Загубата тежи независимо от времето

• 3 800
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
   Така е ,когато изгубиш дете,след това и 10 други да имаш,винаги ще ти липсва изгубеното...
   Имах момченце,което почина преди 11 години-сега щеше да е на 16...  Сега имам 2 дъщерички,които топлят сърцето ми,но те не изместват моето момченце... Надявам се един ден да мога да си го прегърна отново.

# 16
Утре е Задущница...
Тази вечер варя житото и плача..
Няма по-голяма мъка от тази за дететото...
Няма по-силна болка...
Няма по-жестоко страдание...
Да създадеш живот и да го изгубиш! Това е жестоко...
Мили майки, загубили децата си - силно ви прегръщам !

# 17
mimaan ,и аз се приготвям за утре да раздам за детето си ,колко е трудно майка да раздава за собственото си дете ,вообще не мога да се примиря ,немога ,няма ред за там ,няма . newsm45 newsm45 Hugви всички с моята съдба.

# 18
Иде ми да крещя, така, че целият свят да спре........озлобена съм, отчаяна , никога не съм била такава, но сега, когато видя усмихнати семейства с децата си, порасналите приятели на моят син, дори когато слушам близките си - вече мина една година - трябва да се стегнеш!!! ЕДНА ГОДИНА -на фона на един живот изпълнен с щастие, една година на болка и липса - не, минал е един ден , дори и толкова не е минал!!! Без най-скъпото ти и мило същество на Земята....какво значи минало е....... не, никога няма да мине, слушам ги по спирките - говорят си за пенсии, илачи, боляло ги тук и там............ иде ми да вия.......защо умират децата ни, защо няма ред????

# 19
  • Талант на 2012,2013 г.
Иде ми да крещя, така, че целият свят да спре........озлобена съм, отчаяна , никога не съм била такава, но сега, когато видя усмихнати семейства с децата си, порасналите приятели на моят син, дори когато слушам близките си - вече мина една година - трябва да се стегнеш!!! ЕДНА ГОДИНА -на фона на един живот изпълнен с щастие, една година на болка и липса - не, минал е един ден , дори и толкова не е минал!!! Без най-скъпото ти и мило същество на Земята....какво значи минало е....... не, никога няма да мине, слушам ги по спирките - говорят си за пенсии, илачи, боляло ги тук и там............ иде ми да вия.......защо умират децата ни, защо няма ред????

В началото, първите няколко години след като почина нашето дете и аз бях като теб. Озлобена, нещастна, изгубена... Наближава да минат вече 16 години и сега понякога се чувствам виновна за това което съм изпитвала тогава. Така и не разбрах:Защо няма ред? Но сега си мисля: С какво пък тези хора са виновни за моето нещастие? И ми става гадно... Cry

# 20
С разума си го разбирам- никой не е винвен , че е жив, но сърцето ми се къса. Надявам се Господ по-бързо да ме прибере .

# 21
  • Талант на 2012,2013 г.
Ааа, не така! Извинявай ти на колко години си? Това е последното за което трябва да мислиш! Детето ти не би искало точно това да направиш...!!! Naughty

# 22
Аз съм на 40 и се чувствам като изгубено дете в гората на жестоката мъка. Този свят , в който умират най-свидните ни рожби - не искам да живея в него, опитвам се заради другото дете - то е на 18 .Търся отговори и знаци навсякъде. Плудявам бавно, но сигурно. Нали поне душичките на нашите отишли си деца остават, дали са с нас , къде са, добре ли са там.........и пак защо, защо, защо ,защо на тях защо на нас?

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
Имаш друго дете, значи имаш за кого да живееш!!! Нашият втори син тогава беше на годинка  и половина. Сега е почти на 18. Живот и здраве май месец ще ги направи. Аз съм на 47. По-голяма съм от тебе. Значи ще ме слушаш. Отдай се на успехите и радостите, които ти носи другото дете. Тези, които сме изгубили - те винаги ще са с нас и ще помагат и на тях и на нас. Имаме още много работа на земята. Рано е да мислиш за там. А един ден... когато приключим тук, когато сме помогнали на тези си деца, тогава ще се срещнем с тях в отвъдното. Но не сега! И спри да търсиш отговор на въпроса"Защо". Няма да го намериш дори след години... Стегни се и живей заради другото си дете!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт