Къде във Варна- 7

• 87 069
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
склада не е нна Комсед вече 2 години.
Много съжалявам, че вече няма склад на Комсед Sad
А иначе заслужава ли си да се посети? Доста ми е далеч и не ми се иска да се разкарвам напразно. Играчките с добро качество ли са или да отида до ТОй Таун и да не се занимавам  с излишно ходене  Rolling Eyes?

# 46
Търся за мъжа ми, дебели обувки, как да обясня подобно на кубинки, но по-ниски и не чак толкова груби. Нямам представа къде да търся, пък и ми се ще да са до 70-80 лв.
Помагайте  Praynig
Гледах точно такива обувки, бяха даже маркови за около 70 лева на ъгъла на Чаталджа и Ген.Колев до аптека Санита в един Аутлет на ъгъла.

# 47
  • Deutschland/HE
за мен не си заслужава, в Тойтаун играчките са по хубави за мен.

# 48
Преди 2 години купих торта, воняща и с вкус на мухъл- от въпросната сладкарничка. То само като  види човек помещението на кво мяза...ЗАвиха ми парчетата в хартия, абе думи нямам да опиша туй чудо на чудесата. Какво сте се запрехласвали по тея торти тук във форума, не разбирам.

# 49
Дренка,извинете! Laughing
Аз си хапвам страхотни торти от КраевЕкспрес!
Малко са през кръста с цените,но се прежалвам за сметка на вкуса ,който не съм срещала при  останалите производители.
Няма това извръщение мазна сметана или незнам тама кво си.

# 50
Краев, ммммда! Grinning

# 51
  • Варна
Хора, къде има шарени гумени ботуши?

# 52
# 53
Анелиз до колкото знам тези костюми ги има на мн места, но 100% знам , че в моят квартал : Владиславово има със сигурност. Ако ще идваш тук ще ти обясня по-подробно  Peace

# 54
# 55
Черни,сиви и розови детски чоропогащници,чисто нови,български и за по 2лв бр. има в Манията срещу Ню Йоркър,на 2 ет.Сложени са до касите в един висок кош.Дано са заредили,че бая се беше опоскало.

# 56
 Thinking А сега де ! Ню Йоръкр си го представям, но Манията на отсрещната страна  Crazy? Кафе Монтерей, Хепи, улица, магазини.....

# 57
Не срещу входа,отстрани по улицата,която слиза към гарата.

# 58
  • Варна
От къде може да се купи боя за кожени дрехи?

# 59
  • Варна
Огледала - на ул.Мир, срещу ТУ. Повечето мебелни фирми работят с тях и са на нормални цени.

Складът в Чайка, бл. 68, е на Феликс Тойс - вносител, зареждат Хиполенд с част от нещата, но цените са по-ниски.
http://www.felyx-toys.com/about.html

Хубави торти има в Амбелино. Едната е на Нептун, обръщача на тролеите, другата срещу изхода за автомобили на Окръжна болница - навътре в пресечката от Бебчо към МУ.

Общи условия

Активация на акаунт