Династия Райнберг

• 5 146
  • 29
  •   1
Отговори
Династия Райнберг - От 15 декември!
От понеделник до петък, от 21.00 часа. по Нова Телевизия.

Аристократичното семейство фон Райнберг притежава една от водещите банки във Франкфурт на Майн, чийто 150-годишен юбилей се отбелязва с изискано светско тържество.

Глава на семейството е внушаващата респект Лизелоте фон Райнберг, вдовица на легендарния Макс фон Райнберг и майка на Маркус фон Райнберг, който поема управлението на финансовата институция след смъртта на баща си и я ръководи почти 30 години.

Соченият от обществото като пример за преуспял бизнесмен, безупречен съпруг и баща не се колебае да използва нечисти средства, за да постигне целите си. В това семейство значение имат само парите, а чувствата не играят никаква роля.

И все пак самият Маркус фон Райнберг се противопоставя на майка си, за да се ожени за голямата си любов София. Двамата имат три деца. Най-големият им син Франк движи рамо до рамо с баща си делата в банката.

Дъщеря им Елена е омъжена за аржентинеца Мартин ла Рока и имат две деца. Елена се е занимавала с конен спорт и сега е поела отговорностите по управлението на семейната конюшня. Най-малката дъщеря на Маркус и София - Мариета, е отдадена на нощния живот във Франкфурт.

Черната овца на семейството, прогонената преди много години Мона, не поддържа връзка с роднините си. Ражда дъщеря на име Ариана, която се превръща в целеустремена и амбициозна млада жена. Завършва с отличие средно образование и банково дело, обещаваща предпоставка за блестяща кариера.

Ариана открива, че майка й е от рода Райнберг, кандидатства за място в банката и разкрива пред баба си и вуйчо си коя е всъщност. Мона решава да последва дъщеря си във Франкфурт, но единствено снаха й София се отнася добре с нея.

Отношението на роднините подтиква Мона да предяви претенциите си към полагащия й се дял от бащиното наследство. Във Франкфурт тя открива любовта към 15 години по-младия от нея Филип Маркланд, наследник на богат издател. Самият Филип е известен с мимолетните си връзки, но срещата му с Мона изглежда ще го промени.

# 1
Филмът е страхотен. От типа на Гулденбург през 80-те години.
Излъчва се по ARD. Оригиналното му име е Geld.Macht.Liebe
ето и официалният му сайт: http://www.geldmachtliebe.tv
Изящна обстановка, прекрасна игра на популярни актьори, немска изисканост.
Гледах през лятото само първите 3-4 серии.Сега с удоволствие ще му се насладя  Peace

# 2
  • София
филмът изглежда интересен. знаете ли на мястото на кой сериал ще го пуснат?

# 3
филмът изглежда интересен. знаете ли на мястото на кой сериал ще го пуснат?
На мястото на тези които са излъчвали до 15 декември. Simple Smile

# 4
  • София
да, това е ясно.  Grinning но дали ще е на мястото на Касъл или на Триумфът на червилата? не вярввам да го дават по-рано през деня.

# 5
# 6
като погледнах програмата на нова - на мястото на касъл от 21:00 ч. от 15.12
вярвайте филмът си заслужава. още пилотният епизод е толкова завладяващ, че оставаш без дъх.
епизодите са 19 мисля. гледах само първите 4, докато бях в германия. после, като се върнах в българия, се увлякох по нашите телевизии и го позабравих. ето сега повод да го изгледам целия Wink
ако помните гулденбург и сте го харесвали, този ще го гледате и даже е по-добър, може би

# 7
  • София
Най-после европейски сериал Simple Smile

# 8
Щом е само 19 серии ще го гледам, харесвам немските филми.  Peace

# 9
Най-после европейски сериал Simple Smile
е що така бе? и ветровете на любовта върви по нова и е най-успешният сериал в германия

# 10
И аз се включвам с удоволствие. Имам много добри спомени от "Гулденбург", предполагам, че и този ще ми хареса. Интересно защо досега нямаше теми по немските сериали?!

# 11
И аз се включвам с удоволствие. Имам много добри спомени от "Гулденбург", предполагам, че и този ще ми хареса. Интересно защо досега нямаше теми по немските сериали?!
И теми за италиански сериали липсват . Peace Heart Eyes
Можем да променим заглавието или да отворим отделна тема ???Кой иска да го направи ???

# 12
  • София
И теми за италиански сериали липсват . Peace Heart Eyes
Можем да променим заглавието или да отворим отделна тема ???Кой иска да го направи ???
Аз съм" върл" почитател на италианското кино, сериал и филм италиански не пропускам.Бих се радвала на такава тема Simple Smile

# 13
Ще се радвам да отвориш ти темата . Hug Peace

# 14
  • София
Ще се радвам да отвориш ти темата . Hug Peace
Т.к. по горе си писала  , че си била в Германия,  успя ли да гледаш  там Ветровете, гледам, че още върви  по РТЛ, какво се случва  напред-ако си гледала разбира се. Защото нашите ще го прекъснат след още 10на серии, явно за добри сериали  пари няма Cry

Общи условия

Активация на акаунт