Колко тежка си позволявахте да вдигате

• 14 584
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
Не съм се щадила нито с първата,нито с втората си бременност(дори понякога ме е яд,че не съм се пазила повече).С първото дете се местих от една държава в друга,а с второто търсихме ново жилище,обзавеждахме го и мъкнахме багажи.Благодарна съм, че и двете завършиха успешно!

# 76
  • София
Мъкнех тежко почти до раждането - редовно се прибирах натоварена с торбите от Билла, освен това междувременно правехме ремонт и 2 седмици преди да родя се преместихме в ново жилище. Бая багаж ми мина през ръцете, но слава Богу не съм имала проблеми.

# 77
  • в Кошера
Преди да разбера, че съм бременна си мъкнех редовно галоните с минерална вода (19 л) по стълбите  #Crazy newsm78
Абе и сега не се пазя особено  Naughty bash smile3538

# 78
  • София
Аз си качих покупките от колата до асансьора и отлепих плацента, от тогава до края вдигах най-много 2л шише да си сипя  Naughty

# 79
  • Между гори и планини
Вдигах единственно вилицата, лъжицата или чашата с вода.
Бях с рискова бременност - кървях 4 пълни месеца почти всекидневно.

# 80
По принцип гледах да не вдигам много тежко - мисля че до 5-6кг съм вдигала.

# 81
12 кг - колкото беше синът ми тогава.

# 82
10-тина килограма

# 83
  • София
Вдигам 13 кг., колкото  е дъщеря ми в момента.  Laughing Искам не искам това е положението, често се налага да я нося, гушкам, вдигам. Слава Богу бременността ми до сега е безпроблемна и това не е дало някакво отражение.

# 84
Мъкнех си всичко, което и иначе, почти беz иzключение. Но то е zащото не съм имала рискови бременности.

# 85
На мен ми беше казала гинеколожката по-тежко от дамската си чанта да не вдигам. Ние правихме ремонт обаче и аз просто не се стърпях. Вдигах и местех веднага щом ме изтърваха от поглед. Mr. Green

# 86
Почти нищо не съм вдигала,защото все бях с контракции.Максимум 2-3кг като отида до магазина.

# 87
По принцип гледах да не вдигам много тежко, но не се е и налагало. Единствено покрай преместването вдигах някой и друг багаж. Иначе си имах нормална и безпроблемна бременност.

# 88
Вдигам 13 кг., колкото  е дъщеря ми в момента.  Laughing Искам не искам това е положението, често се налага да я нося, гушкам, вдигам. Слава Богу бременността ми до сега е безпроблемна и това не е дало някакво отражение.
най-точно казано.И на легода си,като дойде детето,не можеш да го изгониш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт