И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Думи намам колко добре си изкарах.  Hug  Heart Eyes  Grinning
Толкова ми беше мило да видя всички накуп  Flutter А клубчето  е разкошно - уютно, забавно, обезопасено, съобразено за малки деца.  Peace За кафенцето за възрастни - ами толкова добре е аранжирано, че направо може да се размаже човек, докато какичката обгрижва децата а ти хвърляш по един поглед на мониторите какво прави детето и се надяваш този миг да продължи вечно  Party
Ще чакам още снимки  Rolling Eyes

А Лена, Алекс и Дара бяха толкова послушни в метрото, че всички в мотрисата сигурно ни завидяха  Joy

# 106
И аз да се включа-страхотен беше Рожденият Ден Heart Eyes. Дианка благодарим от сърце за усилията, подаръците и прекрасния празник  lovekiss. Жалко, че не успяхме да те видим, надявам се следващия път.
Креми, Кате благодарности и на вас за подаръците, прекрасни сте lovekiss.
Толкова слънчеви, красиви и мили са всички,  а дечицата наистина са много порастнали, радвам се че ви познавам милички  Hug Много сладко си поприказвахме, но не с всички за съжаление.
Не успях да се видя с Деската и Милен Sad, даже не се запознахме...много хора и се замотахме, голяма шматка съм ooooh!, хем детето забрави за мен като влезе в клубчето и имах възможност, следващият път надявам се.

Тортата беше божествена. И Васко го захранихме  Laughing- днес съм ларж Laughing Sunglasses
Васко също си играе много с кубчетата. Аз пък не съм го слагала да спи, но спа по пътя на отиване и навръщане, а вкъщи баба му и дядо му бяха дошли за няколко часа и го оставих да се види с тях и така, довечера по-рано.
Снимките са супер, във фейса не мога да ги видя, ама другите са жИстоки  Heart Eyes.

Арабелка пристигнаха ми част от онези снимки-страхотни са  Heart Eyes, даже успях да зарадвам и мама  Grinning.

Отивам да оправям децата, че днес режима ни е гола вода.

# 107
И аз на бързо да се разпиша.много хубаво ми беше.не успях с всички да се видя ида с поприказвам но на пицата ще си полафим пове4е.искам само да похваля лилчо и креми,момичета вие все едно не сте раждали никога.много добре изглеждате.
дианче клуба ти е супер.честичко ще сме ти клиенти да знаеш.
митко рева сумати време за снаха нина,а после и за василия.едвам го успокоих.от малък се заглежда по хубавици.
оставям ви че в къщи мъжът ми още монтира кухнята и трябва да помагам че иначе ще свърши в понеделник.а митко е при баба си и аз имам желанието да утре да лежа цял ден с книжка в ръце.
п.с кате ако ще готвиш днес нещо ще дойдем за вечеря или  ще отидем в галето.още не е включил драго печката и ще остана без вечеря.

# 108
  • София
Бе чудя се аз за какви подаръци от Катето говорите и се разтършувах из пликчето. Кате, благодаря! Hug Много сладко  Heart Eyes

Аз единствено съжалявам, че покрай децата не можахме да се видим като хората Confused С Галето само до  здравей и здрасти го докарахме май, с Деска само се запознахме, и с Креми и Лилчо исках повече да си поприказвахме, Таш пък съвсем я отсвирих, ама с нея се чуваме по-често. Само с Приказливка разменихме повечко приказки, ама то защото излязохме на по цигарка и кафенце навън  smile3546 Нея пак не успях да я докарам на снимка  Crossing Arms Имам я на една, обаче е мигнала и не става....

Арабела, много красиви меденки! И много хубава снимка!  bouquet Я се отчети набързо в готварския и ти  Wink

# 109
Не съм ви чела само зяпам снимките и..прекрасни сте!!!! И дечица и мами! Hug Особено гуш за двете ни мамчета с бебоци - Крем, Лилчо, изглеждате много красиви, като малки момиченца!! Hug И Ташчето е такава красавица, Галето също, Скре4...всички! Hug А дечицата, да ги нагушкате от мен, сладурчетата, все едно ги познавам до едно! Hug
Отивам да строя кули от кубчета. Mr. Green

# 110
Ех, мами, благодаря ви за прекрасните снимки  Heart Eyes Наистина се пренесох за миг при вас, още повече, че все още нося хубавия спомен в сърцето си от миналогодишния рожден ден  Hug Прекрасни сте, както винаги! Толкова хармония и топлина...

Цеце, ми аз предлагам, щото съм най-редовна  Mr. Green, догодина един общ РД без деца  Joy
Мисля, че ще е хубаво тази година вече сериозно да се организираме и да си направим един общ уикенд някъде  Peace Сигурно е, че всеки , особено в това забързано време, дето живеем, е прекалено зает и ангажиран и със семейство и с работа, и в крайна сметка пак няма да се съберат всички, но пък ако стане практика, един уикенд едни, друг уикенд-други...все ще се засечем всеки с всеки и ще имаме възможност за повече близост помежду ни ... Ама как прозвуча това последното  Crazy
А и все си мисля, че на всички ще ни бъде приятно  Hug Колкото и близки и приятни да са ни хората, които ни заобикалят ежедневно, все идва един момент, в който искаш да си отдъхнеш, да срещнеш други лица, други, оособи с друг манталитет и разбирания...Абе, впуснах се и аз...размечтах се просто  Blush Наистина много ми липсвате всички  Hug Все прехвърлям лентата и си спомням кратките мигове, които съм имала с всяка една от вас и все ми се иска да съм имала повече време, повече възможност да кажа, да чуя, да споделя, да изслушам...

Божеееее, предколедно ли, какво съм се разчувтсвала и размечтала  Crazy И все пак - хубаво е да се обсъждат тези неща у време  Hug

Сега отивам да си спретна един сладък салам, че от толкова време съм си купила бисквити, а и е единственото нещо , което мога да си приготвя без печене  Mr. Green На фона на Пай Банофи, меденки, мафини.., хич не се вписва в картината, ама си е ядене  Whistling

П.п: Мариянче, забележителностите на Свиленград си заслужават посещението, особено ако си любител на останките от нашата история, особено през Пролетта  Wink

Целувам ви!

# 111
  • София
Толкова снимки, а някак малко ми се виждат  Laughing . Все ми се струва, че не сте успели да запечатате всички случки и приятното чувство, но и няма как, реалността беше неотразима  Hug . Беше много по-интересно, отколкото изглежда. Аз се чувствах добре. Разбъбрих се с тоя, оня, но най-интересни ми бяха децата. Абе как им ги ражда главата тия дивотии, които правеха  ooooh! И на мен ми се прищя да се гмурна в топките  Crazy
 А чаят на Диянка беше страхотен - изключително приятна напитка в комбинация с ароматерапия  Sunglasses
Благодаря за основния подарък, както и за красивите допълнения от Катя и Креми   Heart Eyes !

Сега да ви разкажа какво стана преди да дойда: Варя си аз свински кокали снощи и преди да си легна изключих котлона. В 4 часа сутринта Коце изхвърча от леглото като ракета подмамен от някаква миризма. Оказа се, че не съм изключила котлона, а само съм врътнала копчето, даже съм го увеличила  Tired . И апартаментът потъна в мъгла... и миризма  Sick След дълго проветряване, след тупане и пране на всичко що може, пак има задушлива миризма. Малко се притеснявам за Митко, но не се сещам какво повече мога да направя.

П.п. На мен не ми се отварят снимките на Галакситу

# 112
Душици, много съм  щастлива.
Манджите станаха  божествено вкусни, омахах 2 чинии от всяка по една де. Crazy Mr. Green Sick
Чистих, прах, абе изобщо пърфект! Naughty
Ники гледа на лаптопа едно коледно филмче, уникално е, после вика и скача, играе на едни песни от любими сайтове Simple Smile
Гледам мъжете си и си чаткам на лаптопеца и ви информирам.... Simple Smile
След малко идва в нас Зитата, че ми беше поръчала нещо, че да си го взима и да се видим.
Много съм впечатлена от днешния ден, то няма как иначе.....
Тотонто беше много приятна компания, не си я представях такава, благодаря ти мила!  Hug В смисъл, много по-добре беше всичко.
Скреч беше с много хубава прическа, разкошна, мила и нежна.
Таш -тя ми е слабост.
Ели - цялата в черно и леко бяло, душата.
Дианчето - просто малко малрско, красива до немай къде.
Маринака - слаба и чаровна.
Катюш - тути Simple Smile и лека раздразнена,че Нинаки е скачена за нея.  Mr. Green
Маруся - елегантна и спретната мацка.
Приказливка, Билба - нашата изненада/
Сонечка - само усмивка и голямо сърце,
Лилчо - душа и още нещо. Тайнственост, прекрасно семейство.
Юлчето - мама на 2 сладуранчета
Кремич - коса и чудо, очи и чудо, кожа и чудо.!!!! Страшна! Simple Smile  Heart Eyes
Цеци - гвоздеят на програмата, целувки!
Деската 666 - стеснителна, чаровна и просто мама.
Мимоз - нежна и ведрина лъха,
Аз - със сиво сако и черна роза.
тццццЪ, дано не съм пропуснала никой!
Не се сещам бе, айде лека вечер.
П“П“  Симонке, защото не си ми приятелка във ФБ май Simple Smile)))  hahaha
Simonka - аз мисля че човекът, който би могъл да улови моментите би бил страничен, а не такъв, който е като нас  сдецата си.
Защото ние няма как да ги уловим,но  с очите си заснимаме и запазваме емоциите и празника страхотно.
Затова те подкрепям, че не сме ловили мигА.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 21:10 от Galaxy_26

# 113
  • София
Що тъй бе Галенце? Всъщност бях супер, супер уморена и най-важното недоспала. На Нина съм й свикнала и не ми прави впечатление, че ме влачи нагоре на долу.  Беше ми супер приятно, че се видях със всички вас, но другия РД предлагам да го направим само с майки или СПЕШНО да направим пица за Елица  Mr. Green, за да се  lalalala  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
Сетих се как се обърнах към Скреч със "Скреч, еди какво си ...". Ще ме прощаваш, ама  Crazy

# 115
Както и очаквах Васко предаде фронта рано рано-заспа още докато вечеряше на масата Laughing. А освен това и дребосъка спи, а мен да ме пита човек какво правя във форума, че не се случва всяка вечер рано рано да заспят и двамата, ама ей на да не изпусна нещо ooooh!.

Аз не спирам с благодарностите към вас напоследък, ама какво да правя като сте изключително мили  Heart Eyes, та да благодаря и на  Катето за подаръка за Деян Heart Eyes. Аз всъщност за него писах одеве и после като се обадиха всички си намерих и другия Laughing.
Скреч леле големи приключения с това прасе ooooh!.

Айде изчезвам да се възползвам от тишината вкъщи   love001

# 116
Галаксинке, направо ме разби с тУа (както казва Мариян Wink ) описание за всеки  Hug
Моите снимки са ужасни. Чудех се докато снимах, защо ми стават размазани снимките, а то защото съм забравила да си пусна светкавицата.
Голяма преплитня с тез допълнения към подаръка  Laughing Аз пък голямо чудене се чудих за коледните свещи, но си подредих картинката вече Wink ... Няма значение, важен е крайния резултат - щастливи детски души .  А на мен няма за какво да ми благодарите Wink Heart Eyes
Мариян ме е налегнал и не ми позволява повече на компа.  нямам избор. До скоро

# 117
Катенце - мила, да не си ме разбрала неправилно? Раздразнителна, не в смисъл че си се дразнила с някой, ми че си изморена, да. Simple Smile Просто не си моето Кате в нас дето пием кафенце... Simple Smile
Скреч - ама че кокали, А? Mного гадно с дим и задушлива миризма от кокали и т.н. Само проветряване му е майката и чиния с оцет в стаята
Лилчо - късметлийке, в нас не знам кога ще се спи, малкото стана в 18ч и сега тича и дивее. Купона е на 6, без 10 Simple Smile  Joy

# 118
  • София
Галке, ти да не би да мислиш Билба и Приказливка за една и съща? че на един ред си ги сложила, за това питам  Grinning . / Как може да коментираш прическата ми? Аз НЕ я харесвам и съжалявам, че си одтрязах косицата, та сега не знам как да я нося.

Станке, мен изобщо не ме смущава това "Скреч".

Добре де, къде е общата снимка, на която аз пих чай в другата зала? И въобще къде са останалите хиляда и сто снимки от другите фотоапарати?

# 119
А пък Ели по едно време се обръща към мен и ми вика "Миме .... еди си какво " и аз  Rolling Eyes "Аз съм Катя бе"  Joy (ама си замълчах  Blush )

Общи условия

Активация на акаунт