Какво сирене да си купувам?

• 241 055
  • 888
  •   1
Отговори
# 90
ЕЕЕЕЕЕЕ,НЕ! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Моят етикет на вакуумираната опаковка е друг.....Колко чешита "Елена" има? Пфууу....

Пише - “Би Си Си Хандел”ООД ...Уж е същото като на твоето,ама етикета изобщо не е същият... Rolling Eyes
Това е на тенекиите,вакумираното е в  вдруга опаковка,но щом пише тази фирма значи е оригинално.

Такова ли е?

# 91
  • София
И аз купувам основно Елена вакуумирано.Мъжът ми беше взел преди седмица уж Елена,обаче от тенекия,ми няма нищо общо с вакуумираното.А не е било евтино,към 5 и нещо за кило.
По-нагоре четох,че има такива като мен,които усещат разни хрупанки в сиренето.Много е неприятно,аз три пъти купих Пършевица от различни магазини,и трите пъти така ми хрупаше.И в други марки съм го усещала.Може би защото цял живот съм яла домашно овче сирене,ми много съм капризна на сирената,чак се ядосвам на себе си.
Има и едно Леново,което също ми харесва.

# 92
Много марки сирена съм сменила - отначалото ми харесват след това все нещо ги развалят... В момента сме на Пършевица, засега ми харесва.

# 93
  • Под гъбата
Точно такова сирене като показаното от Пепито, ядохме скоро и колега на мъжът ми ветеринарен лекар от региона казва че е истинско.

# 94

ЕТО ТАКЪВ Е ЕТИКЕТА.Пак е различно от това,което ти показваш Rolling Eyes...Сканирх го...да видим какво ще излезе..

http://media.snimka.bg/5092/016439436.jpg

# 95
  • Сливен
The N master и аз купувам като показаното от теб, и ми е вкусно, не е лошо. Маджаров не ми харесва особено. Ще взема да пробвам и Ел Би и ще пиша Wink

# 96
  • Пловдив
Купувам само на Маджаров и краве и смесено. От него правя и попара за малкия. Има си вкус на истинско сирене. Взимала съм и Елена с показаните горе етикетчета, мисля че също е добро.

# 97
Елена само като показаното от  TheNMaster съм виждала и такова купувам.

# 98
У дома ядем само 'Дея" и 'Ситово'. На мен и двете ми харесват,но клоня към първото. Обаче съпруга ми харесва само 'Ситово' и за да има мир вкъщи,купуваме и от двата вида.

# 99
  • София
Видях сирене Елена на цена 5 и нещо. Дали е Елена или са си написали наизуст марката ... че беше на витрина, не вакумирано.

# 100
Аз лично купувам овче, биволско и козе на Маджаров, пакетирано от Билла и съм много доволна.

# 101
Видях сирене Елена на цена 5 и нещо. Дали е Елена или са си написали наизуст марката ... че беше на витрина, не вакумирано.
И аз видях такова на което пишеше "ЕЛЕНА" и беше 3лв./кг Laughing

# 102
  • София
И аз видях такова на което пишеше "ЕЛЕНА" и беше 3лв./кг Laughing

Егати Елена-та  ooooh!
Колко струва вакумираното Елена, да си направя съпоставка по него, че в нашата умряла Европа няма такова ... Tired

# 103
  • софия
И аз от около 1 год. купувам основно на ЕлБи. Преди купувах Карабунар и Маджаров, но нещо се поразочаровах. Онзи ден взех сирене на Боженци вакумирано за баница, че много ми харесва вкуса на киселото им мляко, но още не съм го пробвала. Беше ми малко меко на пипане, но като го пробвам ще кажа. Не беше скъпо.

# 104
Купувам  само такова сирене ''Елена '' като от  снимката  на   TheNMaster /може би вече година/ .
Във Варна в нашето квартално магазинче цената му за кг  е 6,75 лв.За мен поне е по -добро от всички  други, които съм опитвала . След дълго търсене и многото случаи на  изхвърляне ,вече не ми се търси и не ми се дават пари напразно.

Веднъж нямаше и ходих в друг квартален м-н , но и там нямаше вакумиран ,а работеше моя близка позната.Попитах я за сирене ''Елена'' ,каза ми имаме само от тенекия .Купих ,като се надявах ,че мен няма да излъже ,но явно и тя толкова знаеше ,знам ли .Нямаше нищо общо с вакумираното.
Цената беше към 4 лв. и нещо.До него имаше друго ,разликата може би 30-50 ст. Попитах я кое от двете  е по-хубаво.Отговора беше те и двете са от една и съща тенекия ,само че така ги продаваме ,все едно са различни марки. Нямам думи ...

Общи условия

Активация на акаунт