намаляване на коликите. едниният е сушоар, духай на коремчето, другото е бутлика с топличка вода, пластмасова на коремчето. аз давах саб симплекс.......

# 44
  • София
Инфакол + сушоар, но не да духа, а да бръмчи просто. Сигурна ли си, че са колики, а не е просто гладно детето?

Общи условия

Активация на акаунт