И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 855
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Преди да се гмурна в снимките да ви кажа привет!

Лучи, Веси, айде в Калифорния. newsm49 На Тенерифе, Лучи, е скучно. На моята бест френд сестра й живее там и имат 5 кьорави палми и другото е буквално пустиня и безводие.  Simple Smile Иначе нали знаете, че аз перманентно си мърморя колко мразя зима, сняг, студ, много дрехи, измръзнали ръце и всичко такова....и така ще бъде докато не облечем роклите и сандалите. Crossing Arms Обаче Симона пощуря по снега!!! Не искаше да се прибира, гази, прави топки... Crazy Пак се убедих колко са ни порастнали децата! Миналата година снега изобщо не я интригуваше, тъкмо беше проходила и даже не искаше да стъпва по него...представям си какво чудо ще е като извадим шейната. Heart Eyes

Пак почнахте мъфини, меденки....арабелка, дай насам тази рецепта, току виж пък съм се навила... ooooh!

# 91
Личи си колко хубаво сте прекарали  Hug
Големи сладури са всички  Heart Eyes
Само две-три момченца не разпознах. Ще питам, защото си ме знаете, че съм любопитна  Laughing
Ето тук - http://picasaweb.google.bg/katiousha31/WIdRLH#5414314359733888722
Момченцето до Василия, с жилетката? /Васето пак с мечето, ще ме убие  Laughing/.
Момченцето със синята ризка /прилича ми на Васко, ама дали не бъркам/?
Другото момченце с жилетката, което е право /от другата страна на Васето/? Тук не му се вижда лицето, но на друга снимка не можах да го разпозная.
И русия сладур, със синята блузка, който е в гръб. Ето този - http://picasaweb.google.bg/katiousha31/WIdRLH#5414314934963659314
Сега ми светва, че до Васето май е Дани на юлчето. И другото момченце, ще да е Иво сигурно  Crazy
Обаче русия младеж си остава загадка  Thinking
Дитта,   chef 2 яйца, 1 ч.ч олио, 1 к.ч мед, 1 ч.ч захар, канела, 1 1/2 ч.л сода и брашно до твърдо тесто. Тестото трябва да е средно твърдо, то в хладилника си стяга допълнително. Аз го слагам да се охлади и вадя по малко. Пекат се на умерена фурна и се вадят още светли. Много бързо стават, като ги извадиш са мекечки, после се стягат. Но, по принцип, по тази рецепта, дори и препечени, пак бързо омекват. Аз винаги забравям по някоя тава (днес също)  Crazy и още на същия ден могат да се ядат. Препечените леко хрупат като бисквитки, но не чупят зъби  Mr. Green А след ден-два вече са омекнали.
Ето ги част от днешните. Личи си, че мнооого набързо ги направих  Blush - малко криви, малко препечени /но няма да останат неизядени/   Laughing и леко в работен вид все още  Laughing Няма да придиряте за аранжировка, че не съм извадила още никаква украса, пък и не знам дали ще стигнат до подредба  Laughing Може да бъдат изядени още от кутията.
Цък

# 92
Арабелче, русото момченце е Тошко на Приказливка  Peace , а момченцето с жилетката  е Данката на Юлето наистина , както и правото момченце е Иво  Peace

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 15:56 от ROSSALINDA

# 93
И русия сладур, със синята блузка, който е в гръб. Ето този - http://picasaweb.google.bg/katiousha31/WIdRLH#5414314934963659314
Сега ми светва, че до Васето май е Дани на юлчето. И другото момченце, ще да е Иво сигурно  Crazy
Обаче русия младеж си остава загадка  Thinking

А, русият сладур е моят  smile3534

Изкарахме страхотно !!!
Извинявам се на всички, на които не можах да обърна лично внимание, надявам се следващия път на Пицата без деца да мога.

Моите снимки по-късно  Heart Eyes

# 94
  • София
Арабела, това е малък Тошко на Приказливка. За другите правилно си се досетила  Laughing

Аз да си кажа, се поизложих със снимките. То в тая навалица направо се ошашках и аз, оставила съм си апарата на режим за макро и 2/3 от кадрите са ми с кофти фокус. Язък! Пускам тези, които стават за показване. Извинявам се, ако съм пропуснала някого, обаче не е нарочно, надявам се другите снимащи да компенсират пропуските  Peace

Сега не мога да пиша подробно, но искам да благодаря специално на Дианчето за страхотното посрещане! Hug Клубчето е много уютно и приятно, личи си, че всичко е пипнато с много любов и старание! ПАк ще ги посетим!

И благодаря на Креми за страхотните коледни свещички, които подари на всички дечица! Hug

Василия, както и очаквах, в началото беше доста дистанцирана /то пък и позакъсняхме и докато свикна с децата и обстановката, дойде време да си тръгваме/. То й личи и от снимките, особено в кошарата с топките гледа като някой плъх в трици  hahaha Много ми е захлупена горката, като се събере с повече деца  Confused Обаче е много впечатлена и превъзбудена, едвам заспа. И се е обградила в леглото със всички кубчета от подаръка  Laughing

Ще оправям багаж, че зетят сигурно ще мине да ни вземе да погостуваме у сестра ми тая вечер. Хубава вечер!

Ей, ама тая снимка.бг така окепазява качеството на снимките, то да го е яд човек да качи нещо! Crossing Arms

ЕТО ГИ И СНИМКИТЕ!

# 95
И аз на всяка манджа мерудия,то вече има яснота по въпроса кой кой е,аз съм тръгнала да обяснявам Blush То и аз много дечица не познах,ама няма да питам Sunglasses
Много красиви дечица,веселба-прекрасно настроение лъха от снимките Heart Eyes

Ето и обещаните снимки да Вяра,по късно ще ги махна:
Първи опит преди баня,
след баня
Вторият опит,след като бабаа и през деня я "оформяла"че висяли разни последвала саморазправа Crazy

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 16:18 от Дес

# 96
  • София
Прекрасни дечица и много красиви мами! Hug Клубчето също изглежда страхотно!

Колко са пораснали всички, а кога бяха мънички бебоченца. Heart Eyes

# 97
  • София

Това е Митко на Маруся.
Продължавам да гледам,прекрасни са Hug

Редактирам се:не е Митко Embarassed Blush

Joy Joy Joy

# 98
# 99
 Joy Joy Дес, много ме разсмя.
Разбрах, разбрах вече кой кой е  Laughing
А майките ви разпознах всички до една  smile3534 /включително и Билба, която не съм виждала от цяла вечност, а за Никола да не говорим/ , че и татковците даже   smile3533
Ей и кътните си зъби знаем вече  Mr. Green
Приказливке, ами не го показваш сладък Тошко  Heart Eyes, аз май не съм го виждала друг път. Голям сладур, а с Лили на Тотонто са като братче и сестриче /заради косичките, де  Laughing/

# 100
И аз да се отчета колко хубав беше днешния предиобед.  Heart Eyes

Мариян до преди млако не мога да го сложа да спи, явно и той се превъзбуди доста. Много се радва на подаръците, може би час след като се прибрахме си игра сам с тях без да ме търси. 

Моите снимки не съм свалила още, но ще ви пусна линк когато съм готова.

Сега и аз като Totonto отивам да посвърша нещо, че имам една огрома камара за гладене.

Бай Wink

# 101
Айде още малко да попиша,че сега ми е паднало.
Арабелка,прекрасни меденки.С какви формички ги правиш?Искам такива Crossing Arms

Аз от вчера до днес почти приключих дейностите по Коледните подаръци.Записах ги моите и Стефи за дядо Коледа да ни посети.На Вяра ще донесе Мики и Мини(луда е по тях),На Хриска мече(нищо че имаме 5-6),това си пожела детето и на Стефи също един Мини Маус,всичко по предварителна заявка Grinning Днес купих и за едно близко детенце,каквото ме насочи майката-доволна съм.Остава само за племенникът който е на 7г. и идея си нямам какво Tired

Украса в къщи все още си нямаме,само едни лампички сложих да се радват момиченцата,наистина много се радват.При един от ремонтите,майка ми е запиляла някъде кашоните с играчките и поставките на елхите.Сега имам само 2 елхи които няма на какво да поставя,много ме е яд,но ще купя идната седмица пак нова елха,нови играчки,а имаме толков много Rolling Eyes Децата все ме питат кога ще украсяваме елхата Outta Joint
И така.
Сега ще ида да се въртя по кухнята че идея си нямам с кво ще храня бандата за вечера,нещо никаква я няма музата ми готварска Close
Лека вечер Hug

# 102
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ДИАНКА - заслужаваш много, много прегръдки и целувки от всички НИ, направихте празника ни приказен, като една вълшебна Коледна приказка. Мерси за подаръчетата.!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Привет леЙдис,  Mr. Green Hug Mr. Green
Разбира се, че ще пишете колко хубаво сме изкарали, беше повече от хубаво и дори много повече.
С радост се запознах с тези "каки"/Кремич/  Mr. Green, които не познавах лично. Дано не сте ме разбрали погрешно, че с влизането разцелувах всички, подред. Такава съм си!  Embarassed Rolling Eyes
Изкарах много приятно, готино и бях доста превъзбудена, дано не ми е проличало Simple Smile хахахах
Ники също невероятно много хареса детските си подаръци, а ние с тати нашите от Креми и Катето Hug
Сготвихме 2 гозби, защото утре чакаме нашите от СЗ и ще ги нагостим както те винаги са ни посрещали, затова още повече се вълнувам.
Ето и снимките във ФБ: http://www.facebook.com/album.php?aid=2045812&id=1343100382& … amp;id=1343100382
А ето затова и досега не писах, че се заловихме за работа, Ники и той доста късно легна и сега и кърти.
Приятен ден мина днес, толкова страхотно изкарахме, а вас ви чусвтавм невероятно близки и имам много какво да си кажа с всяка.
Целувки, че ще се отплесна и ще ми се смеете.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:10 от Galaxy_26

# 103
  • София
Целувки, че ще се отплесна и ще ми се смеете.

Ако си мислиш, че сега не ти се смеем жИИстоко се лъжеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние пък мислим да се поразходим семейно, нещо ми е едно коледно ; ( дет вика Роси  Heart Eyes )......Даже мисля после да направя едни бонбони Рафаело. Нещо се зарибих с тия готварски теми  Crazy

# 104
ЮююююХуууууу, КатЮЮЮЮ -  Whistling Whistling Crazy Hug мълчи сега и не се прави на луда. Полях си цвИтята! Simple Smile  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт