Какво сирене да си купувам?

• 242 481
  • 888
  •   2
Отговори
# 360
Наскоро хапнах сирене Зоров- страшно вкусно ми се видя. Има го в Била и Метро.

# 361
Наскоро хапнах сирене Зоров- страшно вкусно ми се видя. Има го в Била и Метро.
От известно време в къщи не се купува никакво друго сирене  Grinning!

# 362
И ние зме на сирене Зоров. Давам го на детето (1 г.) Стои по няколко дни във вода и нищо му няма, ако стои повече време в опаковката просто се втвърдява, а не порозовява като други видове.

# 363
  • Пловдив
Ние пък от него се разорачаровахме...Последните 2 пъти беше кисело и жълто.

# 364
  • София
Съединение , продават и в една хлебарница Бримекс по Каблешков , на който му е близо.

И ние от там взимаме, определено това е най-доброто сирене, според нас  Peace

Това Съединение непременно ще го пробвам! Иначе купувам Ситово (харесва ми овчето и козето, кравето - не), но съм го намирала само в Халите.

# 365
  • Fort Worth, TX
Има представителен магазин -Ситово на пазара в Красно село.Кашкавала им е хубав.Кравето сирене им го ползвам за баница и миш-маш иначе не ни харесва.Не съм опитвала овчето им.Опитай Съединение и няма да съжаляваш.Аз лично в Сф трудно го откривам.В Пловдив го има навсякъде.Същото е и с продуктите на Попов-кайма , месо и колбаси.В Сф досега не съм ги срещала и , ако някой знае къде се продават ще съм благодарна да сподели.

# 366
  • София
Има представителен магазин -Ситово на пазара в Красно село.Кашкавала им е хубав.Кравето сирене им го ползвам за баница и миш-маш иначе не ни харесва.Не съм опитвала овчето им.Опитай Съединение и няма да съжаляваш.Аз лично в Сф трудно го откривам.В Пловдив го има навсякъде.Същото е и с продуктите на Попов-кайма , месо и колбаси.В Сф досега не съм ги срещала и , ако някой знае къде се продават ще съм благодарна да сподели.

ето тук се предлагат продуктите на Попов в София: mdv.bg

# 367
  • Fort Worth, TX
Бобси, изклюително много ти благодаря.Това е много близо до нас и дори не съм го знаела. Grinning

# 368
Купувам  Ситово, но нещо скоро май ще го сменям.Simple Smile
Кашкавал купувам Витоша от пита, малката много обича, а другите, които съм ги пробвала са били все солени за нея.

# 369
  • София
Ние пробвахме сирене ДОБРЕВ. Останах удивена. Това,което ми хареса много е,че го няма по веригите магазини,а само в техните млекарници.Което според нас ги спира да си играят с качеството. Цената му беше 10лв/кг но вкуса е уникален.Не се разпада във вода и те връща в детството! И прясното мляко го харесах много.Това,което ми допадна е,че на опаковката пише да се използва 24ч след отваряне. На мен ми беше останало малко в шишето и прокисна...

# 370
Ние пробвахме сирене ДОБРЕВ. Останах удивена. Това,което ми хареса много е,че го няма по веригите магазини,а само в техните млекарници.Което според нас ги спира да си играят с качеството. Цената му беше 10лв/кг но вкуса е уникален.Не се разпада във вода и те връща в детството! И прясното мляко го харесах много.Това,което ми допадна е,че на опаковката пише да се използва 24ч след отваряне. На мен ми беше останало малко в шишето и прокисна...
На мен пък не ми харесва . Твърде солено ми идва и не усещам маслеността .  Rolling Eyes Нищо общо със Съединение.

# 371
  • София
Ами,най-добре е според мен,ако има как да си взимаме домашно. Аз последният път взех от колежка на свекърва ми 1кг овче сирене. Няма сравнение просто ....с никоя марка.

# 372
Ами,най-добре е според мен,ако има как да си взимаме домашно. Аз последният път взех от колежка на свекърва ми 1кг овче сирене. Няма сравнение просто ....с никоя марка.
Домашно не ми харесва хич. Много пъти съм пробвала от различни места.. тц  Sick

Мляко ям с кеф, но сиренето не ме кефи хич.

# 373
  • София
Домашно не ми харесва хич. Много пъти съм пробвала от различни места.. тц  Sick

Мляко ям с кеф, но сиренето не ме кефи хич.
Хехеххе,аз пък обратното....млякото не го понасям домашно,но сиренцетоооо Laughing

# 374
  • Под гъбата
Искам да похваля сиренето и кашкавала с марка "Родопея". Твърдо сирене, не много солено, с приятен кремообразен вид.

Общи условия

Активация на акаунт