Какво сирене да си купувам?

• 242 616
  • 888
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, от къде мога да купя това сирене "Съединение"? Ходих до СБА - вече не го продават, обиколих много квартални магазинчета - не. От Люлин съм.

# 211
  • София
Момичета, от къде мога да купя това сирене "Съединение"? Ходих до СБА - вече не го продават, обиколих много квартални магазинчета - не. От Люлин съм.

Една майка каза, че го има и в ЕНА.

# 212
И на мен сиренето "Елена" ми харесва и предимно то него купувам.
За тези, които са от плевенския регион мога да препоръчам сиренето на "Лазарови" страхотно е и от сигурен източник знам, че е истинско. Млякото им също е много хубаво и се вкисва след срока на годност.

# 213
Днес си взех едно ново сирене-отлежало на дядо либен в кутийка със саламура,и много ми хареса Simple Smile

И на мен така - и кравето и овчето сирене ми харесаха и вече няколко пъти само такова купувам.

# 214
  • софия
Вчера купих козе сирене на Костови - Съединение от щанда на Дея в Халите. Някой питаше къде има  Peace

# 215
Аз вземам предимно "Елена" вакумирано.Последния път взех "Бор Чвор" и не беше лошо.

# 216
Във Варна има на площад Чаталджа едно магазинче на Алфатар. Сиренето ми изглежда на вкус без подобрители, сметана или мас...

# 217
  • Варна
Може би имаш предвид пазар Чаталджа? Къде е  по-точно магазинът?

# 218
Да, просто съм се объркала. На реда, който отива към бариерата. Със зелена реклама на витрината.

# 219
Сирене и кашкавал купувам на Маджаров.

# 220
Сирене купувам на "Маджаров", кашкавал "На Баба". Понякога купувам датското саламурено сирене на Арла, въпреки че знам че не е много полезно, но пък е вкусно  Blush

# 221
  • София
Сирене купувам на "Маджаров", кашкавал "На Баба". Понякога купувам датското саламурено сирене на Арла, въпреки че знам че не е много полезно, но пък е вкусно  Blush

Защо не е полезно, какво му е?

# 222
  • Бургас
В момента коментират сирената и кашкавала при Гала по Нова ..за който има възможност

# 223
  • София
Вчера купих кашкавал на Родопея от 500 гр. вакуумна опаковка. Страхотен.

# 224
Вчера купих кашкавал на Родопея от 500 гр. вакуумна опаковка. Страхотен.

И аз вчера си купих, защото го харесвам, от форума научих за този кашкавал. Ноооо, беше много мек. Не като друг път. Не ми хареса, дано да е инцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт