И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 839
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Трябва да украсявам елхата, а така съм се заплеснала по този сайт, че няма ставане  Crossing Arms

Гале, глей утре всчики с нови албуми във фейса  Crazy  Embarassed  Crazy

Креми, пиши как си  Hug

# 61
  • София
Понеже Митко категорично отказва да се раздели с коня си дори когто яде:
се наложи да сложа и коня на столче  Mr. Green :

Две години аз нито един път не съм сменила аватара си, но в чест на Талиту, ще го сменя за няколко часа(ох, дано после пак си намеря зайчето Praynig )

# 62
  • София
Разбрах защо не съм си сменяла аватар 2 години  Mr. Green Не знам как. Но щък ще ви покажа как Леонардо ме нарисува  Crazy :

# 63
  • София
Разбрах защо не съм си сменяла аватар 2 години  Mr. Green Не знам как.
  Joy Joy Joy
Иначе си прекрасна, а Миташки ти е сладко малко копие  Heart Eyes

Отиваме да гледаме едно филмче, лека нощ и много целувки  Hug

До утре  Laughing

# 64
Лека и от мен, момичета, и да си прекарате незабравимо утре  Heart Eyes

# 65
  • София
Утре след метрото завивам на първата пряка вдясно, пък каквото ще да става  Crossing Arms

# 66
ехо помните ли ме.скоро не съм влизала да ви чета.в работата ни следят комповете а в къщи дори не си пускам скайп.даже и фейсбук не отварям.нямам грам време.нещо още не мога да вляза в час.в къщи е една лудница.ядем храна в пове4ето случаи от готовите щандове на магазините.митко поне е добре.да чукна на дърво.2ра седмица е на градина  без да е боледувал.само дето вчера ми се прибра с ухапване под окото.а лелките не знаят как е станало.и аз на боб не гледам да разбера.ама риска на "ученика"от яслата.
момичета утре сме на линия с митака.сега ви оставям защото ми се спи ужасно много.

# 67
Много якУ това с аватарите. Таш Hug скоро и аз ще изтипосам нов, ама сега Джанетката ми е много сладка. Grinning

Да си изкарате весело и щуро утре! Нон стоп снимки и веднага отчет! Naughty Hug

лека нощ! Hug

# 68
Иначе Рони най обича аватара на Галакси и ако съм с него пред компютъра, само нейните постове мога да чета. Wink
А Васко най-обича този на Скреч и колко пъти съм го търсила тоя "Айо" , така че Скреч не го сменяй   Naughty Laughing.
Голям сладур е Митко Heart Eyes

Айде и аз ще разгледам фото фунията  Laughing. Bye

# 69
  • Варна
Честит първи сняг 

Пак от мен кафето  Mr. Green

Весело изкарване на срещичката. Вече чакаме снимки да видим колко са пораснали дечицата  Heart Eyes

# 70
Весело изкарване и от мен...Много съжалявам че сме толкова далеч и не можем да пресъстваме Hug Hug Hug

Вале мерси пак за кафето, ама май и днес няма да пия...пусти мързел...Абе я да си направя, да не се правя на толкова мързелива Mr. Green
На снега аз се зарадвах много, ама ако нямаше такъв силен вятър щеше да е супер Peace

# 71
Честит първи сняг, варненки!  Grinning
Лошото е, че има ужасен вятър. Чудя се дали да помръзнем поне десет минути навън или да си стоим вкъщи на топло  Rolling Eyes Ама поне да отидем да си купим апрески  Mr. Green Хе, хе, вчера предвидливо сложих зимния чувал в количката и повиках снега  Laughing Дали няма да й тясно обаче в него е под въпрос.
Давали ли сте култивирани печурки на децата?
Пека заек и ще го правя с гъби. Мисля да сложа и малко моркови и малки лукчета, заради Елица. Т.е. на нея ще й дам само от лукчетата и моркова, но все пак ще са печени заедно с гъбите. Дали ще е някакъв проблем това? Голям карашик ще стане  Laughing, но ме мързи да готвя две манджи  Crazy
Луднахте с тези аватари  Laughing, ама са много хубави всички!
Ванилия, много сладко това за босия марсианец  Laughing
Ама какво да им прави впечатление, те децата са толкова непринудени и необременени. Щом  вярват във всякакви приказни същества, не им правят впечатление зелени, розови, сини и говорещи зайци, мечета и слончета /и т.н,, и.т.н/, що пък да се впечатли Рони от един зелен марсианец  Laughing
Ама пък може и да го е виждал, кой знае  Mr. Green Нали уж до четири години, децата виждали неща, които ние не можем  Laughing
Приключвам засега, че ще правя тесто за меденкииииииииииииии  Laughing
Чао и Весело изкарване на рождения ден!
Ще чакам разкази и снимки.

# 72
Вале, Биси, как сме се наредили трите една след друга  Laughing
Първия сняг бързо ни е разсънил и сакън, да не пропуснем да изразим радостта си във форума  Laughing
Другите сигурно още спят. Или пък се готвят за рожден ден  Grinning

# 73
Арабелааа и аз си чакам меда и ще правя меденки...Май по твоята рецепта, но пратена ми от Валенсия Laughing Да се съберем после да сравняваме на коя са станали най хубави Mr. Green

Моите са болни, но смятам да ги облека и да излезем за 10 мин. да видят снега. Дано не изчезне до обяд, че то в Варна не се знае Crossing Arms

Ох забравих, че щях да ти пиша: Давала съм печурки, на пица е ял. А само задушени поиска, но само ги облиза..не му харесаха Grinning Но Хриси яде толкова, че се притесних да не му стане тежко. Иначе мен много ме е страх и до скоро не се внасяха гъби в къщи, но по настояване на мъжа ми...сега купуваме понякога. Ама винаги стискам палци после всичко да е наред... Praynig

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 10:13 от Биси

# 74
  • София
Не спят, не спят. Де такъв късмет. Гледаме снега и малчо се ядосва, че татко е изпар i pod-а в перанята и вече не работи. А така хубаво си слушаше в продължение на два месеца "I can't get no satisfaction" на The Rolling Stones. Подозирам таткото, че пожертва техниката само и само да сложи край на това. Вероятно няма да можем да слушаме тази песен никога повече.  Joy hahaha Joy

Весело изкарване на празнуващите общия РД.  bouquet Аз ще правя на варненка или бургазлийка. И без това съм поне 4- 5 месеца от годината в Бургаско, та това си е почти вярно.

Общи условия

Активация на акаунт