Колко тежка си позволявахте да вдигате

• 14 588
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Не си позволявах да вдигам тежко,защото карах проблемна бременност!

# 46
По време на 2-та ми бременност редовно носех детето(10-12кг) Mr. Green

# 47
По време на първата си бременност бях много смела и носех до последно племеника си, които беше около 15 кг.
Втората бременност обамче започна още от началото с кървене и проблеми и избягвах да нося нещо по-тежко от дамската си чанта и някои и друг хляб.  Mr. Green

# 48
  • Пловдив
Носих и се натоварвах както и когато не бях бременна, но състоянието ми го позволяваше.

# 49
Доколкото съм запозната 5 кг са максимума за  нормално протичаща бременност ,но мой съвет е да избягваш да вдигаш разни тежини.
Успех! Peace

# 50
Като се замисля, май в определени периоди вдигах доста тежко. Особено в края на бременността, когато правехме ремонт и основно почистване вкъщи, доста вдигах - например огромни кашпи, които ми се налагаше да местя от терасата до банята, за да ги измия, а после - от банята до стаята за презимуване. Тежаха може би около 20 кг, но това беше в края на бременността. Но състоянието ми позволяваше. През останалото време мъжът ми не ми даваше да нося нищо.

# 51
  • София
Не си позволявам да вдигам нищо тежко. Май първата бременност бях по-смела и постоянно вдигах и гушках децата на 2 приятелки. ooooh!

# 52
Не вдигам тежко. Пазя се, тъй като първата бременност имах проблеми и лежах постоянно. Сега карам на принципа "страх лозе пази"!

# 53
Не повече от 1 кг. И при мен ситуацията с втората бременост беше : "страх лози пази  Wink"

# 54
Случвало ми се инцидентно да вдигна нещо по-тежко(4-5 кг).

# 55
  • Варна
Доста често вдигах по 15-16кг по време на цялата бременност.При мен всичко беше наред и съм нямала проблеми,но за всеки  е индивидуално.но пък тогава бях и по-млада и неразумна,сега не бих си позволила повече от 7-8кг.

# 56
  • София
С първата бременност не съм се ограничавала много, е в офиса юрках колегите ако се наложеше да се вдига нещо по-тежко  Mr. Green
С втората обаче си имах проблеми и повече от 2кг гледах да не нося  Peace

# 57
Вчера ми се наложи на летището в София да вдигна 21.5 кг. си куфар Shocked. Нямаше друг начин да го сваля от лентата, бях сама. Ами за сега нямам оплаквания Rolling Eyes Simple Smile

# 58
  • до една звездичка
Не ми е минавала през ума да си тегля багажа, който носех, докато бях бременна.
В осмия месец обаче, освобождавах квартирата, в която живеех. Чантите с багажа ги изнесох основно сама. Не се повредих.  Wink

# 59
Всичко е индивидуално. По време на първата си бременност не ми се е налагало да вдигам тежко, но по време на втората постоянно вдигах сина ми и какво ли още не, просто обстоятелствата го налагаха.

Общи условия

Активация на акаунт