Новите ни козметични похождения 4

• 44 401
  • 679
  •   1
Отговори
# 90
Не, за мен не е тежък и не запушва, но аз ползвам много рядко фон дьо тен.

# 91
Аз ползвам този, който е за нормална към суха кожа. Доволна съм както повечето. Не ме притеснява дозировката, даже напротив. От другите фдт-ни с помпичката когато искам да си сложа още съвсем малко измивам остатъка, тъй като дозировката е една и съща и така една част отива в мивката, а при този се получава доста икономично.
Отностно запушването на порите, за което питате, мога да твърдя за себе си точно обратното. Всъщност, зависи от коя страна го погледнете... може би запушва порите, но по този начин не попада мръсотия в тях. Най-важното за мен е, че съм забелязала, че като го ползвам кожата ми е значително по-чиста и не ми излизат пъпки.
Също така го отстранявам с водичката на Биодерма и след това евентуално използвам и гела Себиум на Биодерма,ако не си усещам кожата чиста.
Общо взето нямам никакви забележки към този фдт. Спирам, че се получи голям роман май  Rolling Eyes Peace

# 92
 - Тропически плодове. Мирише невероятно Heart Eyes Няколко сапунчета на Alverde , които също миришат страхотно. Маска  за на Балеа - почистваща, на която обаче не мога да намеря снимка. Самозатоплящата се маска Garnie с цинк

# 93
Цитат на: amra link=topic=453560.msg13499753#msg13499753
Самозатоплящата се маска Garnie с цинк  
за колко нанасяния ти стига маската и на каква цена си я взимаш? какво е това за 7те дни на опаковката- имат предвид 7 дни всеки ден използване на маската ли ? защото нали маска се прави 1-2 пъти в седмицата  newsm78

# 94
7 дни ти е чисто лицето. Ползвала съм я много пъти маската. Стига за 2 нанасяния.

# 95
тука не ми се верва много -много да е вярно това. Особено,ако човек не си стои само вкъщи, а излиза нон стоп навън в мръсотията ми е 4удно как 7 дни да са 4исти порите . Непосредствено след използването на маската-да, ама 7 дни ? Tired Thinking

# 96
  • София
На мен фондьотена на Ревлон ми е любимия,само него ползвам. PeaceИзсипвам си по малко в ръката и се мажа после,малко е досадно без помпа,но пък продукта определено си струва. Heart Eyes

Аз само да споделя как нанасям фондьотена на Ревлон- слагам си пръста върху отвора и разклащам силно нагоре надолу.По този начин нужното количество остава на пръста.Повтарям упражнението няколко пъти и така няма излишно похабен фд.Незнам дали нещо се разбра, дано съм била полезна  Simple Smile

# 97
тука не ми се верва много -много да е вярно това. Особено,ако човек не си стои само вкъщи, а излиза нон стоп навън в мръсотията ми е 4удно как 7 дни да са 4исти порите . Непосредствено след използването на маската-да, ама 7 дни ? Tired Thinking
Не е вярно разбира се това, че порите остават чисти за 7 дни  Laughing Само два дни действа маската според мен. Общо взето не съм много доволна от нея, но като не мога да открия моята любима анти акне маска на Талодерма се задоволявам с компромисни варианти като тази на Гарние Confused

# 98
На мен пък на Гарние много ми харесва,мисля,че просто трябва да се прави веднъж на 7 дни.Лицето определено е чисто след нея. PeaceДокато на Талодерма я имам маската и е такава мъка,докато съм с нея,заради тоя пуст камфор,че я ползвам доста рядко,а и като ефект не е кой знае какво. TiredЯвно при козметиката нещата са страшно индивидуални. Rolling Eyes

# 99

това вече е любимият ми лосион за тяло,страхотен дълготраен аромат, с много финни блестящи частички

от серията на гарниер си взех лосиона, маската 3 в 1, и кремчето, доволна съм

Schwarzkopf Extra Care Total Repair Weightless Conditioner treatment, все още нямам впечатления

Loreal telescopic carbon black

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 13:08 от Suzanne_

# 100
- дойде  Grinning

Въпреки че е за мазничка кожа, а пък оставя много добре хидратирано личицето; почти няма аромат; много е "мазен" не мога да го отмия доста време, а слагам по мъничко  Thinking.

# 101
Аз само обясних какво са искали да кажат с това. Естествено, че рекламните обещания нямат много общо с действителността Grinning
А и става въпрос за чистота на порите в дълбочина. Тост пак всеки ден е нужно да си почистваме лицето.
Ако по принцип лицето е с много замърсени пори и черни точки естествено, че само с една маска нищо няма да стане

# 102
# 103
Вчера най-после посетих м-на на ДМ във Варна -седях час и половина и зяпах и излязох разбира се с покупки, но имам няколко въпроса към ползвалите марките на ДМ- имате ли идея за качеството и ефекта на кремовете за лице, разни околоочни серуми,сапуните и шампоаните на Алверде и Белеа, маските -едни китайски/корейски?  newsm78 еднократни   bouquet  bouquet

# 104
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт