Къде във Варна- 7

• 87 188
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
suzi_a,  кукла на Мини Маус имаше преди около седмица и в двата магазина на Хиполенд.

# 106
  • Варна
Кукла, коята само пие и пишка има в Хиполенд, беше около 20 лв.

Магазин "Закачлива мода" се е преместил във ФК, до билетния ц-р (мисля, че това мярнах на вратата на старото помещение до "дупката").

# 107
Момичета,къде с енамира този магазин Рая ? newsm78

# 108
Момичета,къде с енамира този магазин Рая ? newsm78
На цар Освободител, посока Окръжна болница, вляво.
Има и склад на гарата, зад ОМВ.

# 109
franceska    bouquet

# 110
  • Варна
Магазин "Рая" има и до детската кухня с/у Експресбанк (кръглата банка). Също и близо до Метро е най-новият на 2 етажа, но само боклуци вътре, нищо свястно не видях.

# 111
По-добре във Вега,вместо Рая.Евтини и не чак толкова боклучави са им играчките.Разгледайте им сайта,има хубави неща.

# 112
  • Варна
Момичета, някоя от вас да е виждала подобен колан из варна

мерси предварително   bouquet

# 113
Търся детска народна носия за момченце - около 1,5 год.  /или възможно най-малката/   newsm78

Къде мога да намеря?  Praynig Praynig Praynig

# 114
  • Варна
И малко страничен въпрос -  "Къде са Социални грижи за Възраждане" ? Трябва да подавам документите за детските, а до тази година се водих по адрес в друг квартал и сега не знам къде да отида ? Много ще съм ви благодарна  Hug

# 115
И малко страничен въпрос -  "Къде са Социални грижи за Възраждане" ? Трябва да подавам документите за детските, а до тази година се водих по адрес в друг квартал и сега не знам къде да отида ? Много ще съм ви благодарна  Hug
По скоро Владиславово.Провери на тоя телефон  510422.

# 116
Момичета, някоя от вас да е виждала подобен колан из варна

мерси предварително   bouquet
В МОЛ-а гледах на първият етаж в дъното до sevenhill  Peace

# 117
  • Варна

По скоро Владиславово.Провери на тоя телефон  510422.

Мерси, но по-скоро мисля, че сме към кметство "Младост" . По-късно ще звънна на този телефон, поне ще ми кажат къде да ги търся.  Peace

# 118
  • Варна
BENI MAMA, благодаря ще проверя

# 119
Трябва ми олекотена завивка за детската градина Rolling Eyes Къде има на поносима цена newsm78

Общи условия

Активация на акаунт