Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Е, ти ме "зарадва" Laughing Бях се наточила за ангелски вариант на Братството, а то... Ще я пробвам, все пак. Най-много да стане н-тата поредица, която зарязвам. Напоследък ми върви на такива Crossing Arms

# 376
  • Разпиляна във въображението
Прочетох петата книга от "Академията". Е, познах накъде ще тръгне развитието и малко предвидих от шестата.

# 377
Прочетох петата книга от "Академията". Е, познах накъде ще тръгне развитието и малко предвидих от шестата.

Само моля те, не казвай нищо, защото много подготвена чета четвъртата книга и интереса ми е малко занижен...

# 378

Само моля те, не казвай нищо, защото много подготвена чета четвъртата книга и интереса ми е малко занижен...

Няма да кажа, и аз не обичам да разбирам предварително.

Купих си "Братството" и се чудя дали да я почвам. И тя е поредица и тя не е с всички книги издадени. Това чакане е просто отврат.

# 379
  • София
На мен Братството ми е фаворит от всичките  Simple Smile
Miriel, почвай я, няма да съжаляваш  Peace

# 380
На мен Братството ми е фаворит от всичките  Simple Smile
Miriel, почвай я, няма да съжаляваш  Peace

Така и ще направя  Wink Само това очакване за следващите книги е изнервящо. Оказа се, че продължението на "Прелестни създания" ще е следващата година, защото дори още не била издавана  ooooh! Колко хубаво стана с "Академията", макар че сега предстои чакане за последната книга, първите ги прочетох бързо бързо

# 381
  • София
Някой знае ли кога ще излезе третата книга от Братството?
Никъде не намирам информация Sad

# 382
  • София
На сайта на Ибис пише "очаквайте през ноември" - http://www.ibis-press.eu/series.php . Обаче кога точно...

# 383
Аз я почнах. Може да ми се смеете, но като изредиха братята и доколкото знам, може и да е грешно де, но имало книги за всеки един от тях. Това ми заприлича на "Седем братя и седем невести" Laughing

# 384
  • София
На сайта на Ибис пише "очаквайте през ноември" - http://www.ibis-press.eu/series.php . Обаче кога точно...

Мерси, това съм го пропуснала  Grinning

Аз прочетох първата от ВАМПИРИТЕ ОТ МОРГАНВИЛ и мога да кажа, че също не е лоша.
Не е прекалено тийн, даже е доста мрачна.
Най-вероятно ще си взема и втората.

# 385
  • София, Младост 2
Мириел, реално са даже повече от 7 братя и 7 невести hahaha Дотук има 8 книги, предстоят още поне 3-4... тази, дето ще я чета нацупено Joy, после следващата, на която ужасно много се надяваме всички Praynig (и дано да я напише като хората, че има и лоши примери вече) и сигурно Дж.Уорд ще си изсмуче от пръстите и още някоя накрая (ако не раздели Блей и Куин в отделни книги, което би било страшен удар...).

# 386
Въх. Сериозно ли? ooooh!

# 387
Miriel, не се плаши Simple Smile
Поредицата за братята всяка книга си е завършена история в по-голямата история, така че е доста по-добре от поредиците, които дъвчат само една основна история в 5-6 книги.

hedra това с Блей и Куин в отделни книги, да не си го споменала повече, че направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Crossing Arms

# 388
Miriel, не се плаши Simple Smile
Поредицата за братята всяка книга си е завършена история в по-голямата история, така че е доста по-добре от поредиците, които дъвчат само една основна история в 5-6 книги.

hedra това с Блей и Куин в отделни книги, да не си го споменала повече, че направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Crossing Arms

Блей и Куин близнаците ли са???  #Crazy Не помня имена... а и съм прочела поне 20 книги след Братството!!!

# 389
  • София, Младост 2
Блей и Куин са приятелите на Джон Матю от обучението за войни от братството. Не помня дали се появяваха още във втората книга... но в третата със сигурност ще се появят, макар че тогава още няма и загатване накъде ще тръгне историята с тях.

И аз това й харесвам на поредицата - че в даден момент се съсредоточава върху определен герой и доразвива неговата история, но той не изчезва след неговата си книга, а продължаваш да го срещаш и нататък, докато се развиват съдбите на останалите. Повечето герои се движат през 2-3 от книгите, подсилвайки интереса към личността си, докато дойде техен ред (макар че понякога ужасно разочароващо забива нещата Rolling Eyes).

За Блей и Куин чакаме май от пета или шеста книга... а след книгата на Джон Матю, където нещата с тях отидоха в много трагична насока, този удар с прехвърляне на историята към Пейн и доктора Манело (които ама въобще не са ми интересни като герои Crossing Arms), вместо към тях, беше много тежък hahaha Както се вижда, аз продължавам да страдам дълбоко от този факт и не го прощавам Joy

Нали не съм направила спойлер на нищо дотук?

Общи условия

Активация на акаунт