Загубата тежи независимо от времето

• 3 800
  • 23
  •   1
Отговори
  • Талант на 2012,2013 г.
Много трудно е да се опише всичко което изживяхме. Беше преди петнайсет години. Някой би казал:"Колко отдавна"! Не мисля така. Времето не лекува!!! Имахме син на 10 години. Разболя се от рабдомиосарком. Мъчиха го шест месеца. Направиха му пет операции. От здравото и право дете остана скелет... Накрая почина. Живота ни се обърна наопаки. Спаси ни само това, че имахме син на година и половина, който сега е на 17. Но едното място остана празно завинаги... Нямахме сили за друго дете. Сега вече е късно. Живеем с надеждите и трепетите на "малкия", но мъката властва в семейството ни. Ние не сме вече същите. Много неща се промениха. Затова и казвам, че за загубата няма време. Weary

# 1
 smile3518 mimi135 така е за съжаление ...Нищо не е в състояние да излекува тази огромна болка която носим и ще носим завинаги в сърцата си.

-за твоето момче!

# 2
  • Бургас
mimi135 съжалявам за твоето момченце  Flowers Rose   Flowers Rose
Времето не лекува ...

# 3
Мими,    Cry жестока загуба...  Cry

Дано е светло на душичката ти, детенце!  Praynig
  Flowers Rose   Flowers Rose Поклон пред паметта ти!

# 4
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета благодаря ви за съпричасноста. Така човек разбира, че не е сам в мъката си. А когато има кой да те подкрепя в този гаден живот, тогава и страшните неща се преживяват малко по-леко. Благодаря от сърце!!! lovekiss

# 5

Искрено съжалявам за момченцето ти! Поклон мила изстрадала майчице...
С времето горчивината става по-натрапчива, защото винаги си казваме "ако"...ако сега беше до мен, ако беше пораснал/а, ако можех да върна времето...
Много боли...а аз мога само да те  Hug

# 6
 Cry Нека почива в мир!!!

# 7
Права си,с времето загубата не избледнява за най-близките! Cry
Нека споменем 7-те  дечица  които загинаха пред "Индиго",на днешния 21.12.
Бог да ги прости!

# 8
И аз имах момченце. Отиде си от този свят преди 21 години. Беше само на една годинка. Разболя се от мозъчен енцефалит, а беше толкова жизнерадостно дете. Не се  свиква с болката. Просто се живее въпреки нея. Живее се със спомени и въпроси, на които няма отговор. Из мислех, че има прераждане. Сега съм сигурна-не е така. Щастлива майка съм на две пораснали деца, но първото, ангелчето не се е преродило. То навярно е там някъде, където няма болка.
Голяма прегръдка за всички изстрадали майки Hug
Поклон пред всички ангелчета smile3518

# 9
а защо мислиш , че не се е преродило

# 10
  • Mediterraneo
Така е. Загубата си тежи... С времето само се научих да живея с болката от тази загуба.

# 11
Не за това няма време!Измина една година,а сякаш беше вчера.....Две години жестока борба,какво ли не направихме...но болестта ни го отне....от здраво прекрасно дете го превърна в инвалид....и после за един ден всичко свърши....
Ние сме преди всичко майки,винаги ще обичаме и винаги ще помним.Няма да спре да ни боли колкото и години да минат.Но наистина сякаш човек свиква с болката,научава се да живее с нея.Мълчиш,стискаш зъби и продължаваш...това е,живееш с мисълта,че някой ден,там някъде ще сте отново заедно...поне за мен това е единствената утеха!

# 12
  • на дъното
Мила Ива78 сякаш аз съм го писала Cry Hug

# 13
Мила Ива, случи се така, че днес четох вашата история...
Да почива в мир Марти. Прегръщам те силно.

# 14
Ива 78 ,съжалявам много!  Hug те силно сестричке по съдба............ smile3518.

Общи условия

Активация на акаунт