Колко тежка си позволявахте да вдигате

• 14 587
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Моята бременност беше много лека, но въпреки това не си позволявах да вдигам тежко! Най-тежкото е било торбата от Фантастико...а тя да е била килограм-два, до три най-много.
За мене с тези неща не бива да се злоупотребява, независимо каква бременност имаш. Все пак това си е по-деликатно състояние! Peace

# 31
  • София
Не е хубаво да се вдига тежко, особено през първите месеци, но ако се налага...
С втората ми бременност, непрекъснато вдигах сина ми, а понякога и го носех защото още не беше проходил. Тогава тежеше 13 кг.

# 32
Мъкнех като хамалин от началото до края.Колкото по-малко се натоварваш,толкова по-добре.

# 33
зависи от бременността ти. През първата ми бременност вдигах племенницата на две години, други тежки неща, не съм имала проблеми. Сега съм с по-ниска плацента и направих белята от физическо претоварване. Вече не вдигам тежко въобще

# 34
Ами от самото начало около 12 кг по два пъти на ден,че и понякога повече(детето за да се измие),а иначе докато работих и 5 и 6 кг но максимум за минутка.

# 35
Не съм вдигала абсолютно нищо тежно, но това ми го забрани лекар, а не по своя инциатива.

# 36
  • Бургас
Вдигам сина си, той е 15-16 kг. в момента.Рядко се случва, но се налага да го вдигна.
През първата бременност от много неща се пазех, ама сега няма как.

# 37
До 5 кг, че и до 10, на кумовете детенцето беше колкото моят Гоги в момента, и си я гушках редовно

# 38
сама ще разбереш колко можеш да вдигнеш, ако се чувстваш добребре може и повече, но внимавай

# 39
Зависи имаш ли проблеми, т.е. как ти протича бременността. Аз с първата бременност съм носила 10л бутилка вода; компютър под мишница и принтер в другат... а през втората бременност носех 15кг си син доста често и ежедневно.
Аз и с двете бременности така  Wink, но са протичали напълно нормално. Пазарувах, влачих каквото мога. По случайност и с двете бременности правих ремонти на жилища, та бая килограми съм пренесла.

# 40
Не съм се пазила. И двете ми бременности не бяха проблемни.

# 41
Повече от 5 килограма не вдигам. Сега ми е паднало да се лигавя, да взимам мъжа ми на пазар с мен и да ми носи торбите!  Joy

# 42
Вдигала съм дъщеря си - 20кг  Rolling Eyes !

# 43
  • гр. София
Повече от 5 кг. не съм вдигала.

# 44
Според зависи как се чувстваш,мен ме беше страх да вдигам тежко,но имах проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт