Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
За театъра, аз съм ходила на представления само на тези които идват от София и съм била много доволна Peace, залата винаги е била пълна.
За представленията от Ловешки и Монтанските групи - нямам впечетления.
Специално за "Палавите вдовици" - знам, че ведъж е отлагано но незнам поради какви причини newsm78
Цитат
бебешки наколенки, че от пълзене леко са му червени коленцата
-  Joy, за такова чудо за пръв път чувам, а ми е смешно защото и моето синче много пълзеше и си късаше чорапогащниците и анцузите от пълзене Laughing
Но ще се оглеждам и ослушвам и ако намеря ще свиркам Hug
Цитат
Калин е много по-добре
- радвам се, че малия зъбатко tooth вече е по-добре Hug

# 256
тъй като  имам съмнения, че и в магазините няма да знаят за бебешки наколенки, ето  ти линк - ако тук не намериш нищо
http://smehurko.com/catalog/product_info.php?products_id=1868&am … 0d064c69806130336
и
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/7612

# 257
  Габи, направо ще хвърлиш продавачките в дълбок размисъл като им кажеш за наколенките  hahaha АЗ виждах такива наколенки в Джъмбо в Сф и ако имаш някой познат от там можеш да го накараш да ти вземе и да ти прати.
 Като споменахте театър, аз наскоро разбрах че все още правят кино прожекции в Дома на енергетика  newsm78 За последно на кино тук съм ходила преди има няма 6-7 години и залата все беше празна и ми е много чудно как е сега.  Някой да е ходил?

# 258
  • Провинция
  Габи, направо ще хвърлиш продавачките в дълбок размисъл като им кажеш за наколенките  hahaha АЗ виждах такива наколенки в Джъмбо в Сф и ако имаш някой познат от там можеш да го накараш да ти вземе и да ти прати.
 Като споменахте театър, аз наскоро разбрах че все още правят кино прожекции в Дома на енергетика  newsm78 За последно на кино тук съм ходила преди има няма 6-7 години и залата все беше празна и ми е много чудно как е сега.  Някой да е ходил?

Ходила съм и аз на кино,но беше много отдавна,най-малко преди 5 години.Гледах "Бронирания монах" май беше...Като за малко кино в градче като Козлодуй си имаше хора-не беше пълна залата,но определено надхвърли очакванията ми.

# 259
Tuly, благодаря за линковете. Искаше ми се да ги взема още днес, защото не се спира, пълзи постоянно. newsm30
Nadejdata, още не е стигнал до късане, но като гледам натам вървят нещата Simple Smile

# 260
  • До сърцето...
И сега искам да питам за театъра. Във вестника пише, че на 28.01.2010 г. от 18,30 ч. в Дома на енергетика ще има представление - "Палавите вдовици" с участието на Стоянка Мутафова. ....

В Козлодуй често идват хубави театри и театрални постановки. Стига да имаш желание, можеш да наваксаш за задръстванията в столицата. Simple Smile Освен това през април има и театрален фестивал - "Козлодуйска сцена", вярно, че е за аматьорските театри, но те по нищо не отстъпват на професионалните.
Апропо, Козлодуй има един от най-силните в България любителски театрални трупи. Така че, стига да искаш... възможности има.

Като споменахте театър, аз наскоро разбрах че все още правят кино прожекции в Дома на енергетика  newsm78 За последно на кино тук съм ходила преди има няма 6-7 години и залата все беше празна и ми е много чудно как е сега.  Някой да е ходил?

Направиха една филмова седмица преди Нова Година. Беше страхотна идея, аз не толкова, но сина ми се накефи максимално. За него филма досега беше достъпен предимно от монитора на компютъра и основно от телевизора.
Много го кефеше, че филми могат да се гледат и на голям екран; и то не в кино Арена. Ходеше всяка вечер на кино. 
Аз лично се върнах в младежките си години.
Филмите идват много по-рядко от театрите в Козлодуй.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 00:46 от Radika

# 261
 Ехо Козлодуйски мами къде се изгубихте  Rolling Eyes
За да побутна темата ще ви споделя че много се изкуших като прочетох мненията за театъра и съм решила да хващям мъжа ми и да ходим да ги видим тези 'вдовици'  Crazy Е ще трябва билети да взема, но вече е решено че ще се ходи. Някой друг ще ходи ли?

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Confused няма на кого да оставим звяра  Stop а всички заедно ако отидем артистите ще гледат нас  Crazy

Thinking чух че се затваря хирургията и във Враца, къде най-близо ще има?

Tired върнаха ни 100 години назад и 50 у лЕвУ Tired

# 263
  • До сърцето...

Как така? Това е голяма тъпотия... Не че съм ходила до Враца, ама така като гледам куцо и сакато се прай на ГоСССССпод и се разпорежда ...

Тук някой Козлодуйската болница щеше да затваря, сега пък и Врачанската...

# 264
Радика,   bouquet
Като не можем да се видим, ще си пишем  hahaha
Гуди, сега пък и врачанската хирургия.

Надеждата, вдовиците ги отложиха поради заболяване на Мутафова.
Аз ще пропусна, че тая седмица ми е по-напечено, то и миналата леко беше така, ама събота и неделя се размазах от мързел.

Зелено, на тая Калин-ка много й харесвам усмивките. Иде ми да го намачкам, като му видя усмихнатата муцунка. Нацелувай ги и вече да сте напълно здрави!!!

# 265
  Добро утро момичета   food010 и Честит ви януарски сняг!
И в двата случая е пълно безобразие то така ще си изпукаме по улиците ...

# 266
  • София
Здравейте и от нас. Калин е вече почти здрав и, както някои от нас знаят от личен опит, отново кръстосваме улиците  Mr. Green

Искам да ви питам относно оформлението на първата страница. Имам намерение да събера полезната информация и да я сложа там, за да я има като резюме за справка и в полза на новодошлите като мен  Mr. Green Обаче държите ли да има списък с никовете (аз лично - не)  newsm78

За театъра, имаме голямо желание да отидем. Ще си вземем места близо до изхода, че ще сме с Калин - да можем да реагираме, ако не му хареса  Mr. Green

За снега съм много впечатлена, че сутринта се чистеха тротоарите  Shocked

И сега да питам пак от моята серия "тъпи": от къде купувате месо (тук)  newsm78 Досегашните ми опити са... мхмхм.... неуспешни... Например купих една кайма, на етикета с цената пишеше "пуешка". Брей, викам си, я да я опитаме. У дома като погледнах съдържанието... има една нарисувана пуйка, а заглавието е КАЙМА и съдържанието е птиче месо, сланина и т.н.  Sick

# 267
 Месо купувам от магазин Мирела, защото ми е най-близо. Миналото лято даже работих в него и персонала са мои хора  Mr. Green
Относно първата страница нямам претенции за списък с нико-вете важното е темата да просъществува пък шарениите лесно ще се добавят  Crazy

# 268
  • До сърцето...
от къде купувате месо (тук)  newsm78 Досегашните ми опити са... мхмхм.... неуспешни...

Вече купувам от PLUSa. Има и в Тушев, и в "девятката", има и една месарница до Черно и бяло (ако още не са я затворили), но там избора е по-ограничен.

# 269
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  Добро утро момичета   food010 и Честит ви януарски сняг!
И в двата случая е пълно безобразие то така ще си изпукаме по улиците ...

днес казаха и за болницата в Бяла Слатина  Shocked
повтарям въпроса си (може пък някой да знае) - остава ли някое хирургично отделение в района?

имали някакви нови изисквания към болниците и за това ще ги затварят  Rolling Eyes аз лично имам съмнения, че болниците в Оряхово и Лом са по-добри от врачанската  Tired значи и те под ножа?

зеленко - преди време и аз така прочетох само едрите букви  Confused след това купувах бяло месо и го смилах (това за малчо). и както са ти казали Плюса е плюс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт