Къде във Варна- 7

• 87 214
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Да имате идеи от къде мога да купя интересен дървен сувенир?  ( за годишнина от сватба)
пробвай в бивщия магазин на СБХ-то, до книжната борса.

# 136
Момичета знаете ли къде се продават от онези белите медицински чехли, дето ги нодят лекарите и сестрите по болниците.Трябват ми 42-43 номер.Благодаря Ви предварително  bouquet
На Чаталджа има такива, но не знам дали същите. До тоалетните на този базар в една барака с обувки и чехли
пробвай в магазините на Д-р Шол newsm78

# 137
Пъзели Ravensburger/ newsm78 не съм сигурна как се пише точно  Embarassed/ има в Хиполенд.

Аз да попитам някой да е виждал напоследък къде продават интерактивното куче Боби/ едно такова  с три свирки/?
Мн пъзели гледах в Кауфланд

# 138
В Шол хич не са евтини. Не го написах нарочно, защото не е ясно за каква цел са патъците. Mr. Green
Аз имам техни- страшно удобни. Ако са за работа, струва си инвестицията.

# 139
В Шол хич не са евтини. Не го написах нарочно, защото не е ясно за каква цел са патъците. Mr. Green
Аз имам техни- страшно удобни. Ако са за работа, струва си инвестицията.

Да за работа са.Ама мъжо хич не е по инвестициите.Освен да го изненадам предколедно Laughing
Какви пари са горе-долу

# 140
  • Варна
Благодаря за предложенията!!!!

# 141
Дървени сувенири съм виждала ,на червения пл до кит.ресторант на ул.Ген.Столипин.

# 142
Ох айде пак с питанка.Къде има дъждобрани за възрастни.Ама да не са от тия еднократните newsm78

# 143
Момичета,може ли да се влиза в Метро с бебешката количка? newsm78

# 144
преди две седмици видях една майка с беб.количка в Метро ,даже ме хвана яд ,че не знаех за отпадналата забрана ,носех две годишното си бебе в кенгуру Crazy

# 145
  • Варна
Момичета,може ли да се влиза в Метро с бебешката количка? newsm78
Може, ние бяхме там преди седмица.

# 146
Момичета знаете ли къде се продават от онези белите медицински чехли, дето ги нодят лекарите и сестрите по болниците.Трябват ми 42-43 номер.Благодаря Ви предварително  bouquet
На Чаталджа има такива, но не знам дали същите. До тоалетните на този базар в една барака с обувки и чехли
пробвай в магазините на Д-р Шол newsm78

Аз на Пискюлиев съм виждали в някой от магазините такива медицински чехли (дамски си търсих  Mr. Green ),естествена кожа -25лв. Иначе на пазара пак дамски съм виждала изкуствени за 5-10лв,но за мъжки не съм обръщала внимание.Иначе надиагоналния ъгъл срещу Пикадили Център,в жилищния блок (където има и лекарски кабинети) има санитарен магазин,може и там да се продават,в двора на Окръжна болница също има магазин за облекло,трябва да имат предполагам и обувки  Peace

# 147
Мерси , точно такъв избрах, само че го купих от :

# 148
Къде има дъждобрани за възрастни.Ама да не са от тия еднократните newsm78
В Елитиса до гарата на 2 я етаж има.

# 149
Благодаря ви момичета страхотни сте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт