Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • До сърцето...
Радика, с теб май сме доста добри познати, а, а ?
Да имаш синче на име Бари?
Ако бъркам, значи школовката ми от КГБ е дала фира.

Joy Joy Не е дала фира... и синче си имам ... Joy JoyJoy  Ти чак сега ли ме разпозна!? Аз отдавна ти се кефя във форума... Joy

Момичета, аз само да се изфукам - не пуша от 06.01.2010 от 21,00 ч. Трудничко е.

Малиииии... и ти ли, Бруте!? На кого ме оставяте такива безпорочни!?????  #Crazy

# 211
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кръговрат Rolling Eyes е, щом не са те изгонили от магазина ... че и така става понякога  Whistling

ради - не се коси  Hug аз съм насреща, ще те утеша барабар с всичките ти пороци  Hug

зеленко - не мога да помогна с тези хапове  Confused от докторката имам мноого стари впечатления и са като на другите  Confused
 Thinking чудно ми е, като я рекламират за хомеопат защо изписва антибиотик? и изобщо от кой вид хомеопати е? това е само въпрос, не заяждане. може пък някой да знае  Hug
 и не си обяснявай всичко с климата, ако е така всички да сме болни. когато се видяха в чудо какво да правят мишока с всякакви причини излизаха  Tired много сух въздух в стаята, резки промени на температурите и какво ли не.   Confused а при него всичко тръгна от климатик в спалното помещение в яслата.  ooooh! Без почистване от прах и акари  Tired
а нашата сладкарница също е с климатик  Tired

# 212
  • До сърцето...

ради - не се коси аз съм насреща, ще те утеша барабар с всичките ти пороци  Hug

Да те изям аз теб. Ти па кви пороци имаш!??? Crazy  Освен, че си приииикалено добричка. Flutter

чудно ми е, като я рекламират за хомеопат защо изписва антибиотик? и изобщо от кой вид хомеопати е?

За първи път чувам, че Николова била хомеопатка. Та тя ръси антибиотици наляво и надясно. Кихне детето - антибиотик. Ако се изкашли - два!!!

# 213
  • До сърцето...
зелено, кани за пречистване на вода (но не Брита) имаше в ПЛЮС-а. 22 лв. бройката.

# 214
Добро утро и от мен    bouquet
С пороци без пороци, аз познавам само  2 от вас (май newsm78),но не лично Naughty, а и таткото който се престраши да пише веднъж (само се сещам кой е Crazy), но това няма значение Peace
Да се изкажа и аз за Педиатрите :
Павлина Николова - отдавна не ходя при нея, заради АБ които изписва постоянно ooooh!
Олга Николова - доволна съм от нея и винаги детето ми се е повлиявало от лечението,което му е назначавала (но трудно съм се добирала до нея,защото  личната ми е детски лекар ooooh!)
ЗА ПРОДАВАЧКИТЕ - най - дразнеща ми беше една,която работеше в "старото"Чиполино (когато беше във фирма "Радецки", а сега определено ме дразнят 2 Баби - едната е във "Комплекс -Сони" и бабата,която продава на една сергия до магазина за цветя на стария пазар ooooh!
За кани Брита - вижте какво открих, мисля че ще бъде по-полезно, а и по- евтино
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=
Болните да оздравяват   bouquet
Успешен ден на работещите!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 08:31 от nadejdata

# 215
  • София
Здравейте набързо и от нас. Няма особено подобрение при Калин, да видим днес как ще е. За антибиотика една мама от нашата отчетна тема ми написа, нейната девойка вече стана на годинка (тя избърза доооста) и много я вардят, та тя каза, че нейната "... го е пила точно този антибиотик, т.е. единственият който е пила до сега. По думите на педи е от новите широкоспектърни антибиотици, доста щадящ.... "
Хмммм, много интересни коментари за тази лекарка, на мен пък точно нея ми препоръчаха, защо така се случи... да видим как ще се повлияе Калин и какво ще каже неговата педиатърка другата седмица...

зелено, кани за пречистване на вода (но не Брита) имаше в ПЛЮС-а. 22 лв. бройката.

Благодаря, и аз ги видях, но не знам дали ще зареждат редовно филтри. В момента преговарям с дистрибуторите на БРИТА, казаха, че от другата седмица почват да зареждат и Технополис  Mr. Green

Всъщност ето я и темата, която ме убеди за тази марка кани (БРИТА) --> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290710.0

# 216
  • БГ
зелено човече- дано оздравявате бързо, Синекод и моето момиче е пило, не видях ефект голям от него, аз вече знам какво предписва педиатърката ни и ако е почивен ден като се разболее детето веднага давам нещо което е пила и преди . Николова от Дарис- много хвалена и тя но и само антибиотици дава и според мен .Незнам да е хомеопатка , знам че тук няма такъв лекар. Въобще лекарите са под всякаква критика детските ,нямам думи.
хубав ден на всички!

# 217
Здравейте и от мен! Чак сега открих темата, преди време бях пуснала една такава, но само една мама писа в нея. Аз съм Габриела, ще ми е приятно да се запознаем и да споделяме опит  Simple Smile Hug

# 218
  • Провинция
Здравейте и от мен! Чак сега открих темата, преди време бях пуснала една такава, но само една мама писа в нея. Аз съм Габриела, ще ми е приятно да се запознаем и да споделяме опит  Simple Smile Hug

Добре дошла в "клуба",Габи Hug

# 219
Тъй като в местните медии не е отразено все още ви пускам тази новина за подготвеният геноцид спрямо малките общини в областа.
http://www.newvisionagency.net/index.php?act=arch&id=722&lang=bg
Повече хора трябва да научат, че този път има реалната опастност да останем без болница Confused

# 220
Ето петиция за затварянето на болниците - http://www.bgpetition.com/Malkite-bolnici/view.html
Който желае да се подпише  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:05 от gabi_

# 221
  • Провинция
Ето петиция за затварянето на болниците - http://www.bgpetition.com/Malkite-bolnici/view.html

Може ли да разпостраним линка в някой сайтове,където имаме регистрации?

# 222
Тъй като в местните медии не е отразено все още ви пускам тази новина за подготвеният геноцид спрямо малките общини в областа.
Повече хора трябва да научат, че този път има реалната опастност да останем без болница Confused

Сини очи, защо точно АГО и хирургично? А другите отделения? И изобщо каква ще е съдбата на болницата? Акредитациите докъде стигнаха?
От петиции не зная дали има смисъл. Ти, като вътре в системата, кажи има ли начин да помогнем? Какво може да се направи?
Бясна съм с тая Враца, то всяка хвърчаща бележка, дето някой се сети да ми я иска ходя да вадя я в НАП, я в НОИ, я в РИОКОЗ във Враца, я в съда и не правят сметка, че това са 160 км. отиване и връщане и загуба на един ден време! Сега и това! Наистина се ядосах!

# 223
  • Провинция
Очевидно искат да ни "у****т" до край....Отнемат ни всичко,на което имаме право като хора!Надали и най-големите паралий ще могат да дават луди парички по частните кабинети,които очевидно само те ще останат тук?! ПОдкрепям напълно мнението на Лейду Блу

Сини очи, защо точно АГО и хирургично? А другите отделения? И изобщо каква ще е съдбата на болницата? Акредитациите докъде стигнаха?
От петиции не зная дали има смисъл. Ти, като вътре в системата, кажи има ли начин да помогнем? Какво може да се направи?
Бясна съм с тая Враца, то всяка хвърчаща бележка, дето някой се сети да ми я иска ходя да вадя я в НАП, я в НОИ, я в РИОКОЗ във Враца, я в съда и не правят сметка, че това са 160 км. отиване и връщане и загуба на един ден време! Сега и това! Наистина се ядосах!

Никой не прави сметка,че за всичко ни карат да търчим като луди-до Враца за щяло и нещяло,а сега какво един апендикс(или там,както се пие) няма да могат да отстранат тук,заради някой си...,който клатейки си краката в НС му хрумва "блестящатат идея" за затваряне на малките болници.А защо тогава правиха ремонт и изолация на болниците в Оряхово и тук?

# 224

Може ли да разпостраним линка в някой сайтове,където имаме регистрации?

Разбира се   Peace

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 09:01 от gabi_

Общи условия

Активация на акаунт