Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 145
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, някой тук да чете поредицата Fallen от Lаuren Kate? Аз също чета House of Night.

# 601
И какво мислиш?

# 602
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, някой тук да чете поредицата Fallen от Lаuren Kate? Аз също чета House of Night.

Четох първата част. За мен е честа загуба на време. Съжалих, че я купих подведена от резюмето на книгата. Въздържам се да купувам втората част. Даже съм склонна да се разделя с нея.

# 603
Аз лично много харесах книгата и сега  ще чета и втората.

# 604
Здравей те, бих искала да попитам дали някой знае от къде мога да си изтегля 7-мата книга от поредицата ,,Училище за вампири" на български?????

# 605
  • София
Ето и Анита Блейк 20 Hit List - http://www.megaupload.com/?d=3OYV0FJJ

# 606
Който иска аз ги имам до 5-тата част на български мога да му ги пратя.  Wink Wink Wink А някой ако намери нещо за 7-мата част да пише плсссс.  Embarassed Confused

# 607
Който има Училище за вампири 7 може ли да ми каже как е преведено Otherworld - Отвъдното или Другия свят? Много ви моля за тази справка!
Мерси предварително.

# 608
  • София, Младост 2
За феновете на "Братството"...... "Ибис" са обявили дата за издаването на 4-та книга ("Споделена любов") - 27.04  Peace
Уау, зарадвах се много. А ако излезе и нещо от Суки и Бил ептен ще се зарадвам. А някой да ми каже коментар за това четиво: http://www.helikon.bg/books/61/156789_az,-veshtitcata.html, ще бъда благодарна.
Веднага ти казвам - много мудна и тъпа книга, не си заслужава парите. Сюжетът се върти около един ръкопис, как всички видове ( вещици, вампири и демони) го искат, защото разкривал произхода на видовете. Намира го случайно една вещица, която не иска да има нищо общо с магията. Тя се влюбва във вампир на 1500 години и започва вече сапунката. Има нещо в книгата, но в никакъв случай не мога да я нарека шедьовър Rolling Eyes

Аз съм доволна от книгата ("Аз, вещицата" въобще не ми се връзва като заглавие с текста, колкото и приятно да звучи иначе и яко подвежда относно съдържанието и образа на героинята... но аз съм пословично мрънкало относно преводите, така че не ми обръщайте внимание). Има повече дълбочина от обичайната литература на тази тематика, много препратки към исторически моменти (макар и не задълбочени), интересно заплита модерната наука и метафизичното. Книгата е оригинална и по някакъв нейн си начин емоционална (не страстна, а по-скоро рефлексия върху емоции и чувства).

Факт е обаче, че действието върви доста мудно, особено в сравнение с други книги - и няма да е това, което човек очаква обичайно от този жанр. Никакви експлозивни страсти, никакви сексове (чак дразни на моменти, че още не са стигнали до консумиране на тази емблематична женитба). Въпреки всичко на мен ми хареса и с удоволствие ще изслушам и втората. Давам си сметка обаче, че ако четях, вместо да слушам, щеше да ми се види по-скучна и още по-мудна.

# 609
Момичета,на 26.07 излиза 5-та книга от Братството - "Освободена любов"  Peace Party

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 15:37 от TraYkovA

# 610
Две нови игри на Ескейп-бг със съдействието на издателство Ибис за любителите на паранормал романсите:

# 611
Здравейте, хайде хоп и още един любител на вамп литература  Hug
Аз започнах с фентъзи, за Здрач слушах, слушах пък накрая си казах
" Я да видя аз какво пак толкова са се разшумели за тази книга" прочетох я и се зарибих.
Я кажете, какво стана на финала, "Братството" намери ли се някъде он-лайн, че не ми се дават пари за всички тези поредици, а и в къщи вече няма място за нови книги   bouquet

# 612
А вижте какво ни очаква на български...

Нямам търпение, мисля, че книгата е много яка, така съдяпоне от това, което има в нета!

# 613
  • Разпиляна във въображението
Може ли някакво резюме? За мен е важно и дали това е поредица. Благодаря.

# 614
Може ли някакво резюме? За мен е важно и дали това е поредица. Благодаря.

Ето го резюмето, мисля, че е поредица: http://erabooks.net/?action=show_book&bid=412
Поне тук пише, че е трилогия, което яко, ако и книгата е яка!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт