Какво сирене да си купувам?

• 242 375
  • 888
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
отново се подлъгах да си взема сирене Опицвет,отвратително е и на вкус и консистенция,като тебешир,безвкусно ooooh!

# 646
отново се подлъгах да си взема сирене Опицвет,отвратително е и на вкус и консистенция,като тебешир,безвкусно ooooh!
Кашкавалът им е още по-гаден  Confused
Брат ми ми донесе кашкавал Златоград от Млекарница от село, много е хубав и сирене Сигмен - то ми беше солено, като го обезсолих не ми хареса  много-много.

# 647
Ама то българското не се рони ,ами се маже направо Grinning

# 648
Ама то българското не се рони ,ами се маже направо Grinning
Производителите се грижат да ни е по- лесно- вместо да го режем, бодем с вилица и после да го дъвчем, направо да го мажем и дъвчем  Laughing

# 649
  • Sofia
вчера купих Пършевица на Зоров в кутия,много ми хареса,вкусно е и във вода не се разкашва

# 650
  • близо под тепетата
Аз много харесвам сиренето на Ситово, също има и на Родопея едно в кръгла кутия със саламура, това отлежалото им (мисля, че беше 40дена) също е хубаво на вкус, но кръглото повече ми допада.
За Съединение също чувам много добри отзиви, но не съм вземала. Сега привършваме едно Хисарско и ще пробвам него, щом и вие го препоръчвате.  Peace

# 651
Вчера взех -Свежо сирене на Маджаров, все го гледам и реших да го опитам-на мен много ми хареса, определено пак ще си купя такова, по-различно е от другото им.

# 652
  • Пловдив
Взеех Забърдо-хареса ни Peace

# 653
  • София
купих сирене на маджаров по бдс -еми беше отвратилено.имаше вкус на гума и пластмаса.какво ли неправих.мих го,накиснах го във вода и я сменях през 1 час.нищо непомогна и го изхвърлих.никога некупувайте такова сирене.

# 654
купих сирене на маджаров по бдс -еми беше отвратилено.имаше вкус на гума и пластмаса.какво ли неправих.мих го,накиснах го във вода и я сменях през 1 час.нищо непомогна и го изхвърлих.никога некупувайте такова сирене.
А сиренето на Маджаров не е от евтиното. Пробвай Лакрима ако не си.

# 655
Откакто ядохме домашно сирене правено от едни хазяи, не искам да купувам от магазина, защото то на практика не е сирене, а продукт, имитиращ сирене. Истинското сирене има вкус на мляко, лееееко жълтее, и е леко еластично, когато го режеш, и е с малко шупли, но изглеждат като мехурчетата при аерошоколадите. Това последното е много показателно за истинското сирене.
 А в магазините, ужас хора, какви боклуци ни продават търговците, че и скъпи ooooh!

# 656
Не всяко домашно сирене е хубаво ,яла съм отвратителни миризливи и горчиви домашни сирена.
 Съгласна съм ,че в магазините има боклуци ,но и производители продават такова миризливо домашно мляко ,кръстено с вода и доено и съхранявано при незнайни условия / по -добре да не знаете какви /.
  Имаме село и рядко намирам хубаво мляко и ако веднъж е било хубаво ,след дни решават да му налеят водичка.
 Други пък не го цедят и мирише отвратително .

# 657
  • близо под тепетата
А сиренето на Маджаров не е от евтиното. Пробвай Лакрима ако не си.

Аз също не останах очарована от сиренето на Маджаров, макар че съм пробвала само 1 вид и то не знам какъв точно- беше от витрина. На място като го опитах ми се стори добре, но вкъщи реших, че само заради името, не си струва парите  Thinking

Съгласна съм с yulmana - не винаги става добро домашно сирене .
Скрит текст:
Моите баба и дядо цял живот са гледали крави(да са ми живи и здрави!!!) и като остане непродадено мляко баба прави или кашкавал, или сирене. На няколко пъти се е случвало сиренето да не е хубаво(точно леко нагарча или има неприятна миризма), но това е било в случаите, ако кравата е имала теленце и млякото ѝ не е още хубаво или когато е пасла някакви гадни треви.  Освен при тези случаи, много вкусно сирене става, макар че е меко. А бабата на бившият ми правеше твърдо домашно сирене-даже по-твърдо от някои купешки сирене, ама не разбрах рецептата. Close

# 658
  • София
Лакрима купувам напоследък. Харесва ми, дано не го развалят.

# 659
Не всяко домашно сирене е хубаво ,яла съм отвратителни миризливи и горчиви домашни сирена.
 Съгласна съм ,че в магазините има боклуци ,но и производители продават такова миризливо домашно мляко ,кръстено с вода и доено и съхранявано при незнайни условия / по -добре да не знаете какви /.
  Имаме село и рядко намирам хубаво мляко и ако веднъж е било хубаво ,след дни решават да му налеят водичка.
 Други пък не го цедят и мирише отвратително .

Аз се отказах от домашно сирене и мляко (кисело или прясно) поради това, че няколко пъти ми се случи да миришат по- зле и от разгонен пръч  Sick

Общи условия

Активация на акаунт