Къде във Варна- 7

• 87 067
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
antonia, благодаря ти   bouquet !

Bluebell O'Smallheaven
, от сладкарница Гес, на Брегалница. Пресни и вкусни  Peace !

# 16
  • Варна
Благодаря за бързия отговор! А с поръчка ли става или има и на свободна продажба (никога не съм обръщала внимание, до скоро бях на диета...)

# 17
  • Варна
Някой да знае магазина за детски играчки "Феликс-тойс" в "Чайка", който е в близост до сладкарница "Анджелика" дали е  представителен м-н или само съвпадение на имена (сина ми все за "Феликс тойс " ми говори, какво имало и т.н.  Rolling Eyes - реклами)? Продават ли на дребно и струва ли се да се посети?

# 18
  • Deutschland/HE
то е склад-магазин на този вносител

# 19
Цитат

А да попитам къде режат огледала,по евтини обикновени за стена/в практикер са по 40-60 лева/
Срещу втори корпус на ВИНСа  съм поръчвала  45/120 см за 27 лв

# 20
# 21
Търся детски чорапогащник, плътен и черен  Rolling Eyes ! Навсякъде ме гледат меко казано изумено като попитам.
Пробаи ако ти трябва за повод с  черен клин.  Peace

Харесват ми 2 модела чаши който използват в Хепи : единияте за ръкия с високото дъно и дебелите стени , така да се каже  Laughing и др. са едни големи високи - бях пила айрян в тях. Моля, ако някой ги е виждал някъде по магазините да сподели.
Ракиените подобни намерих в Калфланд, но ми се искаше да намеря 100% същите.

# 22
  • Варна
Търся шаблони за изкуствен сняг, на много места питах- няма....? Rolling Eyes

# 23
Мами я кажете няко добър кожен/дерматолог/ по ЗК, без Бакарджиев,Томов и Друмева/последните не работят по ЗК/? newsm78 newsm78 newsm78
Папанчева, работи в Терапията

# 24
  • Варна
Аз да питам за Коледното изложение в Спортната зала - ходил ли е някой, има ли много разнообразни щандове? (мислех утре да го посетим, ама с това време... )

# 25
# 26
  • Варна
коледното изложение не ми хареса, но пък зависи какво търсиш

а за сладки - аз си купувам от Лагард, не знам може по-скъпи да са но ми харесват

# 27
  • Варна
Аз да питам за Коледното изложение в Спортната зала - ходил ли е някой, има ли много разнообразни щандове? (мислех утре да го посетим, ама с това време... )
Вчера ходих... Целия колхозен пазар с мургавите братя и сестри се е изнесъл там. Е, има си ги и обичайните Рефан, Златев, фирмите с бодита и бельо, 2-3 щанда за шапки, шалове и подобни. Чесно казано аз си тръгнах доста набързо, леко отвратена...

Някой да знае магазина за детски играчки "Феликс-тойс" в "Чайка", който е в близост до сладкарница "Анджелика" дали е  представителен м-н или само съвпадение на имена (сина ми все за "Феликс тойс " ми говори, какво имало и т.н.  Rolling Eyes - реклами)? Продават ли на дребно и струва ли се да се посети?
Продават и на дребно. Обявените по етикетите цени са за търговци на едро. Надценката за на дребнон не съм сигурна колко беше, 15 или 30% newsm78

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 10:50 от Анелиз

# 28
  • Варна
Забравих да питам виждали ли сте някъде детски карнавален костюм на Дядо Коледа или джудже?

# 29
Запис! Hug

Общи условия

Активация на акаунт