И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О, невероятна елхичка!   bouquet
3 пъти се връщах да разглеждам къде видя елхичка  Joy Joy /понякога съм толкова ненаблюдателна, че си се чудя  Embarassed/.
А бонбоните и аз си ги бях записала, браво, Катюшка   bouquet
Един малко глупав въпрос-от къде купувате тия хартийки за бонбоните, мъфини и подобни и как се казват, за да знам за какво да попитам  Rolling Eyes
Докато сме на готварска тема Laughing, миналата седмица открих хартията за печене и само за супа дето не съм измилила как да я ползвам  Laughing.Та срам, не срам, за всичко си има първи път  Laughing

# 136
Mнооооооого ценни лапсуси се получават като бързаме да пишем,визирам себе си предимно,а този ме разсмя Joy
Blush Blush Blush Не върви да го поправям, но от сърце се извинявам  Hug Flutter
Охх сега пък аз май се изказах не на място,извинявай.Ако искаш ще си редактирам горният пост.

И за да не е само спам.Да кажа,че си намерихме всички украси и елхи и настана едно украсяване Mr. Green Всичко изпоукрасихме,децата бяха на върха на щастието си Heart Eyes

Хартиените формички аз си ги купих от Т-маркет(само такъв има тук от по големите магазини Embarassed) Zenker някаква си марка.Иначе съм чела из темите че ги има във почти всички супермаркети.А за бонбонените хартийки незнам Thinking
Хартията за печене е и мой пръв помощник в кухнята Mr. Green

# 137
  • София
Момичета, не мога да издържа до понеделник да ми пуснат нета и се бутнах в един компютърен клуб да видя снимчиците- всички бяхте страхотни! Кате,Креми много благодаря за допълнителните подаръци.Извинявам се за неадекватните реакции от моя страна от време на време.  Crazy  Изкарах си чудесно,жалко че не успях да се запозная с всички,а да не говорим да седнем да си приказваме,но съм сигурна,че ще има още срещи и аз ще съм първа там.  Sunglasses (това,че не се запознах с всички не значи че не започнах да се бъркам за някои имена  newsm78  Embarassed ) Дианче клубчето наистина е страхотно.Много ми хареса.Ако можеше и Милен да ме остави да му се насладя на спокойствие. Благодаря за хубавите думи за мен,но внимавайте да не се възгордея  smile3508 Сега като ви познавам лично сте ми още по- скъпи.  Heart Eyes

Като ми пуснат интернета ще гледам да кача снимките и аз.

# 138
  • София
Таш в Хит ги взимам 200 бр - 2лв и нещо си. Седят на щандовете с бъркалките, ножовете и др аксесоари. Има и едни фирмени ( хартийки ) за по 4 лв - 100-тина броя.
Кега ще ти снимам как изглеждат.
Една колежка ми купи от китайския магазин някъде в ц-ра ( магазина е огромен като хипермаркет ) доста цветни, много на брой за супер ниска цена...Ще проуча въпроса, но аз там не ходя, че не се спира с кола  Whistling

ПС Дес, не се притеснявай, аз редовно си греша, ама е все без да искам  Blush

ПС 2  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 15:16 от katiousha

# 139
А пък Ели по едно време се обръща към мен и ми вика "Миме .... еди си какво " и аз  Rolling Eyes "Аз съм Катя бе"  Joy (ама си замълчах  Blush )

Малииии,  Embarassed  Crazy ОвъртЕла съм се съвсем ... Ми по една нова риза за всички, които преименувах с форумските им имена

# 140
А пък Ели по едно време се обръща към мен и ми вика "Миме .... еди си какво " и аз  Rolling Eyes "Аз съм Катя бе"  Joy (ама си замълчах  Blush )

Малииии,  Embarassed  Crazy ОвъртЕла съм се съвсем ... Ми по една нова риза за всички, които преименувах с форумските им имена

Joy Joy Joy

А аз на Арабелка по телефона все и викам Ели  Laughing Правя някаква шантава асоциация между голямата Елица - Ели - Стели, и като добавим нейната Елица, става голямо мазало  Blush

# 141
 santa2По-често трябва да се събираме! Иначе ще има да купуваме ризи безчет. Laughing
Снимките са разкошни, а ние с децата още ПО! Grinning
Да вземем да актуализираме снимките на първа страничка, че са много стари вече. Wink

# 142
А чак сега разбрах, че коледните свещички са от Креми. Креми,   bouquet

За следващата среща се наемам да изработя баджове за всички, че срам голям  Crazy  Embarassed

Тука разни кулинарии подмятате, а мен ме мързи да стана да се епилирам  Rolling Eyes Ще получа комплекс за малоценност с тези домашни вкуснотии - аз пък ако знаете каква попара правя  Mr. Green

# 143
  • София
Аз само ви чета, че съм под пара за утре и използвам, че Васито спи да поработя на спокойствие. Гледам и снимките и им се радвам  Heart Eyes

Няма никакво значение кой към кого как се обърнал, ами ние си се знаем повече с тези имена тук, нормално е. И аз на Скреч й казах Скреч /по-скоро го предъвках, де, може и да не ме е чула Laughing/, щото забравих как се казва  newsm78 Embarassed

Толкоз от мен. Приятна вечер!

# 144
Здравейте, мамита!

И аз от вчера разглеждам снимките и ви се радвам. Толкова естествени и неподправени мами в супер настроение, а за дечицата да не говорим. Дано имаме възможността догодина да се включим, тогава се надявам и повече да разбират къде отиват и какво става. Много сладка картинка са насядалите покрай масичката бонобонки, ще се разтопя от умиление, ако и Дари се нареди на такава масичка с мили дечица и си хапва сама.
Между другото, Дари започна да отказва всякакъв крем от детската кухня или мой и вчера й направих бисквитена тортичка. За да предизвикам интерес, боднахме две свещички и духахме N-пъти, включително и Мечо Пух, който в момента ни е фаворит. И след цялата тази процедура, си похапна добре от тортичката с виличката /„боц”/.
Нямахте си друга работа с тези мъфини, курабийки, бонбони и какви ли не кулинарни изкушения, досега си губех времето да разглеждам рецепти и снимки и да преглъщам.
Днес излязохме и ние за малко в снега и беше голяма радост да броди из него и да вика „няг”, за разлика от миналата година, когато се страхуваше да стъпи върху него. И отказа да се качи на шейната, май не обича никакви превозни средства. Малко обелихме нослето и челото, но здраве да е.   

Хубава вечер от нас!

# 145
Дддзааак --дзак. ,алооо къде отидохте сега?
Боли ме корем, сетете се защо?, търкалям се като болна котка по дивана, мъжо замина на Коледно парти от офиса и аз отново алоУн.
Гледам Том и Джери с фърфалака.
Днес гостито на нашите мина суперско. Доволни сме всички демек.
Оф, много съм отвеяна нещо.
Хайде утре с нови сили ще пишем пак.
Лека на всички.  Embarassed

# 146
Здравейте.Отдавна не съм писала,но все не ми остава време да седна на компютъра.Сианчето е добре,ходи на ясла.Прави бели редовно и не ме оставя намира,но...
Иначе аз съм много по-добре,вече не повръщам,е само малко,но е много по-добре от преди.Кръста си ме боли,но няма как иначе....
Вчера влизахме в един бебешки магазин не се стърпях и взех това

Сианчето много им се радва на тези дрешки.
Обаче ако може и нас да ни добавите на първа страничка,не съм много редовна,но ще гледам да пиша по-честичко.
Ето и малко снимки

# 147
Здравей, Моничка  Hug Аз така и не успях да те приветсвтвам с добре дошла в нашата темичка  Blush , та съм пропуснала- близначки ли имаш  Embarassed Знам, че чакаш бебче, но това просто ми е убягнало  Hug

П.п : Редактирам се  Crazy Моничка, много са ти красиви девойките  Heart Eyes Върнах се малко назад в публикациите ти  Hug

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 21:55 от ROSSALINDA

# 148
Здравей, Моничка  Hug Аз така и не успях да те приветсвтвам с добре дошла в нашата темичка  Blush , та съм пропуснала- близначки ли имаш  Embarassed Знам, че чакаш бебче, но това просто ми е убягнало  Hug

П.п : Редактирам се  Crazy Моничка, много са ти красиви девойките  Heart Eyes Върнах се малко назад в публикациите ти  Hug
Благодаря!Не са близначки,но разликата им е 1 година и 3 месеца.

# 149
И аз само зяпам снимките и не мога да ви се нагледам! Hug

СКре4, косата ти е жестока! Така по се вижда колко е красива, дължината и прическата са просто идеални! Както и цвета! Flutter Hug

Отивам да зяпам и да коментирам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт