Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 160
  • 743
  •   2
Отговори
# 510
  • София, Младост 2
Споделям за Crave - от един момент се отприщи и взе да става вълнуваща Simple Smile Преполових я вече, не е лоша, всъщност. Като атмосфера и герои малко прилича на третата книга от Братството - който е фен на Зейдист и Бела, ще му хареса и тази книжка (отношенията между героите някак напомнят на тях... макар че не е толкова силно, нито толкова драматично, нито пък толкова секси Laughing).

Сега ще чакаме края на март за следващата книга от Братството Grinning (на английски, имам предвид)

# 511
В началото съм на "БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ: Вечна любов (книга втора) от Дж. Р. Уорд". Да го видим Рейдж...

# 512
Някой да е чувал нещо за Blue Bloods? Поредица, има 5 излезли до сега май.
Много ще съм благодарна за някакви отзиви.

# 513
Здравейте!Търся 6 и 7та книга на Училище за вампири на български!Някой може ли да ми помогне?  Simple Smile

# 514
Ох сега смятам да почна да изчета всичките като ми остане време

# 515
Здравейте!Търся 6 и 7та книга на Училище за вампири на български!Някой може ли да ми помогне?  Simple Smile
Аз мога, но не искам да се срещам с непознати и да си давам книгите. Защо не си ги купиш просто?

# 516
  • София
Аз мога, но не искам да се срещам с непознати и да си давам книгите. Защо не си ги купиш просто?

вероятно има предвид електронен вариант.
а защо не си купиш, може да има много отговори - най-лесните - тези поредици с по милион и трискта книги излизат леко солено или просто не иска да се затрупва с книги , които чете по веднъж и после хващат прах...и сигурно още хиляди подобни причини може да има...

# 517

#Crazy

# 518

Както Angel_Dust каза търся електронен вариант и не ми се иска да ги купувам на този етап,защото имам страшно много поредици вече,а от тази имам само 1,която ми е подарък!Останалите до 5 ми ги даде една приятелка,но тя също няма 6 и 7 и затова търся да ги прочета в нета!Някой ако ги има в електронен вариант,ще съм му много благодарна ако ми ги прати или даде линк!  Simple Smile Wink Simple Smile

# 519
# 520
Някой ако ги има в електронен вариант,ще съм му много благодарна ако ми ги прати или даде линк!  Simple Smile Wink Simple Smile
Не ми се вярва да се намират в нета на български. Едва ли някой си е играл да сканира и качва тази книга. Но можеш да питаш във форума, там правят фен превод и е много веротно някой да ти помогне.
Ако харесваш поредицата, шеста и седма ще ти допаднат, особено седма.

# 521
Мерси!  Simple Smile

# 522
  • София
Току що прочетох последната книга от Академия за вампири - честно казано нямах търпение, защото накрая вече наистина ми беше омръзнала. Някои от предишните части четох с голям интерес, но както вече сте отбелязали финалът е много разочароващ. Явно и авторката е бързала да приключи и затова така си е изсмукала всичко от пръстите и е оставила много недоразказани истории. Simple Smile

Сега търся еда серия, за която ми разказаха. Обаче не знам нито как се казва, нито кой е авторът. Рамката е за 13 вампирски клана, които произхождат от Каин, който бил първият вампир. Успях да намеря този сайт http://manhattan_by_night.tripod.com/manhattan_wod/id71.html Исторята тук звучи като това, което ми разказаха, но нещо не мога да се ориентирам. Та ако някой е чел или чувал за такава серия, ще съм много благодарна за всякаква информация.

Междувременно си свалих Братството и мисля да я започна. После ще споделя дали съм фен. Simple Smile

# 523
Бард също решиха да навлязат в жанра http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=1386 .
Искам да попитам чел ли е някой книгата на английски, дайте отзиви, Моля. Чудя се дали да я купя, цената е малко солена и не ми се иска да рискувам, а за авторката нищо не знам.
Благодаря, предварително   bouquet !

# 524
  • Разпиляна във въображението
Не мога да разбера издателствата не се ли следят
и

Нищо не знам за книгата и ще ми е интересно някой да сподели. За първата де. Втората я имам, но още не съм я започнала.

Общи условия

Активация на акаунт