Династия Райнберг

• 5 150
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Ще се радвам да отвориш ти темата . Hug Peace
Т.к. по горе си писала  , че си била в Германия,  успя ли да гледаш  там Ветровете, гледам, че още върви  по РТЛ, какво се случва  напред-ако си гледала разбира се. Защото нашите ще го прекъснат след още 10на серии, явно за добри сериали  пари няма Cry
за ветровете на любовта: ето тук може да се чете какво става в общи линии в сериите http://32068.dynamicboard.de/f35-Folgen.html
за сведение ние гледаме сезон 2005/6. все още върви по ARD - всеки ден от около 15 ч. общо взето от персонажите, които ние познаваме, са останали вернер и шарлоте и алфонс и жена му.
таня е имала прекъсване от около 2 години /сдобила се е с детенце/ и сега отново се е върнала във филма. вчера се зачетох и стигнах докъм 100 и някоя серия. не много напред. като всяка сапунка, действието се точи бавно бавно

# 16
Очаквам тази вечер първите коментари . Peace

# 17
никой нищо не споделя. не ви ли хареса филма или забравихте да го гледате? newsm78
вярно, че първата серия е опознавателна, но все пак първи впечатления Wink
аз моите съм ги споделила вече, тъй като първите серии съм ги гледала още лятото. и слава богу, защото в момента не ме устройва часа на излъчване. в 21 ч. доглеждам тази седмица сървайвър

# 18
И аз доглеждам Сървайвър,но ми се иска да го гледам.Някъде има ли го качен?

# 19
никъде го няма качен. на официалния сайт на филма може да се чете какво става в епизодите.
аз вчера пробвах на сайта на нова да го гледам онлайн, но излезе надпис, че се излъчва продукция неразрешена за интернет разпространение

# 20
  • Там, край водата - до брега.
Хубаво сериалче  Grinning Харесва ми PartyМного ме кефи музичката в началото.

# 21
Започва да става интересно , особено утрешната серия. Peace
Мога да се пробвам да погледам от ютобито , нищо че не разбирам гадния немски. Sick

# 22
Опа, открих качени 1 и 2 серии

http://nanoset.net/torrent/20/28/123972/Geld%20Macht%20Liebe

# 23
точно там вече е качена и 3-та серия

# 24
Честита Нова Година!
Не гледа ли никой?! Или просто никой не коментира?! newsm78
Аз поизпуснах серии поради отсъствие, но от вчера го гледам отново и общо взето навлизам в действието

# 25
Гледам го редовно ,много разпускащо ми действа......ама го спират като гледам в програмата за другата седмица изобщо не фигурира Confusedа остават още малко епизоди .Каква им е логиката нещо не мога да разбера,като са искали да пускат турски сериал в този часови пояс от началото на годината ,да не бяха започвали този ThinkingГрозната Бети незнам дали и него така резнаха newsm78или него са го излъчили до края на сезона .

# 26
Грозната Бети, мисля, че свърши, поне има логика за такъв край на сезон. И аз много се подразних, че спряха така Райнберг, май не оставаха много серии до края.  Crossing Arms От новия турски сериал можеха да дават по една серия и да довършат Райнберг, пък после ако искат да дават по 4 "неазбравими" серии наведнъж. Tired

# 27
Сега попаднах на инфото ,че ще го дават от 16 януари по Диема Фемили- само събота и неделя от 20 часа-най-вероятно от началото  Grinning

Ето тук го прочетох
http://www.slusham.com/25323

# 28
  bouquet много благодаря за информацията. аз и без това себота и неделя вечер съм на джема фемили

# 29
Айде на Династиятаа  newsm53 от 20:00 ч. по диема фемили tv Njoy  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт