Какво сирене да си купувам?

• 244 130
  • 888
  •   1
Отговори
# 195
Купих Съединение днеска - потвърждавам  Peace Мнооооого е добро Simple Smile

# 196
Отскоро купувам краве саламурено "Роса", вакумирано, към 7 лв. и нещо кг от Пикадили, засега ми е фаворит.Не е снежно неестествено бяло, с нормална консистенция(става за настъргване), добро е на вкус, препоръчвам. Peace

Подкрепям , много е вкусно Peace

# 197
  • град-държава
Сирене,кашкавал,кисело мляко,само на Хармоника ...

# 198
  • София
Вчера купих сирене Елена от Кауфланд обаче в малка тенекия  Mr. Green Една буца в тенекия - около 500 грама. Страхотно е. Малко го изкиснах във вода, защото не ядем солено, но като консистенция и вкус е прекрасно.

# 199
Днес си взех едно ново сирене-отлежало на дядо либен в кутийка със саламура,и много ми хареса Simple Smile

# 200
  • София
Купувам само сирене на Сердика, Добрич. Доказано във времето качество!

# 201
  • София
И аз имах проблем със сирене уж Пършевица, но друг път няма да купя от него. Правих питки със сирене, а то посиня Sick беше станало наситено синьо Sick
Та момичета ще ви следя  bouquet

# 202
  • Linz
Правих питки със сирене, а то посиня Sick беше станало наситено синьо Sick
Ужас #CrazyС какво ли ни тровят?!

# 203
  • София
Докато цената е определяща при покупката на хранителни продукти, ще има подобни случаи.
А читавите ще съкращават производството:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/02/27/682577_prokurori_mandr … reneto_ot_mliako/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/03/04/683986_serdika-90_spir … rene_i_kashkaval/

# 204
@Рени

Твоите твърдения вече звучат несериозно и  имам чувство че ги пишеш само и само да държиш позиция. Как според теб стандарт ще звучи ПОЖЕЛАТЕЛНО, или съдържание на кофичката ще се пише кой каквото реши. Не си мисли че тези сертификати за качество се дават даром. Моля те попитай някои твои познат който има някакъв бизнес и е сертифициран по ИСО примерно и попитай как го е придобил,а какво остава за млечно предприятие. Не може да отричаш всичко с лека ръка. Това че някъде се случва нещо такова не може да кажеш за всички важат тези нередности.

# 205
  • Linz
nimpha_01, това не са "мои" твърдения, някъде из нета го има закона.

# 206
  • София
И аз имах проблем със сирене уж Пършевица, но друг път няма да купя от него. Правих питки със сирене, а то посиня Sick беше станало наситено синьо Sick
Та момичета ще ви следя  bouquet
А последния месец два пъти взимам прясно  мляко Пършевица в кутия по изключение и двата пъти замина в мивката-няма такава отврат като си го слижих в кафето SickИмаше вкус на сапун,а иначе не беше развалено,какво имаше в това мляко не разбрах #CrazyЯвно всичката им продукция е ooooh!

# 207
Сирене на Белица, много е хубаво и кашкавал от пита на Арачиеви.

# 208
"Елит" но вакумирано, малко е солено някой път, но като го сложиш с вода става много хубаво. Опитай

# 209
Напоследък купувам вакумирано на Елена.

Общи условия

Активация на акаунт