Къде във Варна- 7

• 87 070
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Thinking А сега де ! Ню Йоръкр си го представям, но Манията на отсрещната страна  Crazy? Кафе Монтерей, Хепи, улица, магазини.....
Улицата е Цар Симеон.В началото, от лявата страна!

# 61
Търся детски чорапогащник, плътен и черен  Rolling Eyes ! Навсякъде ме гледат меко казано изумено като попитам.

Със сигурност има в Бебитта, скоро приятелка купува за тържество Peace

# 62
  • Варна
Благодаря на franceska i jara_r за инфото за обувките. Ще видя и на двете места.
Аз много харесвам и тортите на Крамер.

# 63
Хубави са на Крамер тортите, но ставаше въпрос за нормални цени, а там една 20 парчета детска около 65 лв с крем по желание

# 64
Хубави са на Крамер тортите, но ставаше въпрос за нормални цени, а там една 20 парчета детска около 65 лв с крем по желание
Тогава от сладкарница Маргарита, зад Градска болница.Има една вътре с целувки, само за нея гарантирам, че е хубава.

# 65
На Никол са хубави, но не знам цените.

# 66
  • Варна
На Никол са хубави, но не знам цените.
Тъкмо се чудех как се казваше сладкарницата от миналия ни РД (2008г.). Доволна съм. Цените бяха горе-долу 30-36 лв. за 20-24 парчета.

# 67
  • Варна
И аз трябва да поръчвам и то две торти. Искам да са с Мечо пух. Чудя се дали да не взема от Неделята.Ще мисля още.Детските им торти на различни цени ли са от обикновените?

# 68
  • Варна
Аз съм доволна много от тортите на Гес, за РД на малкия я поръчахме с млечен крем, избирахме си блатовете, избирахме украсата,цветове,изобщо съставихме си тортата, както ние искахме.
Много сиропирана и мека, с лек крем-абе, супер торта

Цените са на парче, 2.20 и 2.40лв беше,взависимост от крема. Ние поръчвахме 16парчета торта,която беше много за нас,но пък за да се оформи картинката не можеше да е от по-малко

П.П КОгато оглеждахме тортите в" Неделя" цените им започваха от 50-60лв нагоре...

# 69
На мен ми излезе 70 кинта тортата в Гес, че не беше и хубава. Само за гледане ставаше Simple Smile

# 70
  • Варна
аз съм с един въпрос малко наопаки... в мола продават едни колички с дистанционно-във фоайето на първи етаж..
хубави ли са и колко струват? Накой пробвал  ли ги е ? Ефектни изглеждат , а търся подарък за 5-и рожден ден Thinking

# 71
Извинямам се ,не видях новата тема  Embarassed

Някой знае ли къде се е преместил магазинът за кожени шапки ,пантофи и др.подобни ,който се намираше в началото на Пискюлиев ?
Днес реших да купя топли домашни обувки от там ,а на негово място имаше м-н за дънки   Confused .

# 72
Търся шаблони за изкуствен сняг, на много места питах- няма....? Rolling Eyes

5 лв на Сбъднати мечти, на ъгала Чаталджа - Ген Колев

# 73
аз съм с един въпрос малко наопаки... в мола продават едни колички с дистанционно-във фоайето на първи етаж..
хубави ли са и колко струват? Накоамлий пробвал  ли ги е ? Ефектни изглеждат , а търся подарък за 5-и рожден ден Thinking
Хубави са да.Същите ги видях за 1 път преди близо 3 год в един магазин за играчки Hamleys в Лондон.Дори мисля да взема на половинката за Коледа,че той много ги хареса тогава.

За торти:Вики ленд в Младост.Поръчах на щерката за Рожденния ден от там,доволна съм.Не са скъпи,има много голямо разнообразие и са много вкусни Peace

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:23 от arllina

# 74
  • Варна
хубави ли са и колко струват? Накой пробвал  ли ги е ? Ефектни изглеждат , а търся подарък за 5-и рожден ден Thinking

Днес гледах едно детенце да ги пробва. Дядото попита и му казаха цена 60 лв. Хлапето видимо се забавляваше. Мисля, че всеки може да опита на място.

Общи условия

Активация на акаунт