Отговори
# 90
  • offshore & overseas
Пеперудке, много неприятно! Пфууу, сигурно и на мен щеше да ми докривее. Confused

Аз все пак не разбрах съвсем, ти сега ли изпразни картата или се оказа, че вече е била празна в момента на покупката?

Както и да е, съветът да пишеш на човека е много добър. Обясни му, ще разбере. Hug

Някои хора могат вече да се похвалят със зашеметяваща фотосесия. Wink Айде, нека те сами...

# 91
  • София
Мимита ,това и направих . Wink Въпреки чене съм си верифицирала картата ,трябва да ходя до банката да ми дадат код,а чувам,че не били много запознати с тея кодове. Количката е Hauck jeep infinity travel system.

Успех на ФМ довечера !  Flutter

Мяу ,празна беше ,ма моя бременски акъл и пръсти по клавиатурата явно не го приемаха за факт !   Blush Щракнах бутона купи и я купих ... Embarassed На следващата стъпка с плащането установих проблема.  Embarassed

Аз излизам да ми замръзнат ушите .  Sunglasses

# 92
  • York
Аз докато се надигна и разбудя вие сте изписали 7 страници. Заглавието е невероятно!   bouquet

На мен днес така ми се излизаше, но в този ветрилник никъде не тръгвам. Ужасно мразя ветровитите зими тук. Студа мога да го понеса, но вятъра не. Лошото е, че от сега  до пролетта все така ще е.  ooooh!

# 93
Цитат
Някои хора могат вече да се похвалят със зашеметяваща фотосесия.  Айде, нека те сами...
Laughing само да се прибера вкъщи

# 94
  • България/Германия
Привет на всички! Много хубаво заглавие, дано само хубави новини да има в тази темичка  Grinning Heart Eyes

Много ми се излизаше днес, но заваля един мокър сняг, а е и доста ветровито, та не знам... Засега чакам милото да се прибере от работа (обещал ми е, че днес ще си тръгне по-рано от офиса) и поне да мръднем малко до някой магазин.

Забърках си спаначена каша  Rolling Eyes изобщо напоследък ме е обхванало едно желание да се храня здравословно, а и съм се пристрастила към мандарините и кивитата. А уж не обичам плодове.  Confused Embarassed Мъжът ми обаче ме саботира, защото ми се моли от няколко дни да му направя шоколадов кекс#2gunfire

Отивам да ви чета.  Hug

# 95

missmall, къде е снегът? Аз не видях.  Rolling Eyes

Хихи, той заваля за 2-3 мин. само  Simple Smile Нали при нас такива екстри като сняг липсват, та се забелязва  Peace
Успех на ФМ  fingerscrossed
Да ви кажа и аз нещо напоследък налитам на шоколадовкото....Онзи ден милото ме зареди с 4 шоколада и 3 сникърса  Blush Е, не ги ям само аз де, но предимно  Animal Pig грух...

# 96
  • София
Добро утро!
Наспах се най-накрая.  Embarassed Момичета, положението пак става трагично - колкото повече наближава раждането, толкова повече ми се спи. накрая като родя  - не чувам бебето, втора серия.  Embarassed
Мислех да пазарувам, да готвя, всичко отиде по дяволите.  Laughing Пак ще ядем готова пица. Сега си направих едно двойно кафе и се връщам да ви чета.

# 97
  • Burgas
Аз пък сутрин започнах да се събуждам в 6 часа от известно време на сам и не мога повече да заспя.

# 98
Добро утро!
Наспах се най-накрая.  Embarassed Момичета, положението пак става трагично - колкото повече наближава раждането, толкова повече ми се спи. накрая като родя  - не чувам бебето, втора серия.  Embarassed
Оооо, не ми говори Ника  Cry  Умирам за сън, зверски ми се спи  Cry Малката дойде да се погушка малко в мен и ме е приспала както си седях на дивана Shocked събуждам се а тя гледа тв в кухнята  Rolling Eyes сигурно поне 5-10 мин. съм спала, какви бели можеше да ги свърши  ooooh! Отивам да подремна докато спи  Embarassed Че да не взема да заспя докато я къпя довечера   Rolling Eyes

# 99
Хелоооуууу!
Завърнах се от задачите днес!Пуснах си болничен и отпуска и вече с чиста съвест мога да си чакам да дойде 4януари да си взема 45дневния болничен.Сега ще положа и аз морни телеса да подремна.
Ника,ти акво направи с този сън Shocked

# 100
Момичета някой да е бил на ОВ в Втора градска вчера?Ако да кажете как е там,че мен ми пуснаха една муха в главата  Thinking

# 101
  • София
Ами спя си... даже и до ВЦ-то ставам само веднъж - сутрин и с едното цалювам детето и мъжО за довиждане.  Crazy
Сънита, много ме кефи услужливата ти памет! Laughing

Най-вече ми се искаше да мина през консултацията, защото всички изследвания трябва да са ми готови и е редно да мина да се поинтересувам, но сутринта дори и за това не ми се ставаше.
За запушения нос - аз съм писала и преди, че през цялата предишна бременност бях с перманентно запушен нос. Тогавашния ми доктор ми даде някакви медицински обяснения и общо взето идеята му беше, че няма смисъл от лечение, само Стеримар. Като родих се оправих като по чудо, прав се оказа човека. Но ако е свързано с вируси/настинка, е съвсем различно, разбира се. Hug

Снощи по едно време се чудех дали да се притеснявам, че Макс не спря да мърда и рита общо 24 часа. Чак така скоро не е било. Накрая като си легнах и целия корем ми пареше отвътре, тоя малкия ме подпали, буквално. На всичкото отгоре го сънувах, че го возя в количката, та и насън нямах мира от него.  Laughing

Мимита, чакаме те с добри резултатаи от ФМ довечера!

Момичета някой да е бил на ОВ в Втора градска вчера?Ако да кажете как е там,че мен ми пуснаха една муха в главата  Thinking
Другата седмица ще получиш пълен отчет, на 16-ти сме там на ОВ. Peace А иначе Велв и сега може да разкаже, тя вече е била.

# 102
  • София
Ника,добре си си поспала ти днеска !  Simple Smile

Аз да питам тези,които имат опит  - ако кърмим трябват ли ни шишета ? Колко и какви ? Стъклени ,пластмасови ? Малки ,по-големи ? Тука ми е тъмна Индия...  Whistling

# 103
Ами спя си... даже и до ВЦ-то ставам само веднъж - сутрин и с едното цалювам детето и мъжО за довиждане.  Crazy
Сънита, много ме кефи услужливата ти памет! Laughing

Ника,убий ме не разбирам за какво говориш... Laughing

# 104
  • София
Сънита, верно ме кефиш, ами услужлива памет - да забравиш, че си закусвала.  Laughing И с чиста съвест да нападнеш хладилника.  Laughing

Пеперудке, ако ще кърмим, вероятно изобщо няма да ни трябват никакви шишета първите месеци. Не е лошо да се намира едно за вода, евентуално, но повечето бебета /няма значение дали са кърмени или не/ не искат вода. За вида на шишето - всеки сам си преценява. Стъклените принципно са по-еко, да речем. Аз обаче такова не искам, защото идва момента на хвърлянето на всичко и не ми се мисли ако се счупи.

Общи условия

Активация на акаунт