Какво сирене да си купувам?

• 242 458
  • 888
  •   2
Отговори
# 570
  • софия
Да прочетох статията и пише ето това: при 15 показани в таблицата, при 4 от изследваните проби е установено нерегламентирано влагане на заместители на млечната мазнина, при 5 от пробите е установено значително по-ниско съдържание на мазнини спрямо посочените на етикета и при 5 от продуктите е отчетено несъответствие между посоченото на етикета и реалното съдържание на вода. Остава 1 читав продукт значи.
Значи не си погледнала/разбрала таблицата Grinning. При един и същи производител/марка има по 2 от изброените нарушения и е абсолютно неточно машинално да сборуваш. Нито едно от изброените нарушения няма при по-голяма част от изброените от теб производители/марки.
Скрит текст:
Тези, които не са с ок съдържание в различна степен са 6 - fine food, хранинвест, kitchen butter, horeca, miltex, филипополис. Само две от изброените от теб в предишния пост. Предвид цените на изброените марки/производители, не се учудвам.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 10:08 от zvanche

# 571
От таблицата се убедих, че маслото, което купувам, е добро.

# 572
  • Пловдив
От таблицата се убедих, че маслото, което купувам, е добро.
Скрит текст:
И то ееееее... Laughing

# 573
Аз купувам немското, с кравата. При него няма открити нарушения.

# 574
  • софия
Аз купувам Домлян за готвене и сладкиши и съм доволна, че тестовете доказват качеството му. За филийки купувам френско. Няма друг такъв аромат и вкус Crazy

# 575
  • Някъде на път....
Аз купувам Домлян за готвене и сладкиши и съм доволна, че тестовете доказват качеството му. За филийки купувам френско. Няма друг такъв аромат и вкус Crazy

Кое е френското масло?

# 576
Ами дано да са чисти масла, защото ги купувам. Но определено цялата тази история буди съмнения у мен.

# 577
  • София
Аз купувам френско масло Elle & Vire, страхотно е. Heart Eyes

# 578
  • Пловдив
Темата прерастна от сирнена в маслена... Mr. Green Ама пак полезна,де.

# 579
Последно от един млечен магазин на Четвътрък пазара в Пловдив купувам продукти на някаква смолянска мандра. Не са евтини, но вкусът е уникален. Маслото го водят сметаново и има вкус на истинско домашно родопско масло.
Иначе за сиренето фаворит си остава Съединение.

# 580
  • софия

Кое е френското масло?
ТОВА  Simple Smile

# 581
Последно от един млечен магазин на Четвътрък пазара в Пловдив купувам продукти на някаква смолянска мандра. Не са евтини, но вкусът е уникален. Маслото го водят сметаново и има вкус на истинско домашно родопско масло.
Иначе за сиренето фаворит си остава Съединение.

В интерес на истината от дълги години купувам козе сирене Съединение, а от скоро преоткрих и кравето сирене Маклер.

# 582
  • Burgas, Bulgaria
Харесва ми сиренето на Елена, въпреки,че последната партида от която купих леко киселееше, но това ми с случва за пръв път. А от кашкавалите съм фен на Кукери, но от тост или пита, а не ваукумиран, защото има разлика във качеството.

# 583
Доскоро купувах сирене на Бор Чвор и на Пършевица, но в последно време ми се струват променени.
Пробвах на Маджаров и тотално ме отказа ...
В момента си купих една тенекия биволско от една мандра и скоро няма да го мисля
  Joy

# 584

Иля, от къде го купуваш?

Общи условия

Активация на акаунт