Какво сирене да си купувам?

• 241 033
  • 888
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Много съм доволна от сиренето на ферма Елата. Не знам, обаче, дали се продава по магазини. Има го на Фермерските пазари в Иван Вазов и Римската стена (София). Кашкавалът им също е страхотен. Иначе от магазин - Маджаров. Съединение също ми допада и май е на по-ниска цена от изброените по-горе Simple Smile

Може ли малко подробности за Фермерския пазар в Иван Вазов. Не знаех, че и там правят такъв, знам за този на Римската стена и че е в събота.

# 706
Сирене купувам само на Костов, Съединение - невероятно е, с вкус като от детството ми и всичките ми рецептори усещат автентичността му. Вземам го от два квартални магазина в Младост 1, не съм го срещала в големите вериги.
Може ли да обясниш кои са магазините?

# 707
  • София
Съединение го има и във Фантастико.

# 708
# 709
Много съм доволна от сиренето на ферма Елата. Не знам, обаче, дали се продава по магазини. Има го на Фермерските пазари в Иван Вазов и Римската стена (София). Кашкавалът им също е страхотен. Иначе от магазин - Маджаров. Съединение също ми допада и май е на по-ниска цена от изброените по-горе Simple Smile

Може ли малко подробности за Фермерския пазар в Иван Вазов. Не знаех, че и там правят такъв, знам за този на Римската стена и че е в събота.
Всяка сряда от 16.00 до 20.00 часа, срещу тото-то Simple Smile

# 710
*Бенджи*, благодаря, точно за този магазин писах  Peace Влизам все набързо в БГ-мама и  не съм видяла, че има въпрос към мен  Embarassed
Не е по темата, но да кажа и за киселото мляко, което купувам от там - "Герзовица" - страхотно е! По Великден купих няколко и едно си стоеше забутано в хладилника, преди малко го отворих и се беше вкиснало, отдавна не ми се беше случвало с друго мляко  Peace
извинявай от софия  ли някъде го купуваш?

# 711
  • Пловдив
Не, не живея в София, а в Пловдив и съм си го написала даже... Wink

# 712
Най-накрая се спряхме на Пършевица и Елена. Изборът на сирене е много трудна работа Simple Smile

# 713
  • София
Много благодаря на този, който спомена в темата за фирмения магазин на ЕлБи на Женския пазар. Оттогава друго сирене не съм купувала.
За информация - и Лакрима са открили там магазин.

# 714
  • София
И аз съм много благодарна за обяснението за магазина  на Елби в Младост 4. Сиренето наистина им е страшно и е на добра цена. Кашкавала обаче не ми хареса. Звънче     bouquet

# 715
Купувах ме сирене  на Съединение, но ми се струва, че го развалиха, стана меко.
Харесва ме кашкавала на Ел Би, за това и сменихме сирене Съединение с Ел Би, но ми е солено.

# 716
  • София
Обезсоли го във вода.

# 717
  • България
Да споделя, купихме страхотен кашкавал от с. Кътина, първия магазин като се влиза в селото от гр. Лъки и беше само за 7.88.

# 718
Когато извадя сиренето от опаковката, го измивам и слагам във вода в хладилника, пак ми е солено.

# 719
  • Варна
Купувах ме сирене  на Съединение, но ми се струва, че го развалиха, стана меко.
Харесва ме кашкавала на Ел Би, за това и сменихме сирене Съединение с Ел Би, но ми е солено.

Пробвай пак.Зависи от партидата.Като улуча хубава партида купувам няколко буци.Пробвал съм да стои в хладилника във вакумната си опаковка 5-6 месеца - нищо му няма!

Общи условия

Активация на акаунт