Какво сирене да си купувам?

• 241 077
  • 888
  •   1
Отговори
# 105
Веднъж нямаше и ходих в друг квартален м-н , но и там нямаше вакумиран ,а работеше моя близка позната.Попитах я за сирене ''Елена'' ,каза ми имаме само от тенекия .Купих ,като се надявах ,че мен няма да излъже ,но явно и тя толкова знаеше ,знам ли .Нямаше нищо общо с вакумираното.
Цената беше към 4 лв. и нещо.До него имаше друго ,разликата може би 30-50 ст. Попитах я кое от двете  е по-хубаво.Отговора беше те и двете са от една и съща тенекия ,само че така ги продаваме ,все едно са различни марки. Нямам думи ...
Яко Simple Smile
Това ми прилича на същата случка, ама с лукнанка.. Приятел беше доставчик на едро.. та..
Вакуумирана, без етикети.. Доставя се в магазина.. и се дават съответно 2-3 вида етикети за различни луканки.. Която се търси повече (в процеса на продаване), такива етикети се лепят на заготовките  Crazy  ooooh!

# 106
Аз купувам Маджаров или Роса. Дори и в една и съща марка понякога има разлика във вкуса.

# 107
  • Стара Загора
Елена купувам от Метро, Пикадили на цена от 6,90 до 7,20лв. По 500гр. са разфасовките.
Елби вземах миналата година първите 3-4 пъти много ни хареса, но после нещо различно беше и започнах да купувам Маджаров - краве и смес. Докато не пробвах Елена вакуумираното, като показаното от TheNMaster, синът ми го яде с шепите буквално.

# 108
Взех вчера "Елена" от магазина, по ваша препоръка. Различни разфасовки до 500 грама, не от Пикадили, а от кварталния магазин и цената е 6,90 за кило  Peace Веднага сравних с "Маджаров" в кутията и ми хареса  bowuu Подобни са на вкус, ароматът, цветът и консистенцията я докарват еднаква /което ме кара да смятам, че такава трябва да е на нашето качествено саламурено сирене Simple Smile/. Само като че ли "Маджаров" ми е с една идея по-вкусно, докарва го по на домашно, все пак вкусове всякакви  Peace

Ще разнообразявам вече и с "Елена", че "Маджаров" отива 900 грама за над 9 лева  Blush.

Иначе за гръцко сирене като става дума, за гръцките роднини винаги взимам да нося "Маджаров" в кутия и се одобрява  Wink

Мерси за инфото, мацки!  bouquet

# 109
  • Linz
Купувам Маджаров, Лактеа и Елена вакумирани.

# 110
Аз вземам само Елена вакумирано.

# 111
  • Linz
Преди малко купих Съединение- добро е.

# 112
Да отвратително е да хрупа така  Twisted EvilАз от около година купувам сирене само на мандра Белица.Детето отказва да яде друго сирене,но с това няма проблем  PeaceПродавачката в близкия квартален магазин ми каза,че това е единственното сирене на което като отвори тенекията мирише на мляко.
И ние много го харесваме това сирене, точно по препоръка на продавачка е. "Маджаров" също много ни харесва, "Елена" вакумирано пък последния път беше леко пожълтяло и с дъх, така че не мога да го похваля сто процентово...
Много съм доволна от сирене "Olympus" - вече няколко пъти купувам, доста време се запазва, без да се вмирише.

# 113
  • София
Вчера купих сирене Бор Чвор. Нямам думи да опиша какво купих, отвратена съм. За рязане и дума не може да става, докосне ли се нож - серенето става на пясък, разтрошава се на малки, като леща зрънца. На вкус, ами от сол вкус не се усеща. Това е.
За съжаление купих около 1,2 кг. буца, та сега ще се чудя на каква баница да я направя ...  ooooh!

# 114
  • София
Аз във форума чета все хубави работи за Бор чвор-млека,кашкавали.ама когато и да съм купила нещо от тая марка все съм разочарована.

# 115
  • София
Вакуум опаковка сирене "Боженци". Струва 6,00 лв. /кг. От този магазин: http://www.belitezemi.bg/index.html

# 116
  • Варна
Купувам  вакуумираното сирене на Сердика .Много се  харесва от цялото семейство вклчително и от бебо.Идеално е за попарки.

# 117
  • София
Аз във форума чета все хубави работи за Бор чвор-млека,кашкавали.ама когато и да съм купила нещо от тая марка все съм разочарована.

И аз затова и го купих, защото тук бях чела хубави неща...
Друго на бор чвор (не заслужават главна буква  hahaha) не купувам, и няма и да купя вече.  Sick

# 118

И аз затова и го купих, защото тук бях чела хубави неща...
Друго на бор чвор (не заслужават главна буква  hahaha) не купувам, и няма и да купя вече.  Sick
В началото бяха много добри..
Но после се развалиха много Sad
Имам познати (почти роднини) които работят в мандрата.. от повече о година са ме посъветвали да не ги употребявам  Rolling Eyes

# 119
Купувам сирене на Кутела, много ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт