Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро от нас. Вчера като се разхождахме, видяхме един плакат "Тук ще има магазин ПЕНИ" боднат в една полянка  Joy Joy Joy Да вземат също една БИЛЛА или Кауфланд да отворят, какъв им е проблемът...

В този магазин ЦБА (Тушев) няма Сънвал - още първия път като влязох и обърнах внимание...  Sad

# 46
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Wink ще ви следя

# 47
зелено човече, няма в града пюрета сънвал.
tevolere,кажи къде е магазина със фешън стоките, че ми стана интересно, а сега и подаръчета ще трябват, хайде напиши, каква реклама в този град Hug

# 48
  • БГ
ами написах май ето пак- зад къщичката на КАТ ,която е до Бриза,бл.44,едно гаражче със оранжева тента ,събота бачка цял ден .има бг и френски стоки,и ще се зареждат сега и секси дрешки от тук:
www.lateneragrazia.com.
а Пени ще го чакаме Thinking

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:44 от tevolere

# 49
  • София
Гуди, драго ми е да те "видя". Не съм забравила чувството ти за хумор  Hug Вясваш ли се из ОНАЯ тема? Аз мноооого отдавна не съм влизала  Embarassed Ако влизаш, много цАлуФки да пратиш от мен и от Калин  Heart Eyes

# 50
Гуди, драго ми е да те "видя". Не съм забравила чувството ти за хумор  Hug Вясваш ли се из ОНАЯ тема? Аз мноооого отдавна не съм влизала  Embarassed Ако влизаш, много цАлуФки да пратиш от мен и от Калин  Heart Eyes

Hug много се чудих ти ли си онуй зИленкУ Hug или друго позеленяло има Wink 

чакам революцията, а междувременно, ако има нужда от петиции, срещи и разлъки - насреща съм  Peace

# 51
Увеличаваме се.....Имам буба в компа и май ще се багяса по празниците. Къде ще празнувате,момичета

# 52
Добро утро момичета.Навън е снежна приказка.
 Децата ще успеят да се наиграят през почивните дни.
Ние решихме тази година да не пътуваме никъде по празниците, и да сме си в къщи.Ще посрещам гости и на двата празника.
 Зелено човече ти вчера следобяд пазарува ли в Плюса?
Защото имам някакви подозрения, че те видях там. Wink

# 53
  • София
Добро утро и от нас.

Гуди, аз съм си, не ме ли позна по калинките  Joy

Което ме навежда на мисълта, че може да си направим една коледно-новогодишна срещичка във въпросната сладкарничка, щом не се пуши. Какво ще кажете? Може и да разменяме подаръчета... макар че тук дечицата са на различна възраст, та ако решим, трябва предварително да се уточни кой на кого.

Иначе за празниците, за мъж ми като новак още не е ясно дали и кога ще почива  Whistling

Искам да ви питам ползвате ли електрическа кана за преваряване на вода. Нашата се сдоби с някакъв налеп по дъното, откак сме тук, предполагам, че е от водата... Как се справяте с този проблем  newsm78

Блу–айс, да, вчера към 15 ч. някъде пазарувахме в ПЛЮС, Калин спеше както никога - обикновено се буди в магазините  Mr. Green Дори бях с мъж ми и затова пазарската количка напълнихме догоре, че иначе аз не съм много за мъкнене  Mr. Green Между другото, моят избор за ежедневно пазаруване си става ПЛЮС, защото в другите магазини ми е трудно с количката - много са тесни  ooooh!

# 54
Водата тук е много варовита и единственото спасение е кана с филтър.
Значи вчера си била ти, казах ти че тук сме като на село и щом видях непозната майка с количка веднага заподозрях, че си ти Laughing

# 55
Здравейте,
чакам си стоката за магазина, но от 4 фирми, от 4 града - ни вест, ни кост.
Явно са закъсали по пътищата на България, със сигурност от Хасково са тръгнали, ноооо... Дано не се е случило нещо лошо.
И аз съм в кюпа с дрешките, само, че моите са в по-големи размери.
Повечето дрехи ще са от №46 нагоре до ..... висините  Grinning
Магазинът е мноооооого нов и все още зареждаме, след Нова година мисля да вкарам дрешки и за бременни.

# 56
Лейди блу, къде е твоят магазин?Крайно време беше да има място и  за нас нормалните жени а не само за анорексични тинейджърки  Grinning.

# 57
сигурно това ще да е магазина, з акойто чух, че ще се помещава в комплек "Сони", а....не  е зле да има големи размери, защото на нас - с такив аразмери, ни е трудно да се обличаме....

аз още не съм ходила в Плюс, въпреки че ми е близо...Болна съм, както  ималкия, та не излизаме никъде за сега...

# 58
..И аз съм в кюпа с дрешките, само, че моите са в по-големи размери.
Повечето дрехи ще са от №46 нагоре до ..... висините  Grinning
...

размерЪТ има значение  Laughing
но ако можете да отчетет и ръста  Wink
имаше "макси" магазин в града и собственик/снабдител/... считаше, че всички жени над 46 размер са и над 180 ръст  Rolling Eyes

# 59
E аз определено съм около тези сантиметри Joy
Къде е този макси магазин за високи като мен?

Общи условия

Активация на акаунт