Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
След Здрач и Академията, "Покани ме" беше лек шок Laughing
да, определено имаше шокиращи неща в книгата, но определено не бих споделила мнението, написано на корицата - да не се чете на тъмно
не е страшна, на места е гадна просто

а някой да е чул нещо за Истинска кръв?
след третата книга ми се струва дълго затишието  Thinking

# 436
  • Разпиляна във въображението
Дори не съм я почвала.

# 437
  • срещу двата комина :)))
След Здрач и Академията, "Покани ме" беше лек шок Laughing
да, определено имаше шокиращи неща в книгата, но определено не бих споделила мнението, написано на корицата - да не се чете на тъмно
не е страшна, на места е гадна просто

а някой да е чул нещо за Истинска кръв?
след третата книга ми се струва дълго затишието  Thinking
аз съм на 7-ма,но ги чета на английски Simple Smile писна ми да чакам да ги издадат на български Naughty

# 438
Аз прочетох и шестата на Училището. Надявам се няма да има 7 - ма или има  newsm78

# 439
  • София, Младост 2
Споделям и препоръчвам (за четящите на английски) - не вампирска, а кожосменяческа, леко фантастика, може би най-доброто, на което съм попадала в последната половин година - Nalini Singh, Changeling Series. Първата ми вървя малко тегаво (вероятно защото я слушах на немски и докато свикна, ми беше трудничко), но после се зарибих Grinning

# 440
Някой все още следи ли Училище за вампири?  Laughing

Аз - да, прочетох ги всичките, чакам последната Simple Smile
Ох, най-после някой  Hug На английски ли си ги чела, до 7-ма вкл? Осма излиза януари догодина.

Аз прочетох и шестата на Училището. Надявам се няма да има 7 - ма или има  newsm78
Joy За съжаление поредицата не свършва със смъртта на Зоуи, колкото и яко да би било Simple Smile Седма е изненадващо интересна на фона на предните, ако прескачаш сюжетната линия за Зоуи и слабоумните.

# 441
Може ли да споделите откъде си теглите английските варианти на Училището? А някой да знае вече нещо за най-новата на Академията (дали няма фен-превод някъде или на английски)?
След Анита Блейк ми се ще да се върна към по-тийнейджърските книжки Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 21:21 от Pisanche

# 442
Виж тук http://www.4shared.com/

# 443
  • София
Излезе третата книга на Братството и вече си я поръчах, утре ще ми я донесат  Grinning
Обаче бутрейдинга са си променили цените на доставка, вече са на килограм, и ме порязаха неочаквано   ooooh!

Доставка за София:
•до 1 кг: 3.12 лв.
•от 1 до 2 кг: 3.54 лв
•от 2 до 3 кг: 3.72 лв
•от 3 до 4 кг: 3.96 лв
•от 4 до 5 кг: 4.24 лв
•За всеки следващ килограм над 5 кг: + 0.42 лв/кг
Часове на доставка: всеки работен ден между: 9 - 15. 00 часа
Срок за доставка за София: до 5 работни дни, считано от датата на приемане на поръчката.

# 444
  • София
да не е с цел да си избият отстъпките Simple Smile

# 445
  • София
По телефона ми казаха, че вече работят със Спиди и заради това  Tired

# 446
А дали някой може да ми предложи друг сайт за електронни книги, освен

В pdf формат не мога да ги чета на телефона, а той е единствената ми възможност за четене.
По-специално питах за 7мата книга на Училището, ако някой я има в друг формат, моля да ми я прати!
Благодаря!

# 447
Прочетох първите три страници от "Родена в бурята" на Рашел Мийд. Още от първите абзаци и се сетих за Анита Блейк Thinking

Дали някой би услужил с петата книга за Анита?

Pisanche, има програма за превръщане на pdf във word, а оттам можеш да го направиш на txt. Да, малко е пипкаво, но би ти позволило да си качиш още книги, които не можеш да намериш в нужния формат.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 23:49 от Miriel

# 448
Благодаря, Miriel!   bouquet
И аз търся 5тата книга за Анита Блейк (както и 7-ма и 8-ма - откъде?)...

# 449
Аз имам шеста, но не ми се прескачат. Искам да намеря петата Blush

Общи условия

Активация на акаунт