Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 8-ма тема

• 158 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, днес видях това и съм очарована. Няма такива конци... Тутманикът на kasier много ме впечатли и утре ще го мятам и аз. Дано създателката не ми се разсърди, че така го показвам вместо нея, но просто исках да споделя, защото ми се струва, че заслужава подобаващо внимание в тази тема.

Подкрепям! Peace
Наистина изглежда разкошен!Смятам и аз да го мятам Peace

Стаси,  eat

# 646
  • забравих си мисълта...
Ужасни подстрекателки сте, да ме карате по никое време, на това отгоре и порядъчно настинала, да правя козунак. Че го замесих и малко по-голям и направих и един малък с пълнеж от мармалад от сини сливи. Ето един пример за тези, които биха искали да знаят как понякога от едно и също тесто се получават два различни козунака. В големия козунак сложих само стафиди, а в малкия сладко от сини сливи с орехи. Малкия стана много пухкав, но няма конци, а големия е пухкав и с конци. Аз лично не мога да кажа дали пълнежа или друго е повлияло на тестото, за да се получи така различно.

# 647
Venetta , много апетитно изглежда eat 

Днес сме на купен хляб, да не му забравят вкуса домашните  Twisted Evil

# 648
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти, Kapri_z  Hug.

# 649

Venetta, примамващи козуначета, така ми се хапват и толкова отдавна не съм месила! Чудесни са!  bouquet

Не е питка, но, ако на някой му е интересно - фугасс, френска алтернатива на италиянската фокача. Вкусно хлебче с тънка коричка и вътрешност на душичка. Grinning

# 650
  • Bulgaria-Italia
Венета ,как ми потекоха лигите по твоя козунак  Crazy Браво   bouquet. Незнам обаче,кога ще му дойде реда да го замеся . Ние още дояждаме панетоне-та от Коледа.Ама така като гледам,май до Паскуа ще има  Rolling Eyes Laughing

Лабрекс и тук да похваля Фугасс -а ти .Много пухкава се е получила   bouquet

Россонера
   ,много ти благодаря.Много мило  Blush Hug .Очаквам да видя тази рецепта в твое изпълнение  Grinning

Аз днес спретнах малки фокачини за дъщеря ми .Разточих ги много на тънко,за да станат хрупкави ,такава ми беше поръчката   chef

# 651
  • Разград
Лабрекс,чудесно фугассче. Peace  bouquet
kasier,и твоите фокачини са много хубавки. Peace
Синът ми много обича хлебчета тип пърленки и съм сигурна,че тези вашите много ще му харесат,трябва да му направя.
Днес от мен....

По рецептата за бързият козунак с леки изменения,много мек и пухкав се получи.

# 652
  • Torino,IT
Макс мама, може ли рецептата за този козунак, искам и аз да се пробвам.
Днес месих тесто за пици, смятам да направя една голяма пица във фурната и от останалото тесто пържени пицети със сирене,за тях обаче още чакам рецептата да се върне от работа  Joy Joy, само съм ги разточила. Ако стане нещо ще се отчета със снимков материал Peace

# 653
  • Разград
Макс мама, може ли рецептата за този козунак, искам и аз да се пробвам.
Днес месих тесто за пици, смятам да направя една голяма пица във фурната и от останалото тесто пържени пицети със сирене,за тях обаче още чакам рецептата да се върне от работа  Joy Joy, само съм ги разточила. Ако стане нещо ще се отчета със снимков материал Peace

В началото на темата има линк към рецептата,но аз я направих с малки изменения,та,ето заповядай,описала съм всичко http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=461739.msg13794334#msg13794334 .

# 654
Ох, вече няма да ви чета, само ме заразявате да меся! И на мъжа ми забраних да купува мая вече!
Ето питката от тази нощ, сусам има и вътре, че така ми поръчаха да бъде!

# 655
Мале момичета ще ме уморите едва ден устисках да не меся ,такива красоти показвате че направо...нямам думи.Съпруга ми е качил пак килограм и каза че ако не престана за малко ще изхвърли хлебопекарната през прозореца.Е да ама как, като МАКС МАМА ма накара да лудна с тия козунаци .Таман се бях отказала след моите неуспешни опити и ХА ето ти,идваше ми да отхапя монитора.МАКС МАМА страхотни са!!!!
утре ще ги пробвам и ако и този път не успея отказвам се Naughty
А ето и днешната питка от тестото ти МАКС МАМА-ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА В СЕМЕЙСТВОТО.

# 656
Россонера    ,много ти благодаря.Много мило  Blush Hug .Очаквам да видя тази рецепта в твое изпълнение  Grinning

Ето го и моят тутманик по твоята рецепта, kasier.
Добре се получи всичко (втасване, оформяне), само че другият път за да не ми се нацепи така, ще го изпека в малко по голяма тава. Посочила си, че тестото е за тава с малки размери и го изпекох в моята 26 см., но ми се струва, че за това така се напука малко отгоре (или пък аз замесих малко по-голяма доза, може би сложих малко повече прясно мляко  newsm78)и другият път задължително ще го изпека в по-голяма. Благодаря ти много за рецептата.   bouquet Сега го опитах, наистина е страхотен.

labrex, max-mama, ORHIDEA, ditsan, браво момичета! Страхотни неща сте приготвили!

# 657
  • Разград
ORHIDEA ,ditsan,rossonera,чудесни произведения. Peace  bouquet

# 658
И днес само красоти и вкусотий сте показали. Браво момичета!!!   bouquet

Аз днес направих Домашни гевречета на DessiJ. Много са вкусни.

А тези ги направих варени и определено са още по-вкусни.

# 659
  • Разград
Стаси,много са красиви гевречета.И такова ми се иска да направя,но не можем да смогнем с яденето.Всъщност,аз само опитвам и чакам другите да изядат направеното,но и те понякога не смогват.

Общи условия

Активация на акаунт