Каква хубава изненада беше като се събудих в 4:30 да храня Жорката и навън побеляло и тихо се сипе.. за разлика от сега.

Хайде ще се включа по-късно, че ще се храним..
Ха, добър ден 
До раменете, прелива...
На малчо бузките са се изринали целите, той и преди имаше обривче, но сега направо до рани ще го докара. Не знам реакция към нещо което съм яла ли е, какво? От понеделник започнах да спазвам по-строга диета, а то тогава все по-зле става
Бу, помогни със съвет, моля те.

До раменете, прелива...

То явно не ни понася, сега съм взела на Себа Мед, превъзходно
Та педи предписа някакъв крем, който ми забъркаха в аптеката, мирише малко на нафта, но много помага. Тия пъпки за 2-3 дни нямаше и следа. Сега само да видя мажа и край. че и себе си мажа, не знам какво е чудо просто. Най-добре се консултирай с педиатъра ви

Габи оплешивява отгоре, кат чичко дет викате. И е смешно щот хем дълга, хем 3 косъма, ама бате не дава да го подстрижа. Щяло да му е студено през зимата 

. На нас също ни се наложи да използваме балсама на д-р Тайс за една екзема на Моника и да ти кажа след първото намазване резултатът беше удивителен
. Дано се оправите бързо 
. И моето голямо не ходи на градина, не спи при бабите и бла, бла.

Който си има деца, да си ги гледа. Аз го приемам нормално, но баща й не го свърта на едно място
Габи оплешивява отгоре, кат чичко дет викате. И е смешно щот хем дълга, хем 3 косъма, ама бате не дава да го подстрижа. Щяло да му е студено през зимата 
тези два косъма където са му останали ли ще го стоплят ?
.

Сега на 23-ти сме на консултация и ще й кажа да му обърне повече внимание, защото снощи се появи такова нещо и на дупето

Евала на мъжа ти!