И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 888
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Абе, Деска, какво стана с твоите изследвания  Hug Извини ме, ако вече си споделила  Hug

# 151
  • София
Моничка, страхотни мацки си имаш  Heart Eyes  bouquet

Аз не съм в настроение днес, надявам се да ми мине и да ви пиша в по-добро кондиция  Whistling

Отново хиляди благодарности за подаръка, момичета  Hug Ще измисля какво да си закупим за бебе Виктор и ще се отчета после тук със снимков материал  Peace

Лека нощ  Hug

# 152
  • София
Моничка, страхотни роклички! И бебешкото комплектче е много хубаво, много харесвам жълтичко за бебета! Hug

Ох, Василия се мотае още около мен, направила си е въображаема торта от кубчета, пее Хепи ту ю и духа свещички  Tired Ще опитам да я приспя, ама кой знае колко време ще отнесем....А имам толкова работа още  Crossing Arms

# 153
Мони,напиши данните които да впиша на първа страничка.Честно да си призная на няколко пъти съм мислела да те попитам и все се отвявам Embarassed

Успешна и ползотворна седмица на всички Hug

# 154
  • от Луната
Разгледах страхотни снимки на майки, татковци  Mr. Green и дечица. Те са страшно порастнали. Завиждам ви и честно казано хич не благородно  smile3534Скреч,много си се разхубавила   bouquet. Не че другите не сте прекрасни, но Скреч я познавам лично и има промяна от лятото  Mr. GreenЮлче, ти също си страхотна излъчваш ведрост  Hug
Мимоз, тоз твоя Мимо с тия прекрасни очи ще го крада да знаеш  smile3508
Дес, Вяра ще стане световно известна стилиска да знаеш Naughty
Гале,  и твоите Никчовци са страхотни с тия широки и заразителни усмивки newsm47
Дианка, клубчето е великолепно дори и само на снимки като го гледам. Пожелавам ти само успех и щастливи дечица в него   bouquet
Моничка, двете ти куклички с тия червени рокли са като някакви приказни принцеси   smile3503
Василия е много сериозна млада дама  bowuu. Разгледах снимките няколко пъти и всеки път ви се кефя и се надявам догодина и ние да успеем да дойдем  Praynig. Само Цецето, никъде не се е фотографирала, само на 1 снимка я мернах, но пак за фотоапарата се беше скрила Mr. Green
 Да взема да публикувам вече, че тоя пост го пиша от сутринта  Embarassed Crazy

# 155
Роска, изследванията ми са като на неблизвала алкохол и непушвала цигарка млада дИвойка - всичко 6! Mr. Green А после вечерта излизах на кръчма и пих ракия и ядох салата и на сутринта нищо ми нямаше. Чисто нова. bowuu Laughing Hug

# 156
  • София
Не бе, хора. Просто ми се ще да изглеждам добре без да полагам усилия, а с тази дължина косата ми седи извита и стърчаща, докато с дълга коса не правех нищо. Даже не се решех  Mr. Green . А сега като ми я няма косицата си въобразявам, че съм била великолепна като Креми  Sunglasses . Креми, ти наистина си великолепна! И косата и кожата... а зъбите, хора, виждали ли сте колко са и бели зъбите? Ти да не да си правиш някакви специални манипулации  Thinking

Митко ме тегли да ходим да наним  Whistling

# 157
  • София
 smile3507              Хубава седмица на всички.

# 158
  • София
Стига писахте, че не мога да ви изчета.............................
Засрамете се.

# 159
Привет!

Кате, Симона е луда по мишката ти в подписа.Пиши по -често, че да мога да ви чета. Хихихи. Mr. Green

# 160
  • София
и накрая ще пише МОНОЛОГА НА ЕДНА МИШКА  Mr. Green

# 161
 Joy

Деска, радвам се, че резултатите ти са отлични  Hug Дано все така да е!

Мен ме е налегнал някакъв странен мързел  Whistling Имам два коша за простиране, а и къщата е за почистване...Ицко ще си дойде ей сега и пак няма да успея нищо да направя  Blush

Майчета ко ста'а с вашия сняг, нашият никакъв го няма вече  Crazy , та снощи си спретнахме един бой с топки...от чорапи  Joy Луда веселба настана  Crazy Добре, че не ни видяха децата  Mr. Green По-късно излезнахме на разходка, минахме през Била и Лили заспа, като пиян шофьор, на волана  Joy Толкова съжалявам, че не носех апарата.., направо се скъсах от смях, а хората ме гледаха странно  Blush Абе, колко малко му трябвало на човек...

Целувки!

# 162
# 163
Хо хо хо! Аз съм баба ви Коледа (щото нали децата ви не признават дядката  Mr. Green)

Аз пак съм на странна кирилица, затова няма да пиша дълго - вече писах един огромен постинг цяла сутрин и се уморих.
Искам да благодаря на Дианчето и колежката й за страхотното парти (Иво ме врънка да ходим пак от момента, в който се прибрахме у нас). Подаръчетата са разкошни - готвим манджи с кубчетата на поразия. Креми и Кате, благодаря за допълненията  Heart Eyes - свещичките ще пазя за Коледа, а магнитчето стана официален член на армията от магнити на хладилника.

Роси, тъй като все забравям да ти звънна - от другия понеделник сме в Пловдив, така че ако ще пазарувате коледно в метро, можем да се видим с теб и Бакши.

Да му се не види и кирилицата, 50 поста успяхте да пуснете, докато напиша моя  Crossing Arms

# 164
  • Хасково
Росенце, целувки за вас и най-вече за малкото Лиленце Heart Eyes Посмях се и аз като си я представих, милата Heart Eyes

И Вики, ма молА ти се,  Naughty Стела първа си "заплю" Мимо Crossing Arms Whistling Седна ли на компа и тя дотърчава: "Мамооо искам Мимооо, пажи (покажи) Мимооо". Та Кате, не знам как ще се справя Мимо с момите, като още от сега се караме за него Joy Да ви е жив и здрав  Hug
В тази връзка, не мога да спра да преглеждам снимките от общия РД, зареждат ме много положително, всичко и всички сте толкова красиви, лъчезарни и ...думи нямам. По разказите ви личи, че и на живо е било също толкова приятно, че и още повече. Радвам се и съжалявам, че не съм била там. Целувки за всички ви!!!

Засилих се и аз да си сменям аватара, ама нещо от работата не става, а ми се искаше, че само тук имам една снимка с права коса Crossing Arms Трябва да си я прехвърля на моя комп.

Вчера бяхме на вън да пипнем "сняга" Laughing И едва се прибрахме, то не бяха писъци и рев, не бе чудо ooooh! Аз си мислех, че като миналата година ще е. Стела тогава я беше страх и не искаше да стъпва по снега. Ама явно порастват децата, тооооолкова й хареса Heart Eyes

Айде до после, да взема да свърша малко работа. Лек и успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт