Колко тежка си позволявахте да вдигате

• 14 584
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
Гледах да не вдигам тежко.

# 16
Не мисля че е много
Прецени ти как се чувстваш след това
Аз си размествах дивана в деветия месец Laughing Joy

Приятна бременност и леко раждане Hug

# 17
С първата бременност не се замислях много -вдигах колкото да усещам, че не се товаря прекалено.Носила съм пълни торби от пазар да речем .Не съм имала проблемна бременност и затова не съм се притеснявала.Миналата година обаче претърпях спонтанен аборт в началните седмици и сега с тази бременност гледам изобщо да не вдигам повече от килограм-два.Някак си съм се наплашила, въпреки че това не е причината за злощасното събитие.Даже дъщеря ми не я вдигам ,за което понякога тя ми се сърди.Досега не съм имала проблеми ,но днес лекарката ми каза че матката ми е контрахирала и да пия Но шпа за всеки случай.

# 18
До 7- ия месец работех в хранителен магазин на щанд и въпреки забраните от колежките си мъкнех по 10- 15 килограмови тенекии с маслини и подобни. Но  се ъсещах съвсем добре и нямах болки от това. То си е до физическа форма и   бременност.

# 19
С първата ми бременност се вардих много , невдигах нищо тежко .За втората небеше така

# 20
# 21
  • Видин
Имах рискова бременност, та не ми се рискуваше да вдигам тежко.
Докато лежах в болницата втория път един циганин ми каза да не вдигам повече от половин килограм  Shocked Joy Даже вода не може да пие човек!  Naughty Mr. Green

# 22
Аз имах проблеми в началото и се пазах много...Изобщо не вдигах тежко..Всичко зависи от това,как протича бременността.Лекарят ти според ще прецени,до колко може да вдигаш..

# 23
Аз гледах да не вдигала тежко.
Мисля че 5 кг. не са много.

# 24
Вдигала съм до 3-4кг. не повече, предпочитах да се пазя, защото имах зад гърба си 1 спонтанен аборт.

# 25
И аз 15 - втората ми дъщеря.

Когато бях бременна с нея повече се щадях - носех каката само до 7-ми месец, а и тя беше по-лекичка.

# 26
  • Русе
Аз лично си носех тубите с минерална вода от 10л.(е разбира се от колата до входа) до към 7-ят месец.После започнаха контракции,минах на гинипрал и се пазех повече.Ти най-добре ще усетиш колко може да носиш.Важното е да няма голямо напрягане на корема  Hug

# 27
Бременността ми беше с висок риск и може да се каже че не съм вдигала нищо по тежко от 1-2кг

# 28
В първите месеци няколк пъти ми се наложи да нося ученическата раница на дъщеря ми, или торби с покупки. След което се чувствах много зле. В един момент си казах: Луда ли съм? Дотам. Избягвах всичко, което ми носеше неразположение и дискомфорт.

# 29
Аз имах проблемна бременност и при едно вдигане на легена с изпрани дрехи получих прокървяване. За това си мисля , че трябва повече да се пазим докато сме бременни. И все пак всеки сам усеща тялото и възможностите си.

Общи условия

Активация на акаунт