Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Да, и на мен ми направи впечатление корицата. Срам за Бард!

# 526
  • Гърция
Аз също съм изненадана за еднаквите корици, по този начин читателите остават с грешно впечатление, че става въпрос за една и съща книга.

# 527
  • София
Доста нагло копиране. Ето я оригиналната корица, няма нищо общо с копираната от Бард -

# 528
  • София
аз изобщо не разбирам защо не издават  книгите с оригиналните им корици, а всяка страна си измисля някаква нова...на мен ми е адски тъпо това...

# 529
  • София
Ами за кориците се заплащат права отделно. И ако излизат скъпо... Според мен е по-добре да вложат повече пари в качествени преводачи и редактори, защото някои от преводите са много зле, а нерядко редакторите въобще липсват.

# 530
  • София
ами да си ги плащат....
и без това книгите са си на порядъчни цени...

# 531
  • София
Определено. Надценките им не са от най-скромните. Интересно ми е колко ще струва Братството в електронен вариант.

# 532
Единственото което се сещам е че може би е по-скъпо за издателството да купи правата за оригиналната корица, отколкото да плати на някой кандидат дизайнер за нова.
И аз се дразня защото има много яки оригинални корици и едно качествено адаптиране е винаги по добро отколкото нещо набързо скалъпено.

Академията за вампири просто не можах да дочета последната част почвам я два пъти, но не върви, това говори тонове лоши неща, май имам само две-три изоставени книги, а чета много.

Сега съм на вълна фенфикове и мога да кажа че има много по-добри писатели от тези който се издават. Има уникални неща, сега свърших един фик които е кръстоска между сериала Свръхестествено и  книгата Здрач, четри пет пъти съм се смяла до почти самозадушаване.

3 нови отговора докато се наканя да постна, бавна съм явно:)

# 533
  • София
оо мен ми остават 50 странички от академията само....няма да я оставя...мъка не мъка ще я довърша Simple Smile

то ясно, че им е по-скъпо, ама и книгите не са по 5 лв...така че, нищо не им пречи да се постараят...нещо много ме дразнят нашите издателства напоследък...

ей една от последните книги , които четох , издадени 3-те части   в щатите отдавна, та нашите купили правата, ама вместо да издадът трите купом те издали първата и на въпроса, кога втора-трета... еми след 2-3-4 месеца, щото сега почвали да превеждат втората....

Ми ок де, купил си ги - че преведи ги всички и ги пусни всички....ама така и те губят, мен ми се губи интереса и не ща да си ги купувам през 10 месеца...то за толкова време или ще си я дръпна на английски да я прочета или просто ще съм забравила за какво иде реч...и че има изобщо такава книга...

.Ели. - тази книга единична ли е или пак поредица?

# 534
  • Разпиляна във въображението

Нека позная. Със сигурност е началото на поредица Crossing Arms

# 535
  • София
 Laughing шшшш тихо, може пък да имам късмет, остави малко надежда Simple Smile Joy

пише новела на нея...никъде  не пише, че е първа част или часто от 3-5--60-логия....

# 536
Хахахаха, добре. Дано. Ако е така сигурно и аз ще се обзаведа с нея Wink

# 537
Определено. Надценките им не са от най-скромните. Интересно ми е колко ще струва Братството в електронен вариант.
И аз го чакам с нетърпение. Въпреки, че го имам на руски с прекрасен фен превод съм склонна да го взема на БГ, но да видим с по колко ще ни застрелят.

Сори за Офф-а  Embarassed .

Не, за щастие е самостоятелна Simple Smile. А и е 656 страници  Shocked , не може да бъде  Wink. Само да не ни зарадват с шрифт като на Франклин. Дано да са реални тия страници като ще даваме 18 кинта.

Иначе от преводите на Ибис съм страшно разочарована. Имам чувството, че плащат на тийнове от гимназиите да им ги правят, а редактор изглежда е мръсна дума. За това и чета предимно на руски, за съжаление английския не ми е достатъчно добър.

ПП Сега видях, че и в оригинал е 592 стр., това добре, поне е дебела Wink.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 17:59 от .Ели.

# 538
Никакъв офф, не е. Точно по темата си е.

Аз така и не открих прелестта на Братството. Първата книга ми беше скучна.

# 539
Аз така и не открих прелестта на Братството. Първата книга ми беше скучна.
И при мен така се получи, за съжаление, а й възлагах надежди на тази поредица. Имам следващите две аудиокниги качени на телефона, обаче повече от половин година не съм се наканила да си ги пусна Rolling Eyes

Последната Академия я глътнах веднага щом докопах аудиокнигата, споделям разочарованието на всички прочели я.

Общи условия

Активация на акаунт