Какво сирене да си купувам?

• 241 106
  • 888
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мастерче, айде казвай какво установи тестването на различните видове сирена  Mr. Green
Дотук "Елена"-та вакуум е най-добро.И като вкус и като консистенция.Може да се обезсолява

Ще го пробвам и аз днес.

# 136
На баба никога не съм купувала, защото съм предубедена към Данон. Има ли и други положителни отзиви?
Маджаров и Съединение май са ми фаворити.

Вярвам на марката кисело мляко На Баба,затова купувам и другите техни продукти.А идеята за световната конспирация и хранителен заговор,ме разсмива.Подхождай обективно и опитай тези продукти пък,ако на вкус не ти допадат може да опиташ друго.

# 137
Преди да бъда обвинена в жертва на хранителния заговор, да вметна, че на "Данон" продуктите от доста време не купувам. Точно киселото мляко "На Баба" е пълно със сухо мляко, хич не ми го и хвалете. Сиренето им също за мен е боклук.

# 138
  • Стара Загора
Мъжът ми голям фен на кафявата баба беше, само той го купуваше, но последния  път беше ужасно. Изобщо не стана равномерна консистенция като го разбихме на айрян, не си обясних защо така с шейкър кана на робота го правя.
От Боженци пък на дъщеря ми й се зачерви брадичката, направо се побърках да не ми направи алергия към млякото, но от други млека не се е получило.

# 139
  • София
Купувам сирене Добрич от доста време, няма хрускащи елементи в него, не е много солено и като го сложа във вода или премине топлинна обработка, не се размива. Купувам го от щанда за сирена в Пикадили. Peace

# 140
  • Linz
На баба никога не съм купувала, защото съм предубедена към Данон. Има ли и други положителни отзиви?
Маджаров и Съединение май са ми фаворити.

Вярвам на марката кисело мляко На Баба,затова купувам и другите техни продукти.А идеята за световната конспирация и хранителен заговор,ме разсмива.Подхождай обективно и опитай тези продукти пък,ако на вкус не ти допадат може да опиташ друго.
Не става въпрос за заговори и конспирации, а за качеството на продукт. Данон не е истинско мляко. Опитвала съм и него, и други и вече написах кои са ме спечелили като клиент.

# 141
  • София
  В търговската мрежа няма натурално сирене/без добавки/.В зависимост от партидата по-добри са Олимпус,Елена,Класическо.Всички сирена/напоследък/ съдържат палмово масло и сухо мляко.

# 142
  • София
Само на Съединение -вакумирано,отгоре има холограмен стикер PeaceЛошото е че много трудно се намира,килограма е около 11лв,невероятно сирене като от едно време WinkАз го купувам от Ена и СВА.Преди взимах Маджаров,Елена  -вакумирани,но много ги развалиха
И аз купувам на Съединение, по 11 лв. за мен е най-доброто. Държа го във вода, не се размеква.

# 143
  • Варна
И аз не знам вече какво сирене да купувам. Уж едно и също, а всеки път все по-голям боклук. Последното "Филипополис" (вакум, от Метро) след накисване във вода (защото беше отровно солено) се разложи и буквално не го открих на сутринта. Неизкиснатото пък стана на дъвка в миш-маша.

# 144
Преди да бъда обвинена в жертва на хранителния заговор, да вметна, че на "Данон" продуктите от доста време не купувам. Точно киселото мляко "На Баба" е пълно със сухо мляко, хич не ми го и хвалете. Сиренето им също за мен е боклук.
Преди няколко дни купих прясното мляко "На баба", което беше прозначно!
Нямаше вкус на нищо... най-малко на мляко #Crazy #Crazy

# 145
  • Düsseldorf
Реших и аз да разнообразя малко и да опитам нещо различно. Купих Елена в кутия, толкова похвали прочетох за него. Накратко - разочарована съм. Сиренето ми киселее и съвсем няма толкова узрял вкус. Определено Ел Би си остава класи над него. Поне според мен....  Peace
Весели празници! Днес без сирене... Wink

# 146
  • Варна
И аз днес купих сирене Елена, също не съм доволна. Освен, че е кисело и незряло, има една зърнеста структура - като извара.  Sick

# 147
И аз днес купих сирене Елена, също не съм доволна. Освен, че е кисело и незряло, има една зърнеста структура - като извара.  Sick
Аз преди няколко дни купих
1. беше страшно безсолно
2. не беше узряло
3. натрапчив вкус остава /киселеещ/

# 148
аз мога да добавя че в момента не съм видял нито една марка сирене или мляко с постоянно качество. Затова аз лично всеки път го гледам и избирам. иначе киселото мляко на данон и някои други няма как да са точно истински. Защото самта технология им е не като на истинското българско кисело мляко което е популярно в цял свят.

# 149
  • Linz
Затова аз лично всеки път го гледам и избирам.
Аз също, всички правят издънки.

Общи условия

Активация на акаунт