И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
 Joy hahaha Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImao "Абе Мимеее",  ?!
Симонска - косата ти е така по-хубаво, не винаги дългата коса е красива, сега си мацка Simple Smile  Heart Eyes И си по-стилна, така да се каже,
Не мисля Билба и Приказливка за един пърсън ввееее? Знам че са 2 мацки. Бяха изненада за мне, затова ги пиша така.
А за снимките, общите от фототата на Динака и Тотонто са общите, но Тотонто каза за понеделник, че кабела й е в офиса, а Дианчето хич не й до нас сега баш Simple Smile  Mr. Green Joy
Ай,че мъжете се къпят.... Simple Smile дано скоро спим,че... съм гроГиии Simple Smile

# 121
  • София
Ний пък вече спим, някой даже хъркат ( няма да кажа кой точно  hahaha )...

Аз пък за една бройка да попитам, а коя е Ели  Thinking  Joy Joy Joy

Ай, мацки не сме наред да знаете, ама пък за сметка на това сме готини  Mr. Green

# 122
  • София
Ехо, мацинки готини  Hug Прибрах се, нагуших си децата, прочетох приказките, приспах ги и веднага влизам да прочета отзивите.
Много ми стана приятно, че сте останали доволни и вие, и дечицата.  Еуфорията беше голяма за мен...хем парти, хем много приятели, хем ми беше за пръв път да съм в подобна ситуация. Не сме професионалисти и единственото, което имаме е много мерак и любов. Дано сте доволни, милички  Hug Всички излъчвахте толкова уют и любов Simple Smile Аз няма да мога да идвам по срещите, защото работният ми ден е от 10 до 8 и така без почивка. Целувам ви много  Hug

ПП. Ще сваля снимките от апарата, ще ги кача в сайта и ще ви пусна потребителското име и паролата на ЛС. Всеки празнувал при нас ползва тази услуга за фотозаснемане(аматьорско, но засега такова) и 12 месечно архивиране в сайта. Друг не може да вижда снимките. лека нощ

Благодаря на Катето и Креми за подаръчетата. Много, много мило! И най-вече се радвам, че дечковците получиха пълен плик с подаръци Simple Smile

# 123
Не си лепнахте и вие като дечицата, по една бeлежка на гърба, че да не се бъркате  hahaha
Много хубави снимки, още им се радвам!
Гале, Никича каква усмивка вади  Joy, ще ме разбие  Joy
Скреч, малкия дявол е бил. Добре че сте усетили миризмата навреме. При нас, малко преди рождения ден на Елица, съседите под нас, забравили едно олио на печката. После явно са пуснали ширма и целия този пушек и миризма дойде вкъщи.  Sick Направо щяхме да се удушим - кашлици, сълзи, ужас... Sick Да не говорим, че полудях докато разбера от къде идва и си помислих, че аз нещо съм направила пожар. Jа представям си какво е било у вас. За миризмата, мисля че вече няма за какво да се притесняваш. Толкова време сте проветрявали, всякакви вредни газове са излетели  Laughing Просто е някаква остатъчна миризма, тя се e набила навсякъде - пердета, килими...и затова мирише.
Ей, това прасе, бе,гледай каква поразия направило  Laughing Днес се борих с един заек и през това време пак те мислих теб с прасето  Joy
Дес, Цеце, мерси за похвалите!  Grinning
Дес, формичките съм ги поръчвала по интернет.
Кръглите са от тук
Човечето и елхичката са от Marks&Spencer. Не ги намирам, явно са изчерпани. Те бяха включени и в някаква промоция - плащаш две, третото безплатно- та и двете, покрай други стоки, ми бяха подарък.

# 124
Аз пък за една бройка да попитам, а коя е Ели  Thinking  Joy Joy Joy

Елица бре   Laughing

мани, мани станя тя една  Joy

И ние вече спим, но имаме малко Т, сигурна съм че е от зъб просто, детето вече всичко си казва!

# 125
  • София
Здравейте, мили мои   newsm5

Ужасно съм уморена, затова утре ще пусна снимките, че нямам сили.
Беше наистина вълнуващ и прекрасен ден, то и това уморява  Laughing

Сутринта си изкарахме невероятно, не вярвах, че ще дойдат всички, децата се наиграха, а аз си припомних още повече защо ви обичам  Hug.Галакси/ lovekiss lovekiss lovekiss/ ви е обяснила подробно, по-късно и аз ще се изкажа  Mr. Green
Дианка, мерси за всичко, мила  Hug.Клубчето е страхотно, личи, че е правен с любов и мерак, впечатлена съм  Laughing /дано е все така пълно като днес   bouquet/

След това само хвърлихме Али на маман и направихме 8 часов интензивен шопинг  Crazy, в началото така ме завладя, а към края взех да се притеснявам.Но накупихме почти всички подаръци /включително и нашите и си имам нова чанта, утре ще ви я покажа   newsm47/.

Лека нощ засега, целувам ви и поздрави на всички  Hug

# 126
GooD MoRniNggggg Simple Smile

Ние сме на линия от 7,45 с шапка и обувки чакаме баба и дядо и пра-дядо  hahaha Sick,
а те са почти до Ст З още, душата чака ги и е въодушевен много, защото чака й подаръци.
Абе луда работа, за една кола какво правят тези деца.  Embarassed Laughing Mr. Green
Пия кафенце, а вие?   food010 Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee  sleepuu
Ставайте, който не е. че ми е скучно, мъжо и той спи,а малкото яде кубчетата от Дианчето,
вашите деца ядат ли ги, много са му вкусни явно или си мисли, че това на картинката е вкуса на куба. Simple Smile Глупчо.  Whistling Thinking
Хубав ден хубавици.  newsm03

# 127
Страхотно сте си изкарали...личи си Hug Hug Hug Браво на организаторката  bouquet

Ние вчера украсихме елхата и от тогава около 50 пъти ме попитаха кога ще идва дядо Коледа Crazy Включително и към 12 вечерта, когато си мислех че спят...Това големия, но веднага след като му отговоря и се включва Гого с същия въпрос, който при него е просто "Коледа???" с много въпросителна интуация Laughing

# 128
  • София
хмммм Добро утро
Мнооого рано сте станали. Ние с Нинин току що се излюпихме. Татито току що се прибра от кафе ипое смяната - закуски, "кафе" - по тоя повод Мими, благодарско  Heart Eyes, не е спряла да готви, мие и ..... голям кеф  Hug. Всъщност да ви обадя - Мими е без Миташки и се кани да спи до обяд ( сега се сетих, че ако кажа това на НИки, той веднага ще звънне на Драго да го пита нещо, а то в една къща звънне ли телефона ................ smile3508  angel008

Отивам да си направя кафенце

# 129
мммммм страхотни меденки...Арабела Hug Hug Hug Май ги направих малко тънички и сега са леко хрупкави, но това на мен ми харесва...И изобщо няма да успеят да омекнат...къде е Коледа, кой ще чака.. Mr. Green

# 130
  • София
Предсрочно  Mr. Green НОВИ СНИМКИИИИИИ!

http://november2007.snimka.bg/children/12-12-2009-ot-ceceto.452740.16377504

Катето ( Тотонде де ), имала работа в офиса и свалила й снимките.

По едно бонбонче с кафето ( да знаете че са уникати  Mr. Green едно с едно не са еднакви, но на вкус го докарват  hahaha )

# 131
Катюшче,бонбонките са страхотни на вид?КАк се правят?

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 14:37 от Дес

# 132
  • София
Започнаха да валят  Mr. Green, още снимки:

http://november2007.snimka.bg/children/12-12-2009-ot-ceceto.452740.16378140

# 133
О, невероятна елхичка!   bouquet
Това бонбонките "Рафаело" ли са? Ех, че не си ми наблизо  Laughing
Много хубави моменти сте запечатали на снимките! От вчера не ми омръзва да ги гледам и са ми толкова смешни дечицата  Laughing, не спирам да се хиля на разни снимки. Големи сладури са!
Биси и аз обичам да ги хрупам меденките  Laughing но ако искаш да омекнат по-бързо, можеш да ги сложиш в някаква кутия с капак и вътре парченце ябълка. До вечерта ще усетиш разликата.
Аз на Елица така отделих и вече омекнаха. Не за друго, ами да не ми прави трохи навсякъде, че като са твърди и се трошат повече  Mr. Green

# 134
  • София
Mнооооооого ценни лапсуси се получават като бързаме да пишем,визирам себе си предимно,а този ме разсмя Joy
Blush Blush Blush Не върви да го поправям, но от сърце се извинявам  Hug Flutter

Ала Рафаело са  Laughing.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.msg9520973#msg9520973 - самата рецепта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453092.0 - тук има жестоки работи  chef

Общи условия

Активация на акаунт