Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 933
  • 770
  •   2
Отговори
# 180
С голямо неудоволствие се присъединявам към темата  Tired не защото не ви харесвам,а заради тъпите гъбички...
Преди 3 седмици ми откриха киста на опашката и яко ме натъпкаха с лекарства и антибиотици..и сега вчера ми сервираха,че имам гъбички..едно махнах на друго попаднах..без симптоми,без усещания нищо - дори не съм предполагала.Четох за различните симптоми при вас,ама при мен няма нищо подобно - парене,щипане,болки,миризма..нищо което да ме наведе на мисълта..

# 181
  • Варна
Направи си повторно изследване, в друга лаборатория  Peace.

# 182
Гинеколога дори не ме накара да си направя изследване...просто при контролен преглед и каза - Микомакс,Гинодактрин и Канестен крем..мисля да ида и при друг,но това може да стане чак в понеделник.А този каза да ги почвам лекарствата..А гледам тука всеки пише какви видове са,разни неща,а на мен нищо не ми каза  Shocked

# 183
И моя съвет е без микробиологично изследване да не започваш лечение!Едва ли ако имаш гъбички ще е съвсем безсимптомно...Иди при друг лекар. Ако с няколко дни забавиш пиенето на лекарства нищо няма да ти стане. Особено пък щом нямаш дискомфорт.

# 184
И моя съвет е без микробиологично изследване да не започваш лечение!Едва ли ако имаш гъбички ще е съвсем безсимптомно...Иди при друг лекар. Ако с няколко дни забавиш пиенето на лекарства нищо няма да ти стане. Особено пък щом нямаш дискомфорт.
  Peace Да не  би гинеколога да се застрахова вместо да си върши работата?

# 185
какво ще кажете някой ползвал ли е полижинакс има ли ефект от тях
казаха ми че са за комбинирани инфекции гъбички и бактерии

# 186
Момичета миналата седмица ми се наложи да пия АБ и естествено страховете ми се сбъднаха -нападнаха ме гъбички. На съм имала поне от 4-5 години. Тъй като беше петък вечерта нямаше как да отида на гинеколог. От аптеката ми препоръчаха Микомакс-една таблетка е само 150 мг. Изпих я още тогава, но засега ефекта е нулев.  Cry Кога започва да действа това хапче, или просто да тичам пак до аптеката, защото не знам дали ще издаржа до утре на този ужасен сърбеж.

# 187
Тичай направо до аптеката за вагинални глобули-Клотримазол, защото едва ли ще заспиш тази нощ от сърбежите.

# 188
За съжаление и аз страдам от тези гадини, не съм имала проблем от 2-3 години, но пък сега- слагах Ломексин, не ми помогна, сега ми изписаха Полижинакс, пък да видим.
Имам следното питане: Досега ползвах измивен гел Лактацид фемина. Да го сменя ли? Вие какво ползвате и сте доволни?
Аз гледам да се подмивам само с вода, но от време на време ми се иска да ползвам и някакъв гел.

# 189
Аз използвам гел Лактацид фемина от 1 година и съм много доволна, поне засега.

# 190
За съжаление и аз страдам от тези гадини, не съм имала проблем от 2-3 години, но пък сега- слагах Ломексин, не ми помогна, сега ми изписаха Полижинакс, пък да видим.
Имам следното питане: Досега ползвах измивен гел Лактацид фемина. Да го сменя ли? Вие какво ползвате и сте доволни?
Аз гледам да се подмивам само с вода, но от време на време ми се иска да ползвам и някакъв гел.

Виж в упътването на Ломексина - изрично пише, че при гъбички не се използват кисели сапуни. Или с неутрално рН или с алкално. Специално аз от Лактацид изобщо не съм доволна Naughty Използвам бебешки на Себа Мед, той е формула без сапун и е с рН 5,5.

# 191
3,5 е СебаМед.

# 192
Привет мили дами,
утре ще тичам при Джи Пито за направление за АГ, но все пак ми е любопитно с какво според вас ще трябва да се боря:

От около 1 месец във влагалището си имам нещо като парцали, бели, без аромат... Нямам никакви външни проблем, нямам сърбеж, нямам лоша миризма, нямам зачервяване... Случайно открих проблема.

Глупаво, но факт, реших сама да се лекувам и пих 1 табл. Микомакс, после ми дойде цикъла и след това еднократно ползвах Гиназол Гел. Имах чуството, че съм се оправила... до днес.

Кажете ми с какво според вас си имам работа?

# 193
Aко става въпрос за малки бели налепи, които се махат само като ги пипнеш -- мисля, че това е Кандида Албиканис (така ли се казваше?!). Разбира се, не говоря с компетентността на доктор, просто когато ми се е случвало, на микробиологията е излизало това. И съответно Микомакс ми е помагал.

Случвало ми се е обаче и да се махат след 3-4 плакнения със смрадлика и повишен прием на кисело мляко/лактобацили...  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 194
И на мен на това ми прилича ... но пък без сърбеж и миризма  newsm78 ...

Общи условия

Активация на акаунт