Какво сирене да си купувам?

• 242 557
  • 888
  •   2
Отговори
# 225
  • София
аз от години купувам сирене и кашкавал на "милктрейд" и съм доволна. Истинско е. И много добро на вкус.  Peace

# 226
 ,,Елена'' купуваме отдавна-и сирене,и кисело мляко.
Някой знае ли къде се продава турско сирене?

# 227
  • София
Само да вметна за тези, които търсят сирене на Съединение. Току що го видях в Ена-та на ул. Козяк в Лозенец. Магазинът е на ъгъла на ул. Кишинев и Козяк. Цената е 10,37 лв. за килограм.

# 228
тези продуктите на дядо либен с марката "отлежало' за сирене и "отлежал' за кашкавал ми се струват качествени. имат вкус като да са направени от мляко Simple Smile. Засега съм пробвал овчето сирене и овчия кашкавал. Интересното е, че като всяко ново нещо в началото е добре и после го развалят. да видим колко време ще изкарат преди да ги развалят Simple Smile Малко са по-скъпи, но засега са добър избор според мен Simple Smile

# 229
  • Пловдив
Само да вметна за тези, които търсят сирене на Съединение. Току що го видях в Ена-та на ул. Козяк в Лозенец. Магазинът е на ъгъла на ул. Кишинев и Козяк. Цената е 10,37 лв. за килограм.
Винаги купуваме сирене "Елена" или от това на Съединение.  Peace

# 230
Сега купувам Елена.Също и каквото има на магазина до нас-понякога е вкусно понякога не.Преди взимах Дунавия и ни беше много вкусно,докато не казаха,че е само от растителни мазнини.

# 231
Сега купувам Елена.Също и каквото има на магазина до нас-понякога е вкусно понякога не.Преди взимах Дунавия и ни беше много вкусно,докато не казаха,че е само от растителни мазнини.

За "Дунавия" преди 2-3 години бях чула, че е само от сухо мляко и затова спрях да го купувам да нося в Гърция  Peace На вкус не ми е като на растителни мазнини, а по-скоро наистина като на сухо мляко  Rolling Eyes

# 232
Всяко едно сирене - краве, овче, козе - на Маджаров е страхотно.

# 233
  • София
Купувам сирене Маджаров и то в кутия.Писна ми да давам по 10 лв за кило сирене ида ям трици.С това сирене се родих направо и е маслено поне.

# 234
  • Талант на 2012,2013 г.
Ние харесваме сиренето на "Сирма - Приста". Peace

# 235
За кашкавал № 1 е Балкан от Метро от овче мляко с маргаритки на опаковката.

А лично на мен любимото ми сирене е LK с една крава на опаковката.

# 236
Вчера си взехме ,,дядо Либен''-страхотно е на вкус,много млечно и гъсто,няма нищо общо с другите сирена.Невероятно е ,пробвайте го!

# 237
Купувам сирене Маджаров и то в кутия.Писна ми да давам по 10 лв за кило сирене ида ям трици.С това сирене се родих направо и е маслено поне.

Напълно подкрепям  Peace Обаче в кварталния няма в кутия и като ни затрупа снегът не мога да ходя за такова в кутии. Пробвала ли си във вакуумна опаковка - има ли разлика?  Thinking На мен много ми харесва "Смес", май преобладава овчето в него  Simple Smile Намирала съм го само в опаковка.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:49 от ThracianLina

# 238
  • София
За мен най-доброто сирене е "Добрич"!

# 239
Обикновено купувам "Роса",но последния път попаднах на Маджаров от 345-магазин

Общи условия

Активация на акаунт