И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 849
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и честит първи сняг  Party
Откога го чакам...Страхотно е!
Ние вчера украсихме елхата тъкмо навреме и сега ми е едно приказно...  Heart Eyes
Лилия много се вълнува , мамина шушулчица  Heart Eyes Снощи до 12 вечерта стоя пред елхата с един светъл поглед, повтаряйки : "Дили , Бако има 'лха! Даду Кол'да!"  Heart Eyes
Ех, наистина празниците стават още по-мили и красиви с деца  Heart Eyes

Днес ще си имаме провинциална темичка  Laughing , поне до към следобяд, когато очаквам включване от празнуващите  Hug Hug Hug

Хубав ден, мамички!

# 76
Аз пратих Марти за елха...тази година решихме истинска в контейнер да вземем. После ще я засадим на двора на село Peace
Дано намери хубава и след обед като станат децата ще украсяваме.... Grinning Grinning Grinning

# 77
А, то имало сняг навсякъде значи.
Вярно, че няма логика само по морето да има  Laughing
Честит първи сняг на всички тогава  Grinning
Аз си замесих тестото. Обаче реших да разтопя меда в микровълновата и като прелял от чашата  Sick Такава свинщина стана  Blush, че замалко да зарежа всичко.
Биси, рецептата не е моя. От форума е, естествено  Mr. Green
Записала съм я като меденки на Taneto и Джемма  Crazy  Да знаете кои са първоизточниците, все пак. Но всъщност това си е класическа рецепта за меденки. Аз друга не смея да опитам, че преди години бях правила едни по списание. То плодове, то портокалови корички, чудесии - какво ли нямаше вътре. Обаче станаха такива камъни  Mr. Green, повече от две седмици въобще не омекнаха  Crazy и ги хвърлихме, без да сме ги опитали.
Ще вземем и ние да поизлезем, но трябва да оставя всичкото манджа  Laughing, в печката, без надзор  newsm78
Иначе трябва чак на обяд, пък дотогава може и да спре да вали. То без друго гледам, че по земята е само киша и мокротия, ами ако спрат да те валят снежинките, съвсем няма да има смисъл да излизаме.
Бояна, първо помислих, че малчо е сложил i pod-а в пералнята, а то татко му замислил пъклен план  hahaha
Ами, честита ви почивка от "I can't get no satisfaction"  Joy Предполагам, че скоро ще намерите къде пак да си я слушате  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 11:05 от арабела

# 78
Здравейте в провинциалната темичка.Това много ми хареса.Сега в София тече бурна подготовка за рд-то(или май вече са се събрали newsm78)

Само аз ли не съм изпаднала в някаква еуфория от навалелия сняг и мокрите кишави пътища? newsm78Не искам сняг изобщо.Ако има едно лесно да понавали само за 24-25 и после моментално да се стопи и да стане пак топло ,аз съм за тоя вариант.Но ако на Антон му хареса мода да отпусна около седемица още от живота на снега,ама да е пухкав,много и бял.Сложна работа,нали.Няма угодия.Гледайте ме сега как не се сещам какво да пиша и дрънкам само глупости.Има и добра страна ,че позаваля.Свекитата щях ада ходят на село,а така като вали няма да стане,защото автомобилът няма зимни гуми.И от това неходене на село,следва гостуване на Антон при баба си и дядо си и ергенлък на мама и тати,който започва довечера като го оставим  newsm44 newsm44 newsm44 Утре мисля цял ден да не стана от леглото и да си направим филмов маратон с мъжо.

И така...Вие как сте.Варненките,меденки,а newsm78  chef успех с меденките.Ние сме на мъфини.Правим ги с Тонката двамата и е голяма забава.Той ми чупи яйцата и ми ги дава и не признава такова нещо като постепенно смесване на нещата.Аз се опитвам полека да ги смесвам,а той като ми бутне ръката .....  chef  chef  chefГолям е готвач.

Мале Роска,Лиленцето много приказва.Сладурана малка.Много да я нацелуваш от лелята с високите неудобни чехли  Joy

Гале,и на мен ми е мъчно.Айде бе няма ли да си идвате скоро.Празници идват.Няма те ли намерение малко да се завъртите ааааамаха

Таааааш Hug

Айде стига глупости.ЧАКАМЕ СНИМКИ!ЧАКАМЕ СНИМКИ!

# 79
Лучи, аз нещо съм изтървала...нещо ми се върти в главата ама да не греша...Ти къде си? Защо към провинциалистките се броиш?

Забравих да се похваля..снощи правих лимоновия сладкиш на Цецето, Цеце Hug Hug Hug, стана страхотен, но не му сложих пудра захар отгоре, да не цапат децата из къщи Mr. Green А предната вечер -бананов кекс,и той стана, но се убедих че банани на сладкиши не ми допадат.. Децата като са болни и ми идват музите за готвене нещо newsm78

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 11:52 от Биси

# 80
Биси,ние се преместихме вече в Стара Загора.Вече не сме софианци Crazy И така се радваме на благината баба и дядо  Whistling

А ти стига си готвила ,че ми се приисква и аз да съм ти болно дете BlushМоже ли да ме осиновиш,а аз ще се разболявам  Praynig Praynig Praynig

# 81
Роси, "Дили", Лили ли трябва да означава?
Седя тук и като си нямам работа  Laughing, се мъча да преведа изречението на Лили  Mr. Green
Лучка, завидях за неделния ви маратон  Laughing
Все пак излязохме пред блока. На Елица много й допадна тази киша. Едва я прибрах. "Оше гай 'няг" /още щяла да играе на снега/, ама аз замръзнах  Mr. Green

# 82
И ние се поразходихме на снега  Heart Eyes

Да, АрабелчеLaughing Аз преди доста време бях споменала, че явно Дили и звучи по благозвучно и до ден днешен си се нарича така  Crazy А може да казва и Лили и Лилия  newsm78 А изреченията са: Лили и батко имат елха! Дядо Коледа!  Laughing Голяма лигла ми е  Blush Нарочна завалва думите, лигавейки се , иначе дори едно от най-трудните звукосъчетания като "тк" вече употребява, пример "котка"  Wink

Лучи, и ние днес следобед ще сме без деца  Hug

# 83
  • София
Да не съм чула вече някой да каже, чее без деца  Crossing Arms, ама пък хич не сте честни. Не стига, че съм гроги и едва гледам вече ами и свекърва ми сутринта ни събуди ( както и миналата събота ) - носела варено яйзе на нина, все едно няма да оцелее ако не яде сварено яйце.....Станах на криво и сега още едва гледам.
Какъв е този снежец при вас....в Сф само прехвърча ( е по планините на около е понатрупало)......

Пък да ви каже, клубчето на Дианчето е върховно. Супер красиво и уютно, а тя е като Слънчице вътре. Наистина Дианче, поздравления, заслуж Crossing Armsваше си 6-те месеца.
Нина естествено ме влачи през цялото време Мамо лаа, мамо тук, мамо онова...........ама ние си я познаваме.
Видях се с тоооооооооолкова приятни хора. Да знаете мами ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Снимките ги качвам след малко, само да си пусна кафенце, че правя заспивам..........

# 84
  • Хасково
Искам и аз без дете Crossing Arms
Ха честит ви първи сняг и от нас Laughing Ние не сме излизали, ходих сама до магазина и е ужасна киша и студ. И аз приемам идеята на Лучи  Hug за сняг само около Коледа, давай да мислим как да я осъществим Mr. Green
Стела сутринта като видя снега през прозореца каза: "Ауууу коко мънинко снаааг!" Crazy Май й се иска повечко да е, за разлика от мен.
Айде сега пак меденки, мъфини.... само аз ли съм толкова зле в сладкарството, даже ми е скучно всичко това.
Не знам друго какво да ви пиша, чакам и аз снимки от РД.
Лек ден, пускам си филмче докато Стела спи, че нея няма кой да я вземе Whistling

Кате, Hug пий бързо кафето и пускай матриал за гледане...

# 85
Ауууу Кате милата HugМного мразя да ме събуждат.Ама ти знаеш ли колко е важно нина да яде яйце рано сутрин и добре че са те иначе ням ада свариш на детето да си хапне  smile3534 кой каза: СНИМКИ СНИМКИ СНИМКИ СНИМКИ
 Ааааа за снега ли питате?Ами като е почнал тук ада вали от снощи ,че още не е спрял.Няма и намерени еда спира.

Веси аз викам да ходим някъде кък Калифорния,а ще се връщаме за празниците тука и готово.Другата дестинация дето съм си я заплюла е о.Тенерифе.Ауууу красота.

Роска честито ти почивчица малка без д.ца  Hug

Айде почвайте да се отчитате,че аз на всяка манджа съм днес.

Ауууу Таш защо го пусна тоя сайт сега?Нямаше ли си друга работа питам аз?

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 13:58 от Luchka

# 86
  • София
http://picasaweb.google.bg/katiousha31/WIdRLH#

Предупреждавам, сн са предимно на Нини  ( и зетя )по разбираеми причини  Blush, нещо зума ми е размазан. В общия албум ще сложа само хубивките и на мамите само след тяхното позволение ( Тааааааааш  Flutter ) Mr. Green .

# 87
Оооооо всички сте толкова прекрасни и толкова порастнали. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Клубчето изглежда много хубаво (доколкото мога да си го представя) Дианка,Поздравления! Hug Hug HugБлагодарим ти Кате Hug за бързите снимки.

# 88
  • София
Прекрасно клубче   bouquet, още по-прекрасни мами и дечица  Heart Eyes ПРЕКРАСНИ ИЗНЕНАДИ И ПОДАРЪЦИ ЗА НАС   bouquet Hug

В момента нямам думи, по-късно ще се формулирам и пак ще пиша!

Обичаме ви!  Heart Eyes  bouquet

# 89
 santa2ЧУДЕСНО СИ ИЗКАРАХМЕ С ЛИЛЬОНАТА! ПРЕКРАСНА СРЕЩА С ПРЕКРАСНИ МАМИ, И ТАТКОВЦИ... ДЕ Wink НАПРАВИЛА СЪМ ДОСТА СНИМКИ, НО В ОФИСА МИ Е КАБЕЛА ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ, ТАКА ЧЕ ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ИЗНЕНАДАТА ЗА ПОНЕДЕЛНИК. Embarassed
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower ДЕЧКО СПИ, А АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ ДА НАПРАВЯ НЕЩИЧКО.... ДА СИ ИЗГЛАДЯ, ПРИМЕРНО... ЦЕЛУВКИ...
КЛУБЧЕТО СИ ГО БИВА LaughingГОСПОДАРКАТА СЪЩО! Heart Eyes santa2
А, ДЕЦАТА, ДЕЦАТА, АХ ТЕЗИ ДЕЦА! - ТЕ ПРОСТО СА НЕВЕРОЯТНО ПРОМЕНЕНИ - ПОРАСНАЛИ И НИЩИЧКО БЕБЕШКО... Cry  Heart Eyes Hug
П.С. "БИВА" ОЗНАЧАВА СУПЕР. Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 14:53 от totonto

Общи условия

Активация на акаунт