Къде във Варна- 7

• 87 166
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, откъде да купя вкусни и пресни сладки и соленки на кг (или да поръчам) ?

От Lagarde. Магазинът им се намира срещу затвора  Wink

А моят въпрос е откъде да си намеря колан за след раждане  newsm78

# 91
В магазини "Бебчо " продават и в "Данет"!

# 92
LiaMia аз си купих колан от м-н Рени на Ген.Колев. Има различни цветове и размери и 2 модела, струват 9 лв. Доволна съм, но май трябваше да си взема по-малък р-р  newsm78

# 93
Момичета, откъде да купя вкусни и пресни сладки и соленки на кг (или да поръчам) ?

От Lagarde. Магазинът им се намира срещу затвора  Wink

А моят въпрос е откъде да си намеря колан за след раждане  newsm78
До работата ми има, но не знам дали няма да ти е далече, точно зад Прокредит банк на техникумите има малко магазинче със всякакви сладки и на тарелки и насипни, мляно кафе, бонбони.

# 94
Да знаех, че има варненска тема, нямаше да отварям нова. Съжалявам. Имаше един-два магазина "Закачлива мода". Единият се намираше до "Дупката" на Варна, а другият беше в "Голямата Валентина".  Сега нито единият нито другият са на мястото си. Има ли някой, който може да ме осведоми къде са се преместили. Много искам да си намеря чадър-пушка, а там зная, че предлагаха. Благодаря за разбирането.

# 95
SVETLI има в една борса за играчки до Билата на пазара такова бебе с гърне цената не видях точно ,но не е повече от 20тина лева,И във Вега http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4308

# 96
  • Варна
Мамита ,някой да е срещал такава мауска-

# 97
Трябва ми качествено памучно трико в разнообразни цветове.

Кажете някакви магазини за платове, освен този на червения - Дамар и този на 2рия етаж на бившия Полски център  newsm78

Къде има интересни пъзели ? Търся такъв за момиче на 9 години. Гледах в Ориндж в Мола, но ми се видяха прекалено детски.

# 98
  • Варна
Пъзели Ravensburger/ newsm78 не съм сигурна как се пише точно  Embarassed/ има в Хиполенд.

Аз да попитам някой да е виждал напоследък къде продават интерактивното куче Боби/ едно такова  с три свирки/?

# 99
  • Варна
Боби май го няма никъде newsm78.И при вносителите също го няма,чак след 15.02 ще има внос.Последно го гледах в Рая тойс.

# 100
Боби го имаше навсякъде, но явно са го изкупили  Rolling Eyes беше на 60 лв после на 70 и нещо....... днес бях в Рая , но не съм гледала за него. Аз миналата година по това време търсих "Болното Пони" и намерих тел на всички детски магазини във Варна и вместо да се разхождам , направо им звънях да питам : Има ли или няма. Бяха го свършили и накрая в МОЛ-а го бяха получили и търчах в обедната почивка...........

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:36 от ReaNora

# 101
Пъзели има в книжарницата на бул."Владислав Врненчик"  в близост до ул."Дрин" посока Образцов дом!/отляво/

# 102
LiaMia аз си купих колан от м-н Рени на Ген.Колев. Има различни цветове и размери и 2 модела, струват 9 лв. Доволна съм, но май трябваше да си взема по-малък р-р  newsm78

В коя част на Генерал Колев се напира този магазин?>мерси много за инфото   bouquet

# 103
В Public има хубави пъзели.

# 104
Мамита ,някой да е срещал такава мауска-

Миналата година ги имаше в книжарници АБВ.Цена около 20 лева.

Общи условия

Активация на акаунт