Къде във Варна- 7

• 87 184
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Сребърна паричка  [quote]"Къде са Социални грижи за Възраждане" ?[/quote] е близо до Кауфланд преди беше банка Биохим а сега е социални много не ме бива в обяснението не знам дали ме разбра newsm78

# 121
Момичета знаете ли къде се продават от онези белите медицински чехли, дето ги нодят лекарите и сестрите по болниците.Трябват ми 42-43 номер.Благодаря Ви предварително  bouquet

# 122
Момичета знаете ли къде се продават от онези белите медицински чехли, дето ги нодят лекарите и сестрите по болниците.Трябват ми 42-43 номер.Благодаря Ви предварително  bouquet
На Чаталджа има такива, но не знам дали същите. До тоалетните на този базар в една барака с обувки и чехли

# 123
И в Метро съм виждала.

# 124
Благодаря ви много Hug

# 125
евтини олекотени завивки има в кауфланд ,завивка ,долен чаршав и калъвка за възглавница.

# 126
Благодаря ще погледна  Peace

# 127
Момичета знаете ли от къде мога да си купя от тези прозрачните хартийки за мъфини. Проверих в Метро като си взех формата, но нямаше. Благодаря много Hug

# 128
  • Варна
Магазин "Рая" има и до детската кухня с/у Експресбанк (кръглата банка). Също и близо до Метро е най-новият на 2 етажа, но само боклуци вътре, нищо свястно не видях.

Магазин от тази верига има и в кв. Трошево, ул. Радост, до ЦБА-то.

А някой да е пазарувал от он-лайн магазина на детски маркет Вега? Много се изкушавам...

# 129
  • Варна
Момичета знаете ли от къде мога да си купя от тези прозрачните хартийки за мъфини. Проверих в Метро като си взех формата, но нямаше. Благодаря много Hug
Хартиени кошнички за мъфини има в Пикадили. Каква форма си купи от Метро - силиконова ли? С колко гнезда и на каква цена, моля те напиши.

# 130
Не мила не е силиконова по-скоро е метална с незалепващо покритие. С 12 гнезда за мъфини е и струваше 8,39 лв Simple Smile Мерси за информацията за кошничките ще ида да си взема, а каква им е цената?

# 131
  • Варна
В Готварския има тема за мъфини - там момичетата пишат, че имало в магазините ТСМ (ако не се бъркам, това са тукашните БигШоп), 1000 бр. за ок. 6 лв.... нещо такова беше... най-добре прочети онази тема.  Simple Smile

# 132
  • София
LiaMia аз си купих колан от м-н Рени на Ген.Колев. Има различни цветове и размери и 2 модела, струват 9 лв. Доволна съм, но май трябваше да си взема по-малък р-р  newsm78

В коя част на Генерал Колев се напира този магазин?>мерси много за инфото   bouquet

почти с/у входа на родилното на Окръжна. На реда на МЦ "Надежда"  .

# 133
  • Варна
Да имате идеи от къде мога да купя интересен дървен сувенир?  ( за годишнина от сватба)

# 134
Има в Елитис на 2-ят етаж и не са скъпи .

Общи условия

Активация на акаунт