Какво сирене да си купувам?

• 241 100
  • 888
  •   1
Отговори
# 120
В нас си похапваме Маджаров - харесва ни  Rolling Eyes

# 121
Днес като пазарувахме в Кауфланд, изчаквайки реда си на млечните продукти, жената на щанда препоръча на нейни познати сирене "Елена" вероятно за предпочитане от другите.

# 122
Купувам Елена и Добрич.

# 123
  • софия
Вчера пробвах "Боженци". Хареса ми на вкус, въпреки че беше леко меко и почти не се рони; няма "тебеширени" парченца и ми напомни на вкус на кравето сирене "от преди". Не се и сми в баницата. Усешташе се.
Не купувам нищо с марка "Бор Чвор". Бяха в списъка с предприятията, използващи растителни мазнини.

# 124
  • София
Само на Съединение -вакумирано,отгоре има холограмен стикер PeaceЛошото е че много трудно се намира,килограма е около 11лв,невероятно сирене като от едно време WinkАз го купувам от Ена и СВА.Преди взимах Маджаров,Елена  -вакумирани,но много ги развалиха

# 125
Купувам само на Дядо Либен в кутия.

# 126
  • София
Мастерче, айде казвай какво установи тестването на различните видове сирена  Mr. Green

# 127
Маджаров,Пършевица и На баба са невероятни сирена,с плътен и силен вкус.Няма хрупане,нямат и растителни мазнини.Аз също пробвах какви ли не,но накрая установих,че тези 3 марки са най-добрите.Сега гледам има и Боженци,смятам да го пробвам,защото млякото им е страхотно,сигурно и сиренето ще е такова.Маджаров е скъпо сирене,но пък си струва парите.

# 128
Ние хапваме сиренето на Маджаров. Харесва ни, защото е като сиренето от доброто старо време  Simple Smile

# 129
  • Linz
На баба никога не съм купувала, защото съм предубедена към Данон. Има ли и други положителни отзиви?
Маджаров и Съединение май са ми фаворити.

# 130
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ей че интересна тема. Сиренето ми е голям дерт и на мен. Не можем да улучим добро сирене, да не е кашаво, да не е тебеширесто. Купувам само и единствено Добрич, но трудно се намира. Има го в кварталното магазинче, а вчера го открих и в Пикадили на витрината с "насипните" сирена. То е само от тенекия, не се продава на вакуумирани разсафовки.

Като ви чета, доста хвалят Маджаров, та ще го предвидя като алтернатива. Иначе за Добрич нямам съмнения.

# 131
Ей че интересна тема. Сиренето ми е голям дерт и на мен. Не можем да улучим добро сирене, да не е кашаво, да не е тебеширесто. Купувам само и единствено Добрич, но трудно се намира. Има го в кварталното магазинче, а вчера го открих и в Пикадили на витрината с "насипните" сирена. То е само от тенекия, не се продава на вакуумирани разсафовки.

Като ви чета, доста хвалят Маджаров, та ще го предвидя като алтернатива. Иначе за Добрич нямам съмнения.

Ако става въпрос за Сердика - Добрич , има и вакуум - сини опаковки .   

# 132
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ами не знам, Нелка, чие е това сирене Добрич. Преди години питахме познат, който изнася сирене за европейските страни, и той каза, че само Добрич има необходимото качество, вкус и т.н. и само него изнася. И че е в тенекии. Оттогава си търся такова сирене, но дали е на добричката Сердика - не знам.
Обаче мога да пробвам тази синя опаковка и да сравня дали е същото.  Simple Smile

# 133
  • София
И моето Добрич не съм го виждала във вакуум. В нашето квартално магазинче си е от тенекия. Но наистина е много хубаво.

# 134
Мастерче, айде казвай какво установи тестването на различните видове сирена  Mr. Green
Дотук "Елена"-та вакуум е най-добро.И като вкус и като консистенция.Може да се обезсолява

Общи условия

Активация на акаунт